george_o/c Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Στον διαγωνισμό παίζεις με ότι μητρική θες αρκεί να έχεις Sandy Bridge επεξεργαστή. Έγινε μόνο με Sandy Bridge γιατί και η Gigabyte μου είπε ότι εκεί επικεντρώνεται τώρα Θα κάνουμε και έναν καλοκαιρινό give-away που δεν έχει benchmarks μέσα και μπορούν να συμμετέχουν όλοι και να κερδίσουν δώρα. Αλλά εντάξει ξεφεύγω οff topic οπότε σταματάω Ναι, ο caution απενεργοποίησε τους άλλους πυρήνες. Το SuperPi όταν τρέχεις με δύο μόνο πυρήνες ενεργοποιημένους και affinity στο CPU 1, παίνρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 ( Disabled τους επιπλέον πυρήνες ναι - αφήνει και καλύτερο περιθώριο στο ΝΒ μου, 3250++ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Πόσο κερδίζεις με υψηλό ΝΒ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δεν ξέρω ακριβώς πόσο, πάντως το NB σε AMD και το uncore σε Intel δίνουν στο 32άρι αρκετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Στον διαγωνισμό παίζεις με ότι μητρική θες αρκεί να έχεις Sandy Bridge επεξεργαστή. Έγινε μόνο με Sandy Bridge γιατί και η Gigabyte μου είπε ότι εκεί επικεντρώνεται τώρα Θα κάνουμε και έναν καλοκαιρινό give-away που δεν έχει benchmarks μέσα και μπορούν να συμμετέχουν όλοι και να κερδίσουν δώρα. Αλλά εντάξει ξεφεύγω οff topic οπότε σταματάω Ναι, ο caution απενεργοποίησε τους άλλους πυρήνες. Το SuperPi όταν τρέχεις με δύο μόνο πυρήνες ενεργοποιημένους και affinity στο CPU 1, παίνρει Eγω λεω να πεις στην gigabyte να την δωσει απο σημερα στον http://www.insomnia.gr/user/126728-catrina-p/ ετσι και αλλιως κατα εκει το κοβω να παει το επαθλο, bill wins....o bill μοιραζεται hw με τους φιλους του dont worry....με πιο απλα λογια κουρασατε οχι αλλο hwbox καρβουνο.... back on topic please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Παντελή, -Aν κατηγορείς τον Γιώργο ότι κάνει κατάχρηση του thread (που άνοιξε) και βγαίνει off - τότε report it και ας αποφανθούν οι mods. -Αν κατηγορείς το box ότι κάνει "περίεργους" διαγωνισμούς - γιατί δεν ανεβάζεις ένα καλό scorάκι να δεις αν θα παραλάβεις το δώρο σου; PS: Φάνη, θα ποστάρω συγκριτικά για το NB - όταν βρω χρόνο. Worry not. Πάντως με το NB ψηλά - κερδίζεις performance. Όχι μόνο σε μερικά bench... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Υπάρχουν άτομα που είναι πολύ καλύτερα από τον Bill στο SuperPi... Βασικά επειδή για κάποιο λόγο παρεξήγησες, σταματάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δινει αρκετα στο memory bandwith και στο latency παντως το nb/uncore, για κανα winrar ειναι ταμαμ @caution 1)nice spi run ,2)δεν αξιζει τον κοπο , 3)και να αξιζε sandy only-no sandy no party- @george_o/c υπαρχουν! αν και δεν νομιζω κανας γερολυκος να ασχοληθει βεβαια ποτε δεν ξερεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 @unstable_hero Και εγώ δεν έχω 1155 :/ Thanks - ανέβασε και εσύ κανένα καλό 32άρι - όταν ασχοληθείς @phanispal Λοιπόν: "Πόσο δίνει το NB;" Επεξεργαστής @ 4GHz - μνήμες @ 2GHz (χαλαρές) - και ΝΒ στα 2k και στα 3k. Τέσσερα benchάκια, στην κάθε περίπτωση: Με το NB @ 2000MHz Με το NB @ 3000MHz το gain είναι παντού - αλλού λίγο, αλλού περισσότερο, Άρα όσοι έχουν το platform, αξίζει να το ψάξουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ήρθε και το noobaki Με το νέο pc. Συμπαθάτε με αλλά πρώτη προσπάθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ήρθε και το noobaki Με το νέο pc. Συμπαθάτε με αλλά πρώτη προσπάθεια Μας εφαγες ολους λαχανο σαν πρωτη προσπαθεια.Μπραβοοοοοο.αντε και παραπανω.... Δηλαδη αμα κατσεις να ασχοληθεις ποσο θα την πας? Μην ξεχνας και τον επεξεργαστη ετσι? Ζησαμε για να δουμε και ποστ της Καρμεν στο overclocking session.χαχαχαχαχα Παρε και ενα απο εμενα για να δεις οτι εισαι πολυ καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Η karmen είναι η πρώτη γυναίκα που συμμετέχει στο thread μου; Μπράβο karmen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 χεχε thanks δεν ήξερα αν είμαι καλά, αλλά βλέπω είμαι οκ... Εχεις στα 950 το clock στην δική σου ε; Εμένα βγάζει ένα πρόβλημα με drivers αν περάσω τα 900 ενώ έχω τους τελευταίους 11,6... Η karmen είναι η πρώτη γυναίκα που συμμετέχει στο thread μου; Μπράβο karmen George thanks και σε θαυμάζω οφείλω να πω με τα όσα βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 χεχε thanks δεν ήξερα αν είμαι καλά, αλλά βλέπω είμαι οκ... Εχεις στα 950 το clock στην δική σου ε; Εμένα βγάζει ένα πρόβλημα με drivers αν περάσω τα 900 ενώ έχω τους τελευταίους 11,6... George thanks και σε θαυμάζω οφείλω να πω με τα όσα βλέπω. Δεν είναι πρόβλημα των drivers απλά unstable είσαι. Πρέπει να δώσεις περισσότερη τάση στον πυρήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δεν είναι πρόβλημα των drivers απλά unstable είσαι. Πρέπει να δώσεις περισσότερη τάση στον πυρήνα. thanks Επειδή έλιωσα σήμερα στο διάβασμα και στα clockarismata σαν noobas θα το δοκιμάσω αύριο και θα πω αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα