rafail1994 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ναι το ξέρω απλός για αυτό το ρεύμα και με την ψήκτρα μου φαίνονται λίγο υψηλοί. Άλλο δεν πάει ; τις μνήμες πόσο της έχεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Με τον προκάτοχο στα 3.8 με 1,26 έτρωγα crash χαχαχαχα 80+ Ναι το ξέρω απλός για αυτό το ρεύμα και με την ψήκτρα μου φαίνονται λίγο υψηλοί. Άλλο δεν πάει ; τις μνήμες πόσο της έχεις ; 1600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Χμμ οπότε για δοκίμασε λίγο ακόμη πρέπει να πηγαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Το είχα πάει στο 4,2 αλλα βαρέθηκα να περιμένω το stress και το σταμάτησα να παίξω black ops Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μάνο θα ήταν καλό να υπήρχε κάτι για να μπορούμε να συγκρίνουμε. Σε κάποια άλλη συχνότητα ας πούμε, πώς τον είχες τον 920 μέχρι σήμερα και με τι θερμοκρασίες? Να υποθέσω δηλαδή ότι πριν δεν μπορούσες λόγω θερμοκρασιών? Τι σου προκαλούσε τα crashes? Με το τσιγκέλι θα στα βγάζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 χαχαχαχα έλα ρε λοιπόν τον είχα στα 3,6 και είχα 70+ σε 2ωρο Occt και μόλις πήγα να τον ανεβάσω 3,8 βάραγε 80+ και δέν με άφηνε να κάνω το stress Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Χαχαχα για κάθε μέρα μια χαρά είναι τα 4ghz μόνο για τεστ ανέβασε τον όσο πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μια χαρά είσαι λοιπόν. Θα κάτσει και η πάστα και ίσως δείς κανα βαθμό κάτω. Απο την άλλη το καλοκαιράκι που έρχεται δεν συνάδει με υψηλά κλόκια και ρεύματα, οπότε άραξε εκεί ή δώστου λίγο ακόμα που σε παίρνει απο ότι φαίνεται και είσαι μια χαρά. Απο τέλη Σεπτέμβρη του ρίχνεις στα αυτιά. (εκτός και αν δουλεύεις κανα κλιματιστικό στο δωμάτιο συνεχώς). Edit: Για την ιστορία, ποιά πάστα χρησιμοποίησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Oχι βασικά έτσι για το ξεκ@*μα το ανέβασα θα πέσει πάλι 3,6-3,8 για το καλοκαίρι και απο Σεπτέμβρη όπως λές θα ιδρώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Oχι βασικά έτσι για το ξεκ@*μα το ανέβασα θα πέσει πάλι 3,6-3,8 για το καλοκαίρι και απο Σεπτέμβρη όπως λές θα ιδρώσει Πάντως και στα 4Ghz 24/7 δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα όπως είσαι, τουλάχιστον μέχρι να πιάσουν οι καύσωνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ναι μωρέ εντάξει για τώρα είναι οκ, τα σκόρ πώς τα βλέπεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μια χαρά είναι τα σκόρ. 9+k στο physics όπως βλέπεις στο 11. Η κάρτα σε κόβει για παραπάνω αλλά και πάλι τούμπανο είσαι με βάση αυτή που έχεις (την 460 δηλαδή). Edit: Για το 06 τι να πώ. Τα ρολόγια του 920 έκαναν την διαφορά και τα ~25k είναι ένα πολύ καλό και αναμενόμενο σκόρ. Μια χαρά είσαι δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Λές να την πουλήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Λές να την πουλήσω? Γιατι ρε συ Μάνο, για να δείς μεγαλύτερο σκόρ στο 11 ή στο unigine ας πούμε? Απο την στιγμή που σε καλύπτει στα παιχνίδια δεν αξίζει φίλε μου. Μην μπαίνεις στο τρυπάκι όπως μερικοί - μερικοί. Το σύστημά σου είναι τούμπανο. Όταν δείς ότι η κάρτα δεν σε καλύπτει στα παιχνίδια στις αναλύσεις / φίλτρα που θέλεις τότε και μόνο τότε να την δώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ναι ρε σύ έτσι το λεω αφού τα έχουμε ξανα πεί αυτά, αφού στα games είναι κομπλέ ποιός ο λόγος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα