SPANK Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Πιστεύω τα έχετε τα 5ghz ελα να ανέβουμε λίγο ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καλησπέρα! Έχω τον Intel I5 2500k και τον ανέβασα στα 4.6 GHZ με 1.23V. Με το LinX βγάζει max 62.15 GFlops. Είναι φυσιολογική/αποδεκτή τιμή; Γιατί κάποιος φίλος μου ανέφερε για μετρήσεις I5 2500Κ σε αντίστοιχα GHZ με τα δικά μου για πάνω από 100 GFlops. Δεν είναι σωστά τα GFlops, όχι. Και αυτό γιατί δεν έχεις SP1 και το κατάλληλο linx - θα έπρεπε να βγάζεις σαφώς περισσότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δεν είναι σωστά τα GFlops, όχι. Και αυτό γιατί δεν έχεις SP1 και το κατάλληλο linx - θα έπρεπε να βγάζεις σαφώς περισσότερα Πώ ρε συ Τάσο δεν το γνώριζα. Πρέπει να αρχίσουμε το ψάξιμο τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaNastyPolar Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 niceee. ολο και κατι παραπανω βαθμοι θα προσθεθουν Thanks caution! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Πώ ρε συ Τάσο δεν το γνώριζα. Πρέπει να αρχίσουμε το ψάξιμο τώρα. Παιδια εγω βγαζω με το linx 52gflops με το συστημα της υπογραφης μου.ειναι ενταξει ή ειναι λιγα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Παιδια εγω βγαζω με το linx 52gflops με το συστημα της υπογραφης μου.ειναι ενταξει ή ειναι λιγα? Κανονικά είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eimaiospiros Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δεν είναι σωστά τα GFlops, όχι. Και αυτό γιατί δεν έχεις SP1 και το κατάλληλο linx - θα έπρεπε να βγάζεις σαφώς περισσότερα Το έχω το Service Pack 1. Ποιο είναι το κατάλληλο linx ; Αυτό που έχω είναι το LinX 0.6.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Έχοντας το SP1, βάζεις μέσα στον φάκελο του latest linx, το φρέσκο linpack -> http://www.insomnia.gr/topic/405182-overclok-%CF%83%CE%B5-i5-2500k/page__st__30 και θα δεις τρελές διαφορές και σε GFlops και σε θερμοκρασίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eimaiospiros Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Έχοντας το SP1, βάζεις μέσα στον φάκελο του latest linx, το φρέσκο linpack -> http://www.insomnia.gr/topic/405182-overclok-%CF%83%CE%B5-i5-2500k/page__st__30 και θα δεις τρελές διαφορές και σε GFlops και σε θερμοκρασίες... Σε ευχαριστώ πολύ. Πράγματι τα GFlops έγιναν ~103. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ. Πράγματι τα GFlops έγιναν ~103. Lovely Πλέον με περίπου ένα τεταρτάκι linx θα βλέπεις μέγιστες θερμοκρασίες και μαζί με λίγη ώρα blend στο prime θα είσαι 99% σίγουρος για το stability του overclock σου. Γενικά τα SB είναι πολύ straight forward και στο overclock και στο testάρισμα του - τόσο straight forward που οι hardcore overclockers σχεδόν ξενερώνουν. Όλοι οι υπόλοιποι όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ενα benchaki και απο μενα Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Να κάνω μιά ερώτηση... Εσείς με τα professional τα αγοράσατε ή απο τον θείο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Απαντηστε στον γιατρο γιατι το εχω και εγω απορια αυτο το πραγμα. Lion κουφαλα 30αρισαμε με τους 11.4 με 2ο loop γιατι το πρωτο ηταν αστα να πανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Uploaded with ImageShack.us καλος εισαι θανο εμενα πως με βλεπεις με ολα full χεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 πωπω απο πισω με εχει παρει αυτος(και δεν εννοω αυτο που πατε να καταλαβετε).μπα που να σου καει ο ενας shader χαχαχα (πλακα κανω) Lion ποτε περιμενουμε την 2η να του δειξεις λιγο του κυριου με τα ολα full τι να την κανει την Nvidia με τα Physx του...... Ωραιος ρε. Αααα και που σαι.για βαλε ολα full που λες την αναλυση 1920Χ1200 η μηπως δεν υποστηριζεται?αχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα