Thanos1972 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Το σχεδον μεγιστο που μπορω να φτασω με τον δικο μου... Μωρε να δοκιμασω μπας και ανεβαινει και αλλο ο επεξεργαστης?Αλλα θα αρχισω να ανησυχω για θερμοκρασιες μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Για κανονικά 24/7 setting είσαι τούμπανο - τώρα αν απλά θέλεις να πάρεις μερικά καλά runs, go wild Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Κατσε να δοκιμασω μπας και bootαρει ετσι οπως ειναι στα 4100. Ξερεις ε,σκοπος να φτασω τον lionheart75 με τις crossfired 5850 και τον 2500Κ.εκει που ειχε εαν θυμαμαι κοντα 33000 σκορ. Θα του δειξω εγω.......(κατσε να παω να βρω και κανενα πυροσβεστηρα τωρα). Σε καθημερινη χρηση παντως στα 4 και η καρτα δεν ειναι στα 940 αλλα στα 880.και το πoλυ 5 ωρες ανοιχτο το computer.Θα την παλεψει,δεν θα την παλεψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 η καρτα γραφικων μου στο afterburner δειχνει σε idle οτι δινει 0,875 ρευμα και σε full 0,987..ειναι πολυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Χεχ - ρίχνε μια ματιά σε temps και με 1.4ΧΧV δεν πρόκειται να έχεις παρατράγουδα edit: Όχι μια χαρά κάρτα σου έτυχε Ευάγγελε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 μπορω να την κατεβασω κι'αλλο τα ρευματα? η να την ανεβασω και αλλο?θερμοκρασιες σε αυτη την ταση που ειναι φυσιολογικες να εχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Με αρκετό πειραματισμό μπορείς να κατεβάσεις τα ρεύματα - ναι. Με custom bios ΑΝ θέλει και η κάρτα σου... Σε gaming πρέπει λογικά να βλέπεις 80φεύγα, σε furmark 90παρα. Αν θέλεις να είσαι πιο κρύος φτιάξε άλλο fan plan από το afterburner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 λεω να την ανεβασω και αλλο με την ταση που ειμαι τωρα,οσο παει.. ποση θερμοκρασια θα ειναι οκ να την αφησω για καθημερινη χρηση και gaming χωρις να υπαρχει φοβος να τα ΄΄παιξει΄΄ η καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Υποτίθεται ότι και 90αρες τις αντέχει... αλλά εγώ επειδή δεν ψήνομαι να μου κάψει καμιά μητρική το καβουρδιστήρι, έχω φτιάξει το fan έτσι ώστε να παίζει (gaming) μέχρι 82 - 83 Αν δεν δώσεις τάση - δεν θα δεις σημαντικές αυξήσεις σε temps πάντως. Οπότε αν είσαι ok σε stock θα είσαι ok και Ο/Ced Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 εχω 800mhz core clock 1600mhz shaders 1850mhz memory με ρευματα στο αυτοματο στα 0,987 σε load full και με το 3dmark06 εχει μεγιστη θερμοκρασια 66 βαθμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 To 3d mark είναι αρκετά σύντομο για να ζεσταθεί - παίξε κανένα μισάωρο crysis 2 maxed για να έχεις άποψη για gaming θερμοκρασίες και ένα 10 λεπτο furmark ή kombustor για τις απόλυτα υψηλότερες temps. Πάντως αν έχει 800 core χωρίς ρεύμα - είναι πολύ καλή η κάρτα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 εχει ακομα 850 core και 1920 memory με μεγιστη ταση 1,000 πως το βλεπετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ωρες ωρες αναρωτιεμαι γιατι κοπηκε αυτο το κομματι απο Χ4 και εγινε Χ2. Βεβαια μπορει να φταιει το οτι ειχα ξεχασει και το κινητο μου μεσα στο κουτι και το εκλεισα εκει μεσα κανενα 3ωρο γιατι εβλεπα κατι με το φλας του. Τι σου κανει η ακτινοβολια ε?αμα δεν χτυπουσε μηνυμα ακομη εκει θα ηταν. Να δωσω και αλλο η θα γινει καμια παπαρια με την μητρικη?μονο για bench να δουμε ποσο παει με τοσο ρευμα. Lionheart75 πηρα φορα και ερχομαιιιιιιι.(μην απαντησεις,την ξερω την απαντηση απο τωρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 @vaggelisp7406 Super - αν είναι και stable @Thanos1972 Go go - 555 ήταν στην αρχή αυτό το γλυκούλι chip? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ωρες ωρες αναρωτιεμαι γιατι κοπηκε αυτο το κομματι απο Χ4 και εγινε Χ2. Βεβαια μπορει να φταιει το οτι ειχα ξεχασει και το κινητο μου μεσα στο κουτι και το εκλεισα εκει μεσα κανενα 3ωρο γιατι εβλεπα κατι με το φλας του. Τι σου κανει η ακτινοβολια ε?αμα δεν χτυπουσε μηνυμα ακομη εκει θα ηταν. Να δωσω και αλλο η θα γινει καμια παπαρια με την μητρικη?μονο για bench να δουμε ποσο παει με τοσο ρευμα. Lionheart75 πηρα φορα και ερχομαιιιιιιι.(μην απαντησεις,την ξερω την απαντηση απο τωρα). Καλά ρε σύ, αυτό το Pc είναι που ήθελες να πετάξεις απο το παράθυρο? Τα σπάει όντως το τσιπ σου. Ούτε ο 955 μου που είναι σχετικά καλό κομμάτι δεν έχει τα 4Ghz με λιγότερο απο 1.42v. Φοβερό vfm ο 555 σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα