unstable_hero Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 λιγο ξεσκουριασμα στο 06...λιγο πριν την εγκατασταση του 11 .. Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 ωραίος ο @unstable ξεκόλιασε cpu και vga λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Πολύ δυνατός man Και το cpu δείχνει χαρακτήρα και η κάρτα τούμπανο, είδες τελικά "Δεν πάνε αυτές οι DFI..." :-D Πέραν της πλάκας, με ίδια ρολόγια και xp 32άρια πιθανότατα θα δεις τα πρώτα 28k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Με τι ψύξη είσαι φίλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Με τι ψύξη είσαι φίλε? έχει την IFX-14 της thermalright με lapping και washer mod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 ωραιος φιλε ριξε και Unigine 2.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Και μια δικιά μου πρώτη προσπάθεια. Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 SPANK αγόρι μου αυτό δεν είναι μια πρώτη προσπάθεια τον έχεις ξεσκίσει . Που και πόσο τον χτύπησες τον 975 ; Πάρα πολύ καλά τα πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Κανα 8μηνο τον έχω τον 975 απο πλαίσο σε υψηλή τιμή αλλα άξιζε την επένδυση. Δώστε μου και αλλες ιδέες/προγράμματα να κάνω Tests Edit : Μέχρι στιγμής ειμαι stable χωρίς προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Από ότι κατάλαβα έχεις παίξει με τον πολλαπλασιαστή. Αν ναι Άρχισε να ανεβάζεις το fsb ώστε να ανεβάσεις και τον επεξεργαστή λίγο παραπάνω άλλα και της μνήμες ram Αν όχι Άρχισε να ανεβάζεις τον πολλαπλασιαστή. Επίσης με τη ψήξει είσαι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ναι με το multiplier έχω παίξει οσο για τις μνημες δεν πάνε πιο ψηλά ειναι στα 2000mhz οσο μπορούν να φτάσουν.Απο ψήξη έχω Thermalright True Black 120.Σε idle παίζω στους 53 53c ανα πυρήνα και σε benchmarks games κτλπ 70c περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Οπότε αν θέλεις να ανεβάσεις και άλλο τον επεξεργαστή ανέβασε το fsb και προσπάθησε να κρατήσεις της μνήμες στα ίδια mhz .Για μένα αν μπορείς να πάρεις καμιά h70 η να φτιάξεις καμιά custom υδροψυξη και για τον επεξεργαστή και για την κάρτα γραφικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Και ανεβήκαμε λίγο ακοοομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Strong ΝΒ - nicee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Και τέλος για σήμερα μιας και πήρα φόρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα