caution Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Εννοούσα ότι υπάρχει διαφορά στα GFlops ανάλογα με το πόση μνήμη θα δώσεις να στο πρόγραμμα: αν θέλεις να δεις πόσα βγάζεις στοκ - σώσε το o/c profile σου, κάνε load default και ξαναδοκίμασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 OMG οι 6αριδες σπερνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 OMG οι 6αριδες σπερνουν yeap είναι απο τα τεστ όπου οι amd πάνε πολύ καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 OMG οι 6αριδες σπερνουν εδω δες τι γινεται ιδια συχνοτητα με σενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Unigine Heaven DirectX 11 benchmark 2.5 http://downloads.guru3d.com/Unigine-Heaven-DirectX-11-benchmark-2.5-download-2549.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Να κι εγώ με μια 4890 πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Εκανα και εγώ ένα 3dmark06: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Τρέξτε αυτό το Benchmark είναι καινούργιο GroundWiz RTS Demo and Benchmark tool http://downloads.guru3d.com/GroundWiz-RTS-Demo-and-Benchmark-tool-download-2686.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 At last - καλό efficiency Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δώσε κι άλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Είμαι πάνω από τύπο @ 4887MHz - τώρα καταλαβαίνω το spi_fever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Aυτά τα celeronia ανεβαίνουν στον θεό. Είχα και γω έναν 3300 και τα 4Ghz τα είχε για πλάκα χωρίς ανάγκη ιδιαίτερης ψύξης. Με μια ταπεινή freezer7 τον είχα. Μπράβο caution εσύ τον έχεις ξεχειλώσει ακόμα παραπέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Aυτά τα celeronia ανεβαίνουν στον θεό. Indeedy! Και έχει και VT ρε 'συ, που δεν έχουν οι E5200-E5400 24/7 παίζει έτσι, με μαμά intelocoolerάκι μοντάρισμένο με 12άρι fan πάνω του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Άψογες oι θερμοκρασίες με Linx. Αχ αυτά μου έλειψαν όπως και με τον E5400. Εν τω μεταξύ στα ρολόγια αυτά πουσάρει άνετα μια δυνατή καρτούλα και μπορείς να παίξεις κανα παιχνιδάκι ικανοποιητικότατα σε καλές αναλύσεις. Μπορεί να έχει 1mb L2 αλλά who cares. Mε αυτά τα χρήματα ούτε μέτριο cooler δεν παίρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 o 5200 μου παιζει στα 4ghz αλλα δεν ακουει στο fsb gamvto... οι 3Χ00 τι παραπανω εχουν ιντελα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα