qsis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 καλα εγω ποτε δεν κανω υπερβολικα πραγματα με οτιδηποτε κανει πανω απο 100 ευρω , και ενας απο τους λογους που επελεξα τη "μικρη" 6950 ειναι να μη μπω στο πειρασμο να ξεκλειδωνω προς το παρον παντως θα μεινει ως εχει. εχω επιτελους μια κρυα και αθορυβη καρτα, ας το απολαυσω σας έχασα κάπου; για αυτην εδω λεω http://www.skroutz.gr/s/317222/Sapphire-Radeon-HD6950-1G%CE%92.html και η χαμηλοτερη τιμη της στην αγορα ειναι εδω (μπορει να μη δουλευει το λινκ, μπες στο pixmania και ψαξε) http://www.pixmania.gr/gr/gr/09472869/art/sapphire-technology/radeon-hd-6950---1-g%CE%92-gddr5---pci-express-2.1-(11188-01-40g).html η custom ψυξη της ειναι αρκετα καλη και ακομα και με furmark που τη ζορισα λιγο ηταν αρκετα ησυχη, αυτο ηταν μια ευχαριστη εκπληξη μιας και ειχα αμφιβολιες που δε χρησιμοποιησαν τη reference Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 @Caution απο κεκτημένη ταχύτητα δεν αντελήφθην ότι αναφερόταν στην 1GB και όχι ref 2GB... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Νew kid on the block. Ε8400 που αγόρασα πρόσφατα με vid 1.20v. Σταθερότατος με stress programms στα 4Ghz (470x8.5) με 1,216v. Τρέξαμε και ένα 3d 06 εδώ να δούμε τι πιάνει. Η μητρική αν και την έκραξα νωρίτερα τελικά με εξέπληξε. Πόσταρε κανονικά στα windows με 500fsb (500x8) έχοντας στο nb 1.2v και termination 1.2v. Όταν όμως pushαρα ερχόταν το Bsod. Δεν ψάχτηκα παραπάνω για ρυθμίσεις είναι νωρίς ακόμα. Σίγουρα θα υπάρχει τρόπος να το σταθεροποιήσω στα 500x8 με αυτό το vcore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Golden το c0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 @caution καλημέρα φίλε. Πρότεινέ μου καμμιά σωστή ρύθμιση για τον 45nm 8400 σε nb, termination, pll η whatever άλλο χρειαστεί για να δοκιμάσω στα 500fsb. Θέλω για 24/7. Thanks man. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Λογικά με NBv στα 1.3 και VTT @ 1.34 και με strap 400άρι λογικά - πρέπει να δεις σταθερά 500άρια - αλλά ξέρεις, κλασικά trial & error Πάντως αν αμολιέται η μητρική - δώσε ένα 1,5vcore για λίγο για κανένα σωστό sp1M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ναι μαι και γω επιτελους περασα το ψυχολογικο οριο των 4ρον Xτυπησε απο οτι ειδα 80αρι στα temps βεβαια αλλα δεν ειμαι σιγουρος γτ το εβλεπα απο το realtemp (μικροεφαρμογη) και τη μια ηταν 80 την αλλη 69 την αλλη 71 edit:Βασικα τωρα το παρατηρησα δεν θα επρεπε να λεει Cores:4 Threads:8 στο cpuz? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2011 από FaRMaKhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 ( Ε μάλλον έχεις κλείσει το HT ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Θα το τσεκαρω να δω τι παίζει Κατα τα αλλα τα σκορ πως φαίνονται Είναι λίγο η καλά πήγε η δουλειά ; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 απολυτα νορμαλ ειναι το σκορ σου χωρις ht, αν το ανοιξεις στο συγκεκριμενο test μαλλον θα πεσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Πράγματι με HT on θα είχες λιγότερα GFlops - επίσης αν έδινες περισσότερη μνήμη στο ΙΒΤ θα έβλεπες λίγο καλύτερα GFlops, αλλά γενικά τούμπανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 επίσης αν έδινες περισσότερη μνήμη στο ΙΒΤ θα έβλεπες λίγο καλύτερα GFlops, αλλά γενικά τούμπανο To lined δε το καταλαβα Νομιζα πως ηταν λιγα μιας και βλεπω mobos με 250-300+ fsb και η δικια μ μου κανει νερα μπορει αν φταιω κ γω βεβαια who knows Σαν stock ξερουμε ποσο βγαζει περιπου ετσι για να δω διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 εννοει προφανως να βαλεις τη μνημη του intel burn test στο maximum (stress level) , οντως κερδιζεις κατι ψιλα.. εγω απο 55 GFlops ειχα φτασει τα 55.9 νορμαλ πρεπει να βγαζει η cpu μου γυρω στα 43 , αρα με αυξηση 42% στα ρολογια , ειχα σχεδον 30% αυξηση σε επιδοσεις , κατι που ισχυει και για τα περισσοτερα τεστ οποτε θεωρω οτι γενικα ειναι τοση η αυξηση μου σε επιδοσεις σε σχεση με εναν αντιστοιχο στοκ επεξεργαστη γενικα το κλοκαρισμα στις cpu κανει αρκετη διαφορα (ενω στις gpu οχι παντα ) edit μιας και το βρηκα αν θες να δεις GFlops συμφωνα με αυτα που ανακοινωνει η intel (δε ξερω κατα ποσο ειναι ιδανικες οι συνθηκες ή κατα ποσο ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα ή αν εχουν γινει με ht ή χωρις, μου φαινονται παντως λογικα αυτα που λενε), ριξε μια ματια στο παρακατω λινκ http://www.intel.com/support/processors/sb/cs-023143.htm εσυ στοκ εχεις 44.8 , αρα με 57.1 κατα μ.ο. με βαση τα παραπανω που ποσταρες εχεις αυξηση της ταξης του 28% και με μνημη στο maximum θα πλησιαζες κι εσυ το 30% για αυτο σου ειπα πριν οτι τα νουμερα σου ειναι απολυτα λογικα.. στο συγκεκριμενο τεστ βεβαια αυτοι που δινουν ρεστα ειναι οι 6πυρηνοι, αυτοι ξεφευγουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Mια χαρουλα οποτε, προσωπικα το 25-30% με καλυπτει ουτος η αλλος η διαφορα στο pc ειναι παραπανω απο εμφανης και αυτο ειναι που μετραει για μενα κ οχι τα απολυτα νουμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Mια χαρουλα οποτε, προσωπικα το 25-30% με καλυπτει ουτος η αλλος η διαφορα στο pc ειναι παραπανω απο εμφανης και αυτο ειναι που μετραει για μενα κ οχι τα απολυτα νουμερα +1 αλλωστε τα νουμερα δε λενε παντα ολη την αληθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα