Vatos_locos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 το Vmod το βγάζω δεν έχω πρόβλημα το θέμα ειναι οτι η κάρτα είναι κλειδωμένη και για να παέι παραπάνω θέλει άλλο bios το οποίο το έχω και αυτό ένα bootable Dos cd μου λείπει
Sadman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 http://www.mvktech.net/content/view/17/37/ δες εδω Το καινουργιο βιος το εχεις?
Sadman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 μεχρι τα 852 εχεις δρομο(εκει ειναι νομιζω το φρενο απο το βιος)
Vatos_locos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 το φρένο ήταν στα 722 μέχρι 800 πάει χωρίς mod τώρα δοκιμάζω τις μνήμες πόσο θα πάνε
Vatos_locos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 έφαγα και άλλο lock τις δίνω 800 και δεν πάει πάνω πάω 769 οπότε για τώρα μέχρι εδώ έχω πονοκέφαλο και δεν την παλεύω να βλέπω άλλο το aqumark
takos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Με γιες με γιες για την 3850 @Vatos_locos. Δίκιο έχεις @ThReSh θέλουμε ένα SS τέτοιου τύπου:
Razor333 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 έφαγα και άλλο lock τις δίνω 800 και δεν πάει πάνω πάω 769 οπότε για τώρα μέχρι εδώ έχω πονοκέφαλο και δεν την παλεύω να βλέπω άλλο το aqumark Καπου εκει σταματαει και η δικια μου με τον ανεμιστηρα στο 100% και μονο μια καρτα. Μπορεις να φλασαρεις και με το winflash Αλλα δεν θα κανεις τπτ με το bios απο το iax-tech, εκτος απο το να σου δωσει επιλογη για περισσοτερα MHz στον catalyst, δεν υπαρχει καποιο κλειδωμα το stock cooler δεν αντεχει αλλα MHz.
Sadman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 ρε σι vato δν κουμπονεις με tire-ups το waterblock πανω στην χαλκινη την ψυκτρα?
Vatos_locos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Καπου εκει σταματαει και η δικια μου με τον ανεμιστηρα στο 100% και μονο μια καρτα.Μπορεις να φλασαρεις και με το winflash Αλλα δεν θα κανεις τπτ με το bios απο το iax-tech, εκτος απο το να σου δωσει επιλογη για περισσοτερα MHz στον catalyst, δεν υπαρχει καποιο κλειδωμα το stock cooler δεν αντεχει αλλα MHz. εμένα κλείδωνε στα 766 την φλάσαρα και τώρα στα 830 τελείωνει με στοκ ρεύμα μετά πάμε για μοντ μετά τις γιορτές δεν εχω προβλημα με τις θερμοκρασιες είμαι με νερο και έχω 35 idle 37 σε load ρε σι vato δν κουμπονεις με tire-ups το waterblock πανω στην χαλκινη την ψυκτρα? τι ακριβός εννοείς ? η κάρτα βγήκε η στοκ ψήκτρα και μπήκε νερό με την μία δεν την δούλεψα καθόλου με την μαμά ψήκτρα αυτά είναι τα max clocks με στοκ ρεύματα οι μνήμες πάνε κίαλο δεν έκατσα να βρώ max και σε αυτές γιατί είχα το κεφάλι μου αλλά πάνε κιάλο
Sadman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 α ακυρο νομιζα ειχες ακομα την μαμα πανω... Αντε περιμενουμε μετα απο τις γιορτες(με περισοτερα mhz )
Sadman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 στόχος το 1Ghz για αρχή μονο:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Κατι σε 2+++δν παιζει εε??:lol::lol: Περιμενουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα