phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Λογικά μου φαίνονται τα νούμερα για stock clocks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δεν εχεις κλεισει physx απο οτι φαινεται ομως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 το Physx επηρεάζει και το 3DMark06? μόνο για το Vantage ήξερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 το Physx επηρεάζει και το 3DMark06? μόνο για το Vantage ήξερα... Δηλαδη η gts250 μου ειναι καλυτερη απο την 4870? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Στο 2Κ6 ή γενικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Στο 2Κ6 ή γενικά; στο 2κ6 απο οτι φαινεται ειναι γενικα σιγουρα δεν ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδη η gts250 μου ειναι καλυτερη απο την 4870? άρα επειδή βγάζει καλύτερο score σημαίνει ότι είναι καλύτερη στα games ή ότι το 3DMark06 υποστηρίζει Physx? όχι βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 άρα επειδή βγάζει καλύτερο score σημαίνει ότι είναι καλύτερη στα games ή ότι το 3DMark06 υποστηρίζει Physx? όχι βέβαια... Προφανως αστειευομουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Τελικά αυξησα το προσωπικό μου σκορ στο 3dmark 06 κατα 209 μοναδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ωραίος. Και τι ψήκτρα είπαμε έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ωραίος ο ColdFusion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Nice ColdFusion ( ...και η λεπτομέρεια που σκοτώνει, 6πίρυνος 4GHzφεύγα, 5850 @ GHz++ και το corsair έχει κάνει 12.03 κατώτερο!.. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Γεπδ.. τι πρόσεξε ο αθεόφοβος.. :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Nice ColdFusion ( ...και η λεπτομέρεια που σκοτώνει, 6πίρυνος 4GHzφεύγα, 5850 @ GHz++ και το corsair έχει κάνει 12.03 κατώτερο!.. ) βάλτε ένα πολύμετρο πάνω και ξαναποστάρετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ( To report της DFI P45 @ everest και μια P5Q Deluxe που έχω δοκιμάσει εκτενώς, είναι πολύ κοντά στο fluke (για τα rails του psu). Τώρα αν μιλάς για κανένα VTT, άλλα αν' άλλων indeed ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα