euklidis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ο 860 μου με το HT κλειστό κέρδισε ΠΟΛΛΑ ΜHz. Βέβαια αυτό συνέβη γιατί το μονοβάθμιο με 1.7V και HT on είχε "βουτήξει" λιγάκι. Στο άζωτο δεν θα υπάρχει λογικά τέτοιο πρόβλημα, όμως σίγουρα θα κερδίσεις 1-2MHz bclk Mακαρι... συντομα θα γεμισουμε μπολικο αζωτακι και θα λιωσουμε οτι εχουμε Για να δουμε; Τα εχουμε τα 5.4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergi17 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ενα δικο μου με την gtx460 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραίο score :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ένα validation και από μένα Χωρίς έξτρα ψύξη, με θερμοκρασία δωματίου 26 C Για benchmarks με τους καινούργιους drivers σε λίγο καιρό που θα πέσουν και οι θερμοκρασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 WTF, τι CPU είναι αυτό; Σε ποιο Alienware το βρήκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ενα δικο μου με την gtx460 2 φορες το τρεχουμε το benchmark......Με την πρωτη βγαζει αθλια minimum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 WTF, τι CPU είναι αυτό; Σε ποιο Alienware το βρήκες; LOL άκυρο, μόλις είδα την υπογραφή σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 LOL άκυρο, μόλις είδα την υπογραφή σου LOL και ήμουν έτοιμος να απαντήσω... εντομεταξύ ψάχνω να βρω αν κάποιο άλλο λαπτοπ έχει validation μεγαλύτερο από αυτό αλλά δε βρίσκω, όποιος βρει ας δώσει ένα link... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Βρε παιδιά, παίζω με έναν Celeron D 347, και μου βάζει τοίχο από bios 1.4V.Γιατί τόση μικρή τάση στα 65nm; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ποια μητρική έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Βρε παιδιά, παίζω με έναν Celeron D 347, και μου βάζει τοίχο από bios 1.4V.Γιατί τόση μικρή τάση στα 65nm; Θεμα μητρικης ειναι οχι θεμα επεξεργαστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 True - που πάει να πεις θέλεις Vmod και Vsense ίσως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits_g13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον εχω εναν Pentium 4 2.0a Northwood αρχισα το Oc προχτες και κατεληξα εδω... (στο bios δινω 1.75 V) και αυτο δινει idle 1.84 load 1.74 το συστημα ειναι rock stable με 4 ωρες prime και occt ταυτοχρονα ( καταλαθος...) οι εξωπραγματικες για τα volt θερμοκρασιες επιτευχθηκαν με λαπαρισμα της cpu και της μαμα ψύκτρας της intel , αφαιρεση του μαμα ανεμιστηρα και προσθηκη 3 80χιλ ανεμηστηρων σε σειρα(...) το προβλημα μου ειναι οτι οσο ρευμα και να δωσω ( μεχρι 1.95 εδωσα ) 130 fsb δεν παει ( μπουταρει μια στις 20 ) και ειχα διαβασει καπου για 133... εχω απενεργοποιησει ολες τις επιλογες spread spectrum , C1E , Internal Thermal Control , Power Management/APM , ICH Delayed Transaction H Motherboard ειναι μια Asus P4P800 SE Οποιος εχει καμια ιδεα για το πως να παει παραπανω ας την πει ( δεν με νοιαζει να το καψω... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον εχω εναν Pentium 4 2.0a Northwood αρχισα το Oc προχτες και κατεληξα εδω... (στο bios δινω 1.75 V) και αυτο δινει idle 1.84 load 1.74 το συστημα ειναι rock stable με 4 ωρες prime και occt ταυτοχρονα ( καταλαθος...) οι εξωπραγματικες για τα volt θερμοκρασιες επιτευχθηκαν με λαπαρισμα της cpu και της μαμα ψύκτρας της intel , αφαιρεση του μαμα ανεμιστηρα και προσθηκη 3 80χιλ ανεμηστηρων σε σειρα(...) το προβλημα μου ειναι οτι οσο ρευμα και να δωσω ( μεχρι 1.95 εδωσα ) 130 fsb δεν παει ( μπουταρει μια στις 20 ) και ειχα διαβασει καπου για 133... εχω απενεργοποιησει ολες τις επιλογες spread spectrum , C1E , Internal Thermal Control , Power Management/APM , ICH Delayed Transaction H Motherboard ειναι μια Asus P4P800 SE Οποιος εχει καμια ιδεα για το πως να παει παραπανω ας την πει ( δεν με νοιαζει να το καψω... ) τι γυαλόχαρτα χρησιμοποίησες για lapping? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits_g13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 νομιζω 400-600-800 ( ο μαστορας που τα πηρα καπως αλλιως το ειπε βασικα.. νομιζω ντουκοχαρτο, στουκοχαρτο κατι τετοιο τεσπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα