caution Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 A batch sweetness! Να δεις που πολλοί κάτοχοι 930 σε φθονούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirit0r Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Χαχαχαχα ναι οντως ημουν τυχερος σε αυτο το κομματι !! Και ειμαι σε αυτη τη συχνοτητα με Hyper threading ON. Τι αλλο μπορει να θελει κανεις? Ισως να ηθελα 8 βαθμους κατω στη θερμοκρασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Πού παίζεις τώρα σε load; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirit0r Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Πού παίζεις τώρα σε load; Ο ποιο ζεστος πυρηνας απο τους τεσσερις στο prime αγγιζει τους 79c οι αλλοι κυμαινονται μεταξυ 71-75c . Αλλα να υπογραμισω πως ειναι κανονικα κλεισμενος σε κουτι με αυγουστιατικη θερμοκρασια δωματιου και χωρις AC. Το χειμωνα θα δω σιγουρα καλυτερα temps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Με τι ψύξη αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirit0r Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Με τι ψύξη αυτά; Με υδροψυξη ειναι φιλε μου. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2010 από Spirit0r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Με υδροψυξη ειναι φιλε μου. την κάρτα την έχεις και αυτη με υδροψυξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirit0r Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 την κάρτα την έχεις και αυτη με υδροψυξη? Ναι και η καρτα γραφικων ειναι στο νερο και το chipset της μητρικης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazablanka Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 @kazablanka Nice - το ρεύμα είναι real; 65nm ε? Όχι δεν ειναι 1.125v ειναι το ταβάνι. η 65άρα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μας ζόρισε άσχημα το 06... Το score θα ήταν γύρω στα 29500 αν οι μνήμες αν έπαιζαν dual-channel. Όμως λόγω προβλήματος μητρικής, παίζουν μόνο single channel. Δεν βαριέσαι, θα κάνουμε RMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirit0r Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 @George_oc Aυτα ειναι ! Αλλα πολυ ρευμα! Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω ποιες ειναι οι Θερμοκρασιες σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Φυσικό το βρίσκω να παίζω με πολύ ρεύμα ρει, αφού μιλάμε για 4700MHz+ 4cores/8threads stressing Λοιπόν έχουμε και λέμε: 41*C idle η Lightning, full load δεν κοίταξα καν -35*C idle το CPU, -27*C ακατέβατα σε full load Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirit0r Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Φυσικό το βρίσκω να παίζω με πολύ ρεύμα ρει, αφού μιλάμε για 4700MHz+ 4cores/8threads stressing Λοιπόν έχουμε και λέμε: 41*C idle η Lightning, full load δεν κοίταξα καν -35*C idle το CPU, -27*C ακατέβατα σε full load Πωπωπωπω αυτα ειναι !! Μηπως θα μπορουσες να μου πεις ποσο κοστιζει ολο το συστημα της ψυξης σου? Αν δε θες δημοσια μπορεις σε pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Διάβασε αυτό το post μου και θα σου λυθούν όλες οι απορίες http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3570134&postcount=3318 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirit0r Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Διάβασε αυτό το post μου και θα σου λυθούν όλες οι απορίες http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3570134&postcount=3318 Thanks mate ! Ειναι οντως σχετικα αθορυβο, αλλα και οντως παλι η καταναλωση ρευματος ξεφευγει Αν ηταν παλιοτερες εποχες δε θα πειραζε αλλα η ΔΕΗ πλεων μας εχει ξεσκισει !! Απο τη στιγμη που εχω υρδοψυξη πιστευω πως η πιο οικονομικη λυση για μενα θα ηταν ενα peltier. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα