caution Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Τα "uncore" σου είναι τρέλα! Πάντως για bench, πρέπει να έχει ακόμα λίγο ζουμί η Asus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 όντως άλλα 500 marks πάνω τα έχει σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δεν τα πάει και ασχημα και ο μικρός... Μπήκε στο δεύτερο σύστημα της υπογραφής για να δω τι ψωμιά πιανει... (θερμοκρασία δωματίου 30+) Μπουτάρει και στα 4300 αλλά δεν είναι σταθερός και δυστυχώς ενω από θερμοκρασίες παμε καλά με οτιδήποτε ρεύμα πάνω από 1,56 δεν ανοίγει καν... Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δεν τα πάει και ασχημα και ο μικρός... Μπήκε στο δεύτερο σύστημα της υπογραφής για να δω τι ψωμιά πιανει... (θερμοκρασία δωματίου 30+) Μπουτάρει και στα 4300 αλλά δεν είναι σταθερός και δυστυχώς ενω από θερμοκρασίες παμε καλά με οτιδήποτε ρεύμα πάνω από 1,56 δεν ανοίγει καν... Uploaded with ImageShack.us Δεν είναι πολλά τα 1.56 για 45nm; Πάντως ανεβαίνει μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 δεν παθαίνει τίποτα από το Πολύ vcore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δεν είναι πολλά τα 1.56 για 45nm; Πάντως ανεβαίνει μια χαρά Ελα μωρε 18Ε τον πήρα από προσφορά!! Αν και δεν νομιζω να πάθει τπτ... δεν δουλέυει εκει 24/7! Μονο για να δω τι μπορει να κανει τον λειτούργησα εκεί!! Για 72% oc εεε τι να κάνουμε το θέλει το ρευματάκι του!!! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Επειδή βρίσκομαι και εγώ σε o/c καταστάσεις ,τον Ε6300 Pentium Dual Core ,μπορώ να τον βάλω για δοκιμές και 1.5 Vcore; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 αν αντέχει η ψύξη σου και 1.9 να τον βάλεις δεν θα πάθει τίποτα... από το Vtt την ακούγανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 αν αντέχει η ψύξη σου και 1.9 να τον βάλεις δεν θα πάθει τίποτα...από το Vtt την ακούγανε Ρε σεις πλάκα μου κάνετε; Εγώ γιατί έμενα ότι 1.5Vcore είναι τοίχος @ 45nm ,αλλιώς πας καρφωτός για degrade; Τέλος πάντων ,μέχρι στιγμής είμαι με 1.26Vcore @ 3.8Ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Eμένα δεν είναι stable με λιγότερο από 1.3 Volts στα 3.8GHz. Και οι θερμοκρασίες του με την Corsair H50 πιάνουν τους 90C σε full load. Bεβαια η θερμοκρασία δωματίου είναι αρκετά υψηλή(~30-35C). Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Eμένα δεν είναι stable με λιγότερο από 1.3 Volts στα 3.8GHz. Και οι θερμοκρασίες του με την Corsair H50 πιάνουν τους 90C σε full load. Bεβαια η θερμοκρασία δωματίου είναι αρκετά υψηλή(~30-35C). Uploaded with ImageShack.us τι να κανουμε η intel ειναι λιγο καφτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 έτσι και αλλιώς μιλάμε για intel burn test που πατάει κάτω τη cpu και με τρελές ζέστες..σε οποιαδήποτε καθημερινή χρήση θα είσαι πιο κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Nα ένα 3dmark06 με την κάρτα γραφικών στο στοκ... Uploaded with ImageShack.us ....και ένα άλλο με έν μικρό o/c στην κάρτα. Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Βρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Την αυτόματη μείωση του πολλαπλασιαστή από που συγκεκριμένα την απενεργοποιούμε; Έχω ψάξει για "SpeedStep",αλλά δεν έχω βρει κάτι.Παίζει σε ορισμένα bios να μην δίνεται επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Βρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Την αυτόματη μείωση του πολλαπλασιαστή από που συγκεκριμένα την απενεργοποιούμε; Έχω ψάξει για "SpeedStep",αλλά δεν έχω βρει κάτι.Παίζει σε ορισμένα bios να μην δίνεται επιλογή; νομίζω ότι αυτό που ψάχνεις είναι το EIST για να μη ρίχνει τη συχνότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα