Razor333 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 αυτή ακριβός ντράπηκα να πω την εταιρία δεν βρήσκω τι να βάλω στα mosfet της όμως αυτές έρχονται ακόμα με το πρόβλημα στο bios ξέρει κανένας ; Παλι καλα ειναι κλωνος και δεν εχει μπλε pcb οπως η 2600XT! Επισεις ειναι απο πλαισιο οποτε εχει εγγυημενη εγγυηση! Unlock bios δεν παιζει ακομα (τουλαχιστον δεν βρισκω εγω). Η καρτα οπως ερχεται παει 750MHz, ολο και κατι παραπανω με νερο. Μετα πρεπει να παιξεις με ρευματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 απο οτι ειδα εγω με το ανεμηστερακι στο τερμα παει μεχρι και 770+(800 not benchable and not stable)οποτε απο κει και μετα θελει αλλη ψυξη και ρευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 http://www.hwbot.org/result.do?resultId=680915 WR για 9200 SE με 340/290 MHz ... Πριν πάρω την X1650 ποια κάρτα είχα ? Μάλιστα, αυτή η poor επιδόσεων VGA έφτασε τόσο ψηλά, πάνω σε ένα Zalman VF 700 ... Βέβαια και παλαιότερα θυμάμαι είχα φτάσει 300/250 με passive cooling ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 ε και η 9600 που ειχα πηγαινε 400+(απο 340 νομιζω)αλλα δν εεχω mobo να την βαλω να βγαλω κανα ss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Θέλει δυστυχώς modάρισμα για να πάει πιο ψηλά ... Dam'n it ! :@ Φρέσκο, φρέσκο ... σήμερα το απόγευμα ... Στου κολλητού μου το σπίτι 1st in 2.4GHz Prescott PC Mark 05 ... Under Water ... http://www.hwbot.org/result.do?resultId=681442 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Παλι καλα ειναι κλωνος και δεν εχει μπλε pcb οπως η 2600XT!Επισεις ειναι απο πλαισιο οποτε εχει εγγυημενη εγγυηση! Unlock bios δεν παιζει ακομα (τουλαχιστον δεν βρισκω εγω). Η καρτα οπως ερχεται παει 750MHz, ολο και κατι παραπανω με νερο. Μετα πρεπει να παιξεις με ρευματα. πήρα την πιο φθηνή γιατί ακόμα όλες είναι ref. pcb οπότε δεν μπορούσε να είναι διαφορετική για την εγγύηση δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα κάτι άλλο επειδή εγώ ήμουν από την nvidia μεριά και τώρα πάω σε ati μετά από πολλά χρόνια Cf bidge πού βρίσκουμε ? SLi έχω καμιά 10αριά εδώ πέρα αλλά δεν κάνουν στην ati και επιδί αργότερα θα πάρω άλλη μία να έχω και ένα bridge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 εχουν μεσα στο κουτι(δωρακι με την καρτα)τουλαχηστον στις Sapphire και στις Gecube που ειδα ειχανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 ok μακάρι μην ξεχνάς εγώ πήρα και την πιο φθηνή δεν περιμένω τίποτα από το bundle της κάρτας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 αντε παναγιωτη περιμενουμε να μας εκπληξεις παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 θα δούμε με το καλό να έρθει και μετά τις γιορτές θα παίξω λίγο μαζί της να δω τι λέει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 ok μακάρι μην ξεχνάς εγώ πήρα και την πιο φθηνή δεν περιμένω τίποτα από το bundle της κάρτας Don't worry ο santa klain ειναι εδω και η 3D connect εχει CF bridge, οπως επισεις μετατροπεις dsub σε dvi, hdmi σε dvi, rca σε composite και ενα tv out - video in καλωδιο. Game δεν παρεχεται, manual , αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Don't worry ο santa klain ειναι εδω και η 3D connect εχει CF bridge, οπως επισεις μετατροπεις dsub σε dvi, hdmi σε dvi, rca σε composite και ενα tv out - video in καλωδιο. Game δεν παρεχεται, manual , αυτα. οκ μπορώ να πω πως με "έφτιαξες" άντε με το καλό να έρθει την Δευτέρα να την γδύσω να δω τι θα κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 οκ μπορώ να πω πως με "έφτιαξες" άντε με το καλό να έρθει την Δευτέρα να την γδύσω να δω τι θα κάνει διπλες κολοτουμπες και θα περναει απο στεφανια με φωτια:lol::lol: Παντως η Sapphire μαζι με ολα αυτα εχει ενα game,3dm06(αν δν κανω λαθος στην εκδοση),DVDplayer,drivers:lol:,και τα λοιπα καλωδια:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 για το software υπάρχει ο θείος για το 3d Fart 06 δεν με ενδιαφέρει πολύ το έχω ήδη αυθεντικό games δεν παίζω και ακόμα δεν ξέρω γιατί τις αγοράζω της κάρτες το Dvi to Hdmi αν έχει μόνο καλά είμαστε να την βάλουμε στην tv να βλέπουμε ταινίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 για το software υπάρχει ο θείος για το 3d Fart 06 δεν με ενδιαφέρει πολύ το έχω ήδη αυθεντικό games δεν παίζω και ακόμα δεν ξέρω γιατί τις αγοράζω της κάρτες το Dvi to Hdmi αν έχει μόνο καλά είμαστε να την βάλουμε στην tv να βλέπουμε ταινίες να υποθεσω για mods και τεζαρισμα?:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα