Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτή ακριβός :P ντράπηκα να πω την εταιρία :lol: δεν βρήσκω τι να βάλω στα mosfet της όμως :-( αυτές έρχονται ακόμα με το πρόβλημα στο bios ξέρει κανένας ;

Παλι καλα ειναι κλωνος και δεν εχει μπλε pcb οπως η 2600XT!

Επισεις ειναι απο πλαισιο οποτε εχει εγγυημενη εγγυηση!

i8eawqkspamje8qtwyj8_thumb.jpg

Unlock bios δεν παιζει ακομα (τουλαχιστον δεν βρισκω εγω).

Η καρτα οπως ερχεται παει 750MHz, ολο και κατι παραπανω με νερο.

Μετα πρεπει να παιξεις με ρευματα.

• Απαντ. 25,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1777

• ultraex2003

1508

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

απο οτι ειδα εγω με το ανεμηστερακι στο τερμα παει μεχρι και 770+(800 not benchable and not stable)οποτε απο κει και μετα θελει αλλη ψυξη και ρευμα.

Δημοσ.

http://www.hwbot.org/result.do?resultId=680915

WR για 9200 SE με 340/290 MHz ... Πριν πάρω την X1650 ποια κάρτα είχα ? Μάλιστα, αυτή η poor επιδόσεων VGA έφτασε τόσο ψηλά, πάνω σε ένα Zalman VF 700 ... :shock: Βέβαια και παλαιότερα θυμάμαι είχα φτάσει 300/250 με passive cooling ... :shock:

9200seam3340290zq2.jpg

Δημοσ.
Παλι καλα ειναι κλωνος και δεν εχει μπλε pcb οπως η 2600XT!

Επισεις ειναι απο πλαισιο οποτε εχει εγγυημενη εγγυηση!

i8eawqkspamje8qtwyj8_thumb.jpg

Unlock bios δεν παιζει ακομα (τουλαχιστον δεν βρισκω εγω).

Η καρτα οπως ερχεται παει 750MHz, ολο και κατι παραπανω με νερο.

Μετα πρεπει να παιξεις με ρευματα.

:-) πήρα την πιο φθηνή γιατί ακόμα όλες είναι ref. pcb οπότε δεν μπορούσε να είναι διαφορετική :P

για την εγγύηση δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα :-)

κάτι άλλο επειδή εγώ ήμουν από την nvidia μεριά και τώρα πάω σε ati μετά από πολλά χρόνια :P Cf bidge πού βρίσκουμε ? SLi έχω καμιά 10αριά εδώ πέρα αλλά δεν κάνουν στην ati και επιδί αργότερα θα πάρω άλλη μία να έχω και ένα bridge :P

Δημοσ.
ok μακάρι μην ξεχνάς εγώ πήρα και την πιο φθηνή δεν περιμένω τίποτα από το bundle της κάρτας

Don't worry ο santa klain ειναι εδω και η 3D connect εχει CF bridge, οπως επισεις μετατροπεις dsub σε dvi, hdmi σε dvi, rca σε composite και ενα tv out - video in καλωδιο. Game δεν παρεχεται, manual :lol:, αυτα.

Δημοσ.
Don't worry ο santa klain ειναι εδω και η 3D connect εχει CF bridge, οπως επισεις μετατροπεις dsub σε dvi, hdmi σε dvi, rca σε composite και ενα tv out - video in καλωδιο. Game δεν παρεχεται, manual :lol:, αυτα.

οκ μπορώ να πω πως με "έφτιαξες" άντε με το καλό να έρθει την Δευτέρα να την γδύσω να δω τι θα κάνει :lol:

Δημοσ.
οκ μπορώ να πω πως με "έφτιαξες" άντε με το καλό να έρθει την Δευτέρα να την γδύσω να δω τι θα κάνει :lol:

διπλες κολοτουμπες και θα περναει απο στεφανια με φωτια:lol::lol::lol::lol:

Παντως η Sapphire μαζι με ολα αυτα εχει ενα game,3dm06(αν δν κανω λαθος στην εκδοση),DVDplayer,drivers:lol:,και τα λοιπα καλωδια:lol::lol:

Δημοσ.

για το software υπάρχει ο θείος για το 3d Fart 06 δεν με ενδιαφέρει πολύ το έχω ήδη αυθεντικό games δεν παίζω και ακόμα δεν ξέρω γιατί τις αγοράζω της κάρτες :P το Dvi to Hdmi αν έχει μόνο καλά είμαστε να την βάλουμε στην tv να βλέπουμε ταινίες

Δημοσ.
για το software υπάρχει ο θείος για το 3d Fart 06 δεν με ενδιαφέρει πολύ το έχω ήδη αυθεντικό games δεν παίζω και ακόμα δεν ξέρω γιατί τις αγοράζω της κάρτες :P το Dvi to Hdmi αν έχει μόνο καλά είμαστε να την βάλουμε στην tv να βλέπουμε ταινίες

να υποθεσω για mods και τεζαρισμα?:lol::lol::lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...