ColdFusion Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 4800 σε αερα το σκορ του επεξεργαστη παντος ειναι χαμηλο ....... καλυτερα δοκιμασε στα 4600 και θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Πω πωω... ezy αν και το run είναι κακό, το κομμάτι (cpu) σου είναι αστεία καλό :wow: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 αφηστε το ibt στην ακρη!Μονο linx,occt αντε και prime:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 αφηστε το ibt στην ακρη!Μονο linx,occt αντε και prime:lol: εμενα δεν βγαζει linx ουτε stock...πεταει errors...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 εμενα δεν βγαζει linx ουτε stock...πεταει errors...! Tοτε ριξε ενα memtest και αν βγαλει errors πηγαινε πισω τις μνημες σου γιατι ειναι προβληματικες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Tοτε ριξε ενα memtest και αν βγαλει errors πηγαινε πισω τις μνημες σου γιατι ειναι προβληματικες... ολα τα αλλα ομως τα περναει. Πισω ειναι λιγο δυσκολο να τις παω.Ποιος παει Αμερικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 με κάτι αλλαγές που έκανα....πιστεύω να είναι καλο score Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Τώρα έχεις καλό σκοράκι. Τι αλλαγές έκανες αν επιτρέπεται και πήρες 8K 3D Marks; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Τώρα έχεις καλό σκοράκι. Τι αλλαγές έκανες αν επιτρέπεται και πήρες 8K 3D Marks; ήρθε ένα φίλος μου που τα κατέχει πολύ καλύτερα από μένα και βάλαμε άλλες μνήμες από τις δικες μου που "συχρονιζουν" ποιο ψηλα και μου πειραξε τη κάρτα γραφικών αλλα το ξανά γύρισα όπως ήταν "μαμισια" γιατί το φοβάμαι να το εχω ετσι και από την άλλη πρέπει να αλλάξω μνήμες απο αυτες που εχω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Αυτό το ΤΕΡΑΣ είναι my weapon of choice για τους καλοκαιρινούς μήνες damn - η 4770 ήταν αρκετά πιο δυνατή :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Καλούτσικα τα πάει το G80. Γιατί την άλλαξες την κακομοίρα την χιλιομονταρισμένη 4770; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 ...θα πάει διακοπές στα κρύα για λίγο η 4770 - και θα επιστρέψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Τασο τι gheto mods topic starter εισαι,αν δεν modαρεις αυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Χεχχ... δεν θα μου την γλυτώσει και η GTS απλά τώρα "παίζω" με 2voltα Burtonια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Και ένα Vantage που έτρεξα πριν λίγο στα 17805 Ο επεξεργαστής έχει φτάσει και τα 21.2Κ... σε προηγούμενο τρέξιμο χωρίς πολύ ζόρισμα, πιστεύω τα 22Κ να τα πιάσει κάποια στιγμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα