Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και απο μενα..........

μπραβο πολυ καλος!Αν μπορεις δωσε και ενα intelburntest η linx να δουμε ποσα Gflops βγαζει:-)

Άψογος ColdFusion, enable και το cool&quite να μην καις ρεύμα και είσαι πρώτος ;)

ΑΑααα δεν μας δίνεις και το batch - γιατί φαίνεται μια χαρά κομμάτι;

snc00389v.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1772

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Να και ένα passmark στα 3.9 πλέον απο μένα :lol: :

pasmark39.jpg

Άσχετο ρε παίδες αλλά το 3dmark06 είναι gaming benchmark;Και αν ναι τότε γιατί συνέχεια κάποιοι λένε ότι ο ι5 δεν έχει διαφορές απο τον 955 στα παιχνίδια;Αφού όσοι 955 έχω δει στα 4ghz κι όλας βγάζουν γύρω στο 5400 cpu score στο 3dmark06 και ο ι5 στα 3.9 βγάζει 6000κάτι;

Πώς σας φαίνονται τα αποτελέσματα του passmark;

Το 3DMark06 εξαρτάται και από τον επεξεργαστή και από την κάρτα γραφικών. Κυρίως όμως από την κάρτα γραφικών ;)

Μην συγχέεις όμως το μετροπρόγραμμα (3DMark06) με το gaming, ουδε μία σχέση έχουν. Στο gaming οι διαφορές είναι αμελητέες, τόσο αμελητέες που δεν χρειάζεται να σε απασχολούν καθόλου. Για παράδειγμα, ένας 980X @ 4GHz δεν πρόκειται να σου προσφέρει τίποτα παραπάνω από ένα i5 750 @ 4GHz ή από ένα Phenom II X6 1090T @ 4GHz :-)

να ρωτησω και γω κατι...ενω ειμαι rock stable στα 3.5 με 1.2 vcore στον i7 920 μου,δεν μπορω να βγαλω linx,oλο βρισκει error στην 3η loopa...

Εχω τρεξει linkpack κτλ και ειναι στα8ερο και ειμαι 1 βδομαδα στο pc χωρις να εχει πεταξει καμια μπλε οθονη η καποιο κολλημα...

να ρωτησω και γω κατι...ενω ειμαι rock stable στα 3.5 με 1.2 vcore στον i7 920 μου,δεν μπορω να βγαλω linx,oλο βρισκει error στην 3η loopa...

Εχω τρεξει linkpack κτλ και ειναι στα8ερο και ειμαι 1 βδομαδα στο pc χωρις να εχει πεταξει καμια μπλε οθονη η καποιο κολλημα...

Όταν λές έτρεξες linkpack πόση ώρα;Τρέξε αν είναι ένα intel burn test 10 επαναλήψεις στο high η στο maximum.Αν τις περάσεις είσαι κομπλέ.:-)

Να και ένα passmark στα 3.9 πλέον απο μένα :lol: :

[........

κι εμενα τοσο μου δινει το passamark , αλλα μαλλον ειναι ψιλομαπα αυτο το τεστ..

σε σχεση με στοκ δινει +55%, ενω τοσο δεν ειναι ουτε η αυξηση του cpu clock

να σου πω ρε συ μιας και εισαι σε κεφια να μπεντσαρεις :P τρεχεις κι ενα everest για τις μνημες να δω αν εχουν νοημα τα 1900 mhz μου?

memry.png

---------- Προσθήκη στις 02:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:17 ----------

Το 3DMark06 εξαρτάται και από τον επεξεργαστή και από την κάρτα γραφικών. Κυρίως όμως από την κάρτα γραφικών ;)

Μην συγχέεις όμως το μετροπρόγραμμα (3DMark06) με το gaming, ουδε μία σχέση έχουν. Στο gaming οι διαφορές είναι αμελητέες, τόσο αμελητέες που δεν χρειάζεται να σε απασχολούν καθόλου. Για παράδειγμα, ένας 980X @ 4GHz δεν πρόκειται να σου προσφέρει τίποτα παραπάνω από ένα i5 750 @ 4GHz ή από ένα Phenom II X6 1090T @ 4GHz :-)

υπαρχει μια σαφης διαφορα στα παιχνιδια απο επεξεργαστη σε επεξεργαστη απο οσο εχω δει , απλα δε δικαιολογει σε καμια περιπτωση το μεγαλο κοστος των πολυ δυνατων

με εναν αξιοπρεπη και σχετικα φθηνο επεξεργαστη κανεις μια χαρα τη δουλεια σου στα παιχνιδια , δε χρειαζεται να καταφυγεις σε τερατα, εκει συμφωνω απολυτως

η καρτα ειναι το κυριο ζητημα ;)

αντε να βρω καμια πολυ δυνατη μεταχειρα να ανεβασω το συστημα μου, γιατι καλη χρυση η 4890 , αλλα στην αναλυση μου αναγκαζομαι να κανω υποχωρησεις, απο cpu ειμαι μια χαρα πιστευω τα επομενα χρονια 2-3

Ανεβασε το και αλλο μεχρι 4ghz παει πολυ ευκολα!Μεγιες B)

δεν την παλεύουν οι μνήμες με τίποτα ρε γαμώτο.πρότεινε μου αν είναι εύκολο κάποιες ρύθμισις για τις ram.

με 1.65 8cl στα 1540 δεν είναι σταθερό με τίποτα στα 4.

έδωσα μέχρι 1.45 στο cpu.

δεν την παλεύουν οι μνήμες με τίποτα ρε γαμώτο.πρότεινε μου αν είναι εύκολο κάποιες ρύθμισις για τις ram.

με 1.65 8cl στα 1540 δεν είναι σταθερό με τίποτα στα 4.

έδωσα μέχρι 1.45 στο cpu.

αν βαλεις fsb 286 και multi 14 με κλειστο το turbo εχουμε 1525 mhz για τις μνημες...Νομιζω μια χαρα θα ειναι .......στα 1,65

Άμα οι μνήμες δεν μπορούν να παίξουν στις αναγραφόμενες συχνότητες/timmings στείλτες για rma.

αν βάλω μαμά συχνότητες στο cpu όμως,παίζουν στα εργοστασιακά.οποτε πως να τις στυλο rma? memtest στα 1600 cl8 βγάζουν άνετα μέχρι 350% που δοκίμασα.

έχω την εντύπωση ότι την ζημια μου την κάνει το n/b.όταν ανεβάζω κλατάρει το σύστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...