stm00192 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Αν κρίνω από τις φοτο... Ή η maximus 3 extreme είναι ή η maximus 3 formula!!! και τώρα που την βλέπω καλύτερα είναι στανταρ η formula!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μια χαρά scallάρει η κόκκινη βιντεοκασέτα Πάντως δεν πιστεύω ότι είσαι max cpu clock @ 3d06 - δώσε στη cpu Ααα και λίγο που χάζεψα - το ΑΜ3 το έχεις σενιάρει όμορφα για τα ρολόγια του! Go gooo George Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 σε τι μητρικη ειναι φιλε μου ο i5?(οικονομικο εισαι? ) Maximus III Formula Ναι, Οικονομική Επιστήμη σπουδάζω. Πανεπιστήμιο Κρήτης Αν κρίνω από τις φοτο... Ή η maximus 3 extreme είναι ή η maximus 3 formula!!! και τώρα που την βλέπω καλύτερα είναι στανταρ η formula!! Σωστοοοοοοοοοοος (μαύρο PCIe slot => sticker ) Μια χαρά scallάρει η κόκκινη βιντεοκασέτα Πάντως δεν πιστεύω ότι είσαι max cpu clock @ 3d06 - δώσε στη cpu Ααα και λίγο που χάζεψα - το ΑΜ3 το έχεις σενιάρει όμορφα για τα ρολόγια του! Go gooo George Δεν είναι καλό κομμάτι ο 750, μέχρι ~4450MHz παίζει τα GPU Tests και από 'κει και πέρα 4300MHz CPU Test 1, 4280MHz CPU Test 2. Δεν αξίζει να τον ζορίσω εξάλλου, αφού σε δυο βδομαδούλες περίπου θα έχω το μονοβάθμιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Και το ραπτόρι όμως, ε; Γκεστ σταρ :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Χεχε, καλό είναι το άτιμο. Σηκώνει και πολύ PCI-Express freq αν χρειαστεί Μέχρι 135MHz παίζει σταθερότατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ειναι μεγαλη χαρα να βλεπω ρολογια πανω απο 4ghz:devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Λίγα δεν βγάζεις; Εγώ με Q9550 4GHz και 5850 βγάζω ~22,500(Θα τρέξω ένα run αργότερα)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 τι να σου πω μπορει να παιζει και το γεγονος οτι το Pc ειναι γεματο προγραμματα (αρα τρεχουν πολλα απο πισω). Δεν το εχω optimized μονο για benchmarks + το γεγονος οτι εχω να κανω φορματ κανα 6 μηνο....Δεν τα λεω για να δικαιολογησω κατι ... ελπιζω καποια στιγμη να κανω ενα clean instal τα windows να δω ποσο βγαζει μονο με τα απαραιτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Πω πω 4.2@<1.5Volt Αυτά είναι - στην περίπτωση σου, έκανες διάνα που δεν αγόρασες τον 1090Τ Βρες ένα fine tuned @ 4 GHz και με καλύτερο HTLink και είσαι άνετος για πολύ καιρό όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 και παλι κατι δε παει καλα, το σκορ του ειναι πολυ χαμηλο.. ---------- Προσθήκη στις 17:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:29 ---------- τωρα που το λες, ας βαλει ενα linx ο coldfusion βαζω κι εγω ενα ως αντιπαλο δεος (μιας και πανε στα ιδια λεφτα) παντως αυτη η cpu -η 1055- ειναι οντως κρυα, απο στοκ που ξερω σε γνωστο μου με intel burn ανεβαζε το πολυ 46 (ηταν το μονο που καταφερα να τον πεισω να κανει , γιατι να κλοκαρει ουτε καν ) η στοκ ψυκτρα ειναι αρκετα αξιοπρεπης και πιστευω σου δινει ενα καλο περιθωριο να ανεβασεις αρκετα χωρις επιπλεον εξοδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 πωωω!! that's a lot of GFlops Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 τελικο για 24/7 ύστερα απο fine tuned(ανεβασμα του nb ωστε να ειναι 100% stable) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 πιστευω οτι σε αυτο το bench λογω πυρηνων θα εχεις πολλους i7 δε νομιζω οτι ακομα κι εμενα μου ριχνουν πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Άψογος ColdFusion, enable και το cool&quite να μην καις ρεύμα και είσαι πρώτος ΑΑααα δεν μας δίνεις και το batch - γιατί φαίνεται μια χαρά κομμάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 και απο μενα.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα