Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@stm00192

220 blck η Bloodrage - sweeet. Να δεις που με την νέα ψύξη @ gpu θα βγάζεις benches και πιο πάνω :-)

@ColdFusion

ΩΩω με 'γειές! Δώσ' του να καταλάβει. Ζηλεύω επίσημα :-)

@euklidis

Παίζεις 200 MHz πάνω - ψηλότερα μνήμες και σε inteloφιλο bench. Τρέχτε clock to clock ένα linx να δεις πίκρες :-D btw ωραίο το G92 αλλά δώσε στις μνήμες ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@stm00192

220 blck η Bloodrage - sweeet. Να δεις που με την νέα ψύξη @ gpu θα βγάζεις benches και πιο πάνω :-)

Βρε η Bloodrage μπουτάρει και με 230 blc ο επεξεργαστής δεν την παλεύει με την καμία με σχετικά normal ρεύματα πάνω από τα 4400....

όσο για την 5850 ενώ πίανει το 1000 με 1,25V stable από εκεί και πάνω μου ζητάει πάνω από 1,3V ακόμη και για 5Mhz!!!

@fastmanakos

βαλε μια καρτουλα να αναπνευσει το συστημα...

χεχεχε όντως κι εγώ το λυπάμαι που νε έτσι ειδικά που είδα πιο πάνω ότι ό άλλος με celeronaki βγάζει 13 χιλιάρικα αλλά που λεφτά;;:fear:Θές να μου δωρίσεις μία ;:-)

@euklidis

Παίζεις 200 MHz πάνω - ψηλότερα μνήμες και σε inteloφιλο bench. Τρέχτε clock to clock ένα linx να δεις πίκρες :-D btw ωραίο το G92 αλλά δώσε στις μνήμες ;)

χεχε το g92 σε αζωτο βγαζει AM3 με 1050/1100. Σε λιγες μερες ελπιζω να εχω σκορακια στα κρυα...

Φυσικα η καρτουλα εχο vmod & vmem πανω :P Αυτο ηταν ενα τεσταρισμα με αερα (με Mushashi) και 1.3 ρευμα...

( σε LN2 πρέπει να θέλεις και OCP / OVP mod πάντως - ψάξου πριν μονώσεις :-) )

κανονικα θελει αλλα δεν μας παρουσιασε ιδιαιτερο προβλημα στην δοκιμη που καναμε... Ισως το κανω και να δωσει αρκετα παραπανω... θα δουμε...

.....

Tελικά βρήκα το σημείο στο κομμάτι μου που είναι σταθερό στα 3.9.:-).

ωραιος για το 3.9 :-D, απο θερμοκρασιες αλλαξε κατι?

αληθεια, γιατι η καρτα σου δινει τοσο χαμηλο σκορ?

ενα παλιοτερο δικο μου αν θες να δεις διαφορες ,μου ριχνεις γυρω στα 150 ποντακια στο cpu score :P

78238128.jpg

Όντως η 4670 του fastmanakos δίνει πολύ χαμηλό σκόρ, αν και το 3dmark είναι cpu depended. Aυτό κάνει ακόμα περισσότερη εντύπωση καθώς ο i5 750 είναι στα 3900mhz.

Αν δεν πρόκειται για κακό run, τότε θα οφείλεται στη συγκεκριμένη 4670 η οποία μάλλον είναι ddr2 έκδοση και όχι ddr3 που είναι αρκετά γρηγορότερη.

Ας μας πεί ο ίδιος αν κάνω λάθος. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...