TEOKOS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Από το ati overdrive οι κάρτες δεν γίνονται oc ? Τις βάζω 775/1125 και ενώ στο gpu-z μου τις δείχνει έτσι στο 3dmark06 δε βλέπω καμία διαφορά . Μπουκάλι νομίζω λέγεται.Τρέξε με μία το AvP εκεί θα δεις διαφορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μπουκάλι νομίζω λέγεται.Τρέξε με μία το AvP εκεί θα δεις διαφορές Μάλιστα .Το ζήσαμε και αυτό :lol: Btw με ποιον επεξεργαστή δεν θα είχα μπουκάλι ας πούμε ?Και i7 να είχα στα 4 το πολύ να τον είχα .Έχει τόσο διαφορά άμα τον αφήσω μόνιμα στα 4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 To 3dmark06 είναι καθαρά cpu depended και η κάρτα είναι σε δευτερη μοίρα. Όσο πιο ψηλά ρολόγια έχεις στον cpu, τόσο υψηλότερο σκόρ θα βλέπεις. Όπως βλέπεις λοιπόν δεν είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικό. Σίγουρα παίζει μπουκάλι με δύο κάρτες της τάξεως αυτής, όμως θεωρώ πως η διαφορά στο bottleneck με τον 955 / 965 σε συνθήκες παιχνιδιού (όχι 3dmark benchmark), είναι ελάχιστες μη πώ αμελητέες απο τα 3600mhz μέχρι τα 4000mhz. Ποιός ο λόγος λοιπόν απο την στιγμή που είμαστε στα 3,8 να πάμε στα 4, πέρα απο καθαρά ψυχολογικούς λόγους, αφού διαφορά δεν πρόκειται να δούμε στα παιχνίδια? Αυτό αποδεικνύεται καθαρά και στο unigine 2.0 και στο AVP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ακριβώς, και εγώ έκανα το λάθος και έδωσα βάση στον επεξεργαστή πιστεύοντας πως θα δω καλές αποδόσεις με καλό overclock ενώ έπρεπε να δώσω περισσότερα χρήματα π.χ στην κάρτα γραφικών και σε cooler ώστε να πάει τέρμα. Ποιός ο λόγος να δίνω 90volt για 200Mhz στον cpu όταν δεν υπάρχει διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ε τι λέμε τόσο καιρό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δοκίμασα και αυτό το unigine . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δοκίμασα και αυτό το unigine . Με τους 10.5 είσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Με τους 10.5 είσαι? yeap ! Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 με καλη παρεα...και μπολικες ρυθμισεις...Το πρωτο αποτελεσμα...Τhanks to caution , N.I.C Αργοτερα θα παμε και αλλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Σταθερός εκεί ωρέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Σταθερός εκεί ωρέ; 30 λεπτα occt...linx 2 loops εκανε...μετα το κλεισα γιατι δεν ειχα χρονο.Το βραδυ βραδυ...θα τρεξω και linx. Με λιγο ψαξιμο ακομα ισως παιξει και με λιγοτερο ρευμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Σίγουρα παίζει χαμηλότερα. Η πλειοψηφία των D0 παίζουν 4GHz αρκετά κάτω από 1,3V. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Σίγουρα παίζει χαμηλότερα. Η πλειοψηφία των D0 παίζουν 4GHz αρκετά κάτω από 1,3V. Οταν λες αρκετα κατω...εγω οσα threads εχω δει...γυρω στο 1.3 παιζουν για τα 4. Υπαρχουν και τα πολυ καλα κομματια αλλα δεν ειναι η πλειοψηφια αυτη... Οτι παιζουν και πιο κατω παιζουν,αλλα το αρκετα ειναι που δεν μου καλοφαινεται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Κάπου στα 1,25V βλέπω εγώ τα άι-σεβένια για τα 4GHz πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Κάπου στα 1,25V βλέπω εγώ τα άι-σεβένια για τα 4GHz πάντως... συνεχιζω να σε βρισκω πολυ αισιοδοξο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα