lionheart75 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 το 3d mark ειναι free? Κατέβασε την free έκδοση. Για την professional κανονικά πληρώνεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Αν έχει κάνεις παρόμοιο σύστημα ας ποσταρει να δούμε πως πάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 ( θαρρώ πως είσαι ένα bios πίσω... αν δεν με απατάει η μνήμη μου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Κάτι μου λέει πάντως πως πολλοί έχουν τέτοιο σύστημα :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 ( θαρρώ πως είσαι ένα bios πίσω... αν δεν με απατάει η μνήμη μου ) μπα το αλλο είναι F8C ΒΕΤΑ το οποίο δεν εμπιστεύομαι ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeuk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 να και το δικο μου να ακουσω γνωμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 <script src='http://img193.imageshack.us/shareable/?i=23984760.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeuk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 γιατι σου βγαζει συχνοτητα 800 Mhz στο καθε core? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ήταν σε κατάσταση ηρεμίας ο επεξεργαστής όταν πήρε το ss. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeuk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 α μαλιστα γιατι εγω το εχω στο perfomance mode Και τρεχει παντα φουλ. καλυτερα Balanced? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 αν τον έχεις πάντα 3,2 καλύτερα να λειτουργεί το q&q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Οι απόψεις διίστανται βασικά. Κάποιοι υποστηρίζουν τη μία πλευρά ώστε να μην εκλύεται άσκοπα ενέργεια και θερμότητα και κάποιοι υποστηρίζουν ότι καλύτερα να μην παίζουν οι τάσεις συνεχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 να και το δικο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Πολύ μικρό το score σου φίλε, για 5970 και 6πύρηνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeuk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Οι απόψεις διίστανται βασικά. Κάποιοι υποστηρίζουν τη μία πλευρά ώστε να μην εκλύεται άσκοπα ενέργεια και θερμότητα και κάποιοι υποστηρίζουν ότι καλύτερα να μην παίζουν οι τάσεις συνεχώς. συμφωνω!!! ---------- Προσθήκη στις 21:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:15 ---------- Πολύ μικρό το score σου φίλε, για 5970 και 6πύρηνο... όντως πολυ μικρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα