Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

μην κοροιδεύεις ....

μην κοιτας αυτα

βαλε κανενα παιχνιδι να παιξεις που εκει περα μετραει ;)

μην κλαις τις καρτες σου γιατι τωρα ειναι το ονειρο του καθε gamer :o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1772

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

μην κοιτας αυτα

Βρε συ καλύτερο παιχνίδι από το O/Cing και το hardwareσκάλισμα υπάρχει?? Ε???

Βρε συ καλύτερο παιχνίδι από το O/Cing και το hardwareσκάλισμα υπάρχει?? Ε???

ενταξει σιγα το παιχνιδι

μια φορα βρισκεις τα ορια που αντεχουν τα μηχανηματα και τελειωσες

εκτως και αν εχεις... και βρισκεις καθε φορα αλλο hardware και του πινεις το αιμα :P

Σήμερα πήρα μια asus 5850 με stock volt ποσο την εχεται παει να εχω μια ιδεα μιας και αργοτερα θα ανεβασω volt

880 give or take στον πυρήνα... αλλά από κομμάτι σε κομμάτι παίζει :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
μην κοιτας αυτα

Το thread το είχα ανοίξει το 2007... Αν προσέξεις ο τίτλος του είναι: Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Και του λες να μην κοιτά τα benchmarks και να παίξει κάνα παιχνίδι; Ιεροσυλία :devil:

ενταξει σιγα το παιχνιδι

μια φορα βρισκεις τα ορια που αντεχουν τα μηχανηματα και τελειωσες

εκτως και αν εχεις... και βρισκεις καθε φορα αλλο hardware και του πινεις το αιμα

Παιδιά νομίζω έχετε μπερδέψει λίγο τα μπούτια σας. Βάλτε bench-άρετε κάνα AquaMark, κάνα 3DMark, κάνα wPrime, κάνα SuperPi... Άλλο τα παιχνίδια και άλλο τα benchmarks. Αυτό το thread αφορά τα benchmarks. Χέστηκα για τα FPS που βγάζει ο καθένας σε DiRT, COD, Crysis και πράσινα άλογα :lol:

Επίσης όσοι έχουν DirectX 11 κάρτες και βαριούνται ας τρέξουν αυτό http://segaeu.vo.llnwd.net/o37/aliens-vs-predator-D3D11-Benchmark-v1.03.msi ;) Είναι το καινούριο Alien vs Predator DX 11 benchmark, χθες κυκλοφόρησε :-)

Επεξ/σία από george_o/c

Ας βάλουμε αυτά τα settings να δουμε τι παίζει,αν συμφωνείται....

Μάλλον η ATI μπήκε ΚΑΙ αυτή στο παιχνίδι των ευγενικών χορηγών:devil:

http://www.hardocp.com/image.html?image=MTI3NDkwNjIzMU92TFU1T1g2VGtfMV8yX2wuanBn

post-29764-129063092518_thumb.jpg

Το thread το είχα ανοίξει το 2007... Αν προσέξεις ο τίτλος του είναι: Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Και του λες να μην κοιτά τα benchmarks και να παίξει κάνα παιχνίδι; Ιεροσυλία :devil:

εγω του το ειπα για να μην νιωθει αβολα που ενω εχει τετοιο pc νομιζει οτι ειναι αχρηστο ενω στα παιχνιδια κανει παπαδες ;)

---------- Προσθήκη στις 01:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:31 ----------

Παιδιά νομίζω έχετε μπερδέψει λίγο τα μπούτια σας. Βάλτε bench-άρετε κάνα AquaMark, κάνα 3DMark, κάνα wPrime, κάνα SuperPi... Άλλο τα παιχνίδια και άλλο τα benchmarks. Αυτό το thread αφορά τα benchmarks. Χέστηκα για τα FPS που βγάζει ο καθένας σε DiRT, COD, Crysis και πράσινα άλογα :lol:

αν εχεις καθε μερα και καινουργιο hardware για να benchareis συνεχεια και να βρισκεις τα ορια του τοτε ναι ωραιο ειναι αλλα αν εχεις ενα μονο τοτε μια φορα θα τα βρεις τα φουλ θα τρεξεις οτι benchmark υπαρχει και τελειωσες αυτο θελω να πω ;)

χεστηκες για τα fps και μας λες για το avp :P:lol:

:P Ναι αλλά και το AvP που post-αρα είναι benchmark :-D

Μην με παρεξηγείς, απλά δεν θέλω να "χαλάσει" το thread και να αρχίσουν συζητήσεις περί PC Games.

Σαν benchmark είναι όμορφο; Γιατί δεν έχω DX 11 κάρτα να το τρέξω :-(

Δεν ξέρω προσπαθώ να το κατεβάσω αλλά μάλλον μπούκωσε από τους πολλούς που προσπαθούν το ίδιο:-) Το bench δεν είναι δικό μου απλα το έβαλα σαν πρόταση για να μήν ποστάρει ο καθένας ότι νάναι και να έχουμε μέτρο σύγκρισης

---------- Προσθήκη στις 01:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:39 ----------

εγω του το ειπα για να μην νιωθει αβολα που ενω εχει τετοιο pc νομιζει οτι ειναι αχρηστο ενω στα παιχνιδια κανει παπαδες ;)

---------- Προσθήκη στις 01:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:31 ----------

αν εχεις καθε μερα και καινουργιο hardware για να benchareis συνεχεια και να βρισκεις τα ορια του τοτε ναι ωραιο ειναι αλλα αν εχεις ενα μονο τοτε μια φορα θα τα βρεις τα φουλ θα τρεξεις οτι benchmark υπαρχει και τελειωσες αυτο θελω να πω ;)

Eλάτε ρε φιλαράκια πλάκα κάνουμε εδώ :mrgreen:μην παρεξηγιόμαστε για λαλακίες

Ευχαριστώ ρε sozz για την πρόθεσή σου ;)

Δεν ξέρω προσπαθώ να το κατεβάσω αλλά μάλλον μπούκωσε από τους πολλούς που προσπαθούν το ίδιο:-)

Δοκίμασε από εδώ να το κατεβάσεις: http://www.techpowerup.com/downloads/1805/Aliens_vs._Predator_DirectX_11_Benchmark.html ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...