sozz Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 :shock::shock::shock:μην κοροιδεύεις .... μην κοιτας αυτα βαλε κανενα παιχνιδι να παιξεις που εκει περα μετραει μην κλαις τις καρτες σου γιατι τωρα ειναι το ονειρο του καθε gamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 μην κοιτας αυταβαλε κανενα παιχνιδι να παιξεις που εκει περα μετραει μην κλαις τις καρτες σου γιατι τωρα ειναι το ονειρο του καθε gamer Βρε συ καλύτερο παιχνίδι από το O/Cing και το hardwareσκάλισμα υπάρχει?? Ε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Βρε συ καλύτερο παιχνίδι από το O/Cing και το hardwareσκάλισμα υπάρχει?? Ε??? ενταξει σιγα το παιχνιδι μια φορα βρισκεις τα ορια που αντεχουν τα μηχανηματα και τελειωσες εκτως και αν εχεις... και βρισκεις καθε φορα αλλο hardware και του πινεις το αιμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Σήμερα πήρα μια asus 5850 με stock volt ποσο την εχεται παει να εχω μια ιδεα μιας και αργοτερα θα ανεβασω volt 880 give or take στον πυρήνα... αλλά από κομμάτι σε κομμάτι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 880 give or take στον πυρήνα... αλλά από κομμάτι σε κομμάτι παίζει Με αερα λενε οτι παει παραπανω αν και δεν εχω μια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 ...βρε μέχρι 1050 πηγαίνουν αέρα - αλλά όχι stock voltage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) μην κοιτας αυταβαλε κανενα παιχνιδι να παιξεις που εκει περα μετραει μην κλαις τις καρτες σου γιατι τωρα ειναι το ονειρο του καθε gamer Το thread το είχα ανοίξει το 2007... Αν προσέξεις ο τίτλος του είναι: Benchmarking ... Let's see how good we are ... Και του λες να μην κοιτά τα benchmarks και να παίξει κάνα παιχνίδι; Ιεροσυλία ενταξει σιγα το παιχνιδιμια φορα βρισκεις τα ορια που αντεχουν τα μηχανηματα και τελειωσες εκτως και αν εχεις... και βρισκεις καθε φορα αλλο hardware και του πινεις το αιμα Παιδιά νομίζω έχετε μπερδέψει λίγο τα μπούτια σας. Βάλτε bench-άρετε κάνα AquaMark, κάνα 3DMark, κάνα wPrime, κάνα SuperPi... Άλλο τα παιχνίδια και άλλο τα benchmarks. Αυτό το thread αφορά τα benchmarks. Χέστηκα για τα FPS που βγάζει ο καθένας σε DiRT, COD, Crysis και πράσινα άλογα Επίσης όσοι έχουν DirectX 11 κάρτες και βαριούνται ας τρέξουν αυτό http://segaeu.vo.llnwd.net/o37/aliens-vs-predator-D3D11-Benchmark-v1.03.msi Είναι το καινούριο Alien vs Predator DX 11 benchmark, χθες κυκλοφόρησε Επεξ/σία 27 Μαΐου 2010 από george_o/c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 πες τα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Έτσι, Έτσι Thanks george θα το κατεβάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ας βάλουμε αυτά τα settings να δουμε τι παίζει,αν συμφωνείται.... Μάλλον η ATI μπήκε ΚΑΙ αυτή στο παιχνίδι των ευγενικών χορηγών http://www.hardocp.com/image.html?image=MTI3NDkwNjIzMU92TFU1T1g2VGtfMV8yX2wuanBn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Σαν benchmark είναι όμορφο; Γιατί δεν έχω DX 11 κάρτα να το τρέξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το thread το είχα ανοίξει το 2007... Αν προσέξεις ο τίτλος του είναι: Benchmarking ... Let's see how good we are ... Και του λες να μην κοιτά τα benchmarks και να παίξει κάνα παιχνίδι; Ιεροσυλία εγω του το ειπα για να μην νιωθει αβολα που ενω εχει τετοιο pc νομιζει οτι ειναι αχρηστο ενω στα παιχνιδια κανει παπαδες ---------- Προσθήκη στις 01:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:31 ---------- Παιδιά νομίζω έχετε μπερδέψει λίγο τα μπούτια σας. Βάλτε bench-άρετε κάνα AquaMark, κάνα 3DMark, κάνα wPrime, κάνα SuperPi... Άλλο τα παιχνίδια και άλλο τα benchmarks. Αυτό το thread αφορά τα benchmarks. Χέστηκα για τα FPS που βγάζει ο καθένας σε DiRT, COD, Crysis και πράσινα άλογα αν εχεις καθε μερα και καινουργιο hardware για να benchareis συνεχεια και να βρισκεις τα ορια του τοτε ναι ωραιο ειναι αλλα αν εχεις ενα μονο τοτε μια φορα θα τα βρεις τα φουλ θα τρεξεις οτι benchmark υπαρχει και τελειωσες αυτο θελω να πω χεστηκες για τα fps και μας λες για το avp :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 χεστηκες για τα fps και μας λες για το avp :lol: Ναι αλλά και το AvP που post-αρα είναι benchmark Μην με παρεξηγείς, απλά δεν θέλω να "χαλάσει" το thread και να αρχίσουν συζητήσεις περί PC Games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Σαν benchmark είναι όμορφο; Γιατί δεν έχω DX 11 κάρτα να το τρέξω Δεν ξέρω προσπαθώ να το κατεβάσω αλλά μάλλον μπούκωσε από τους πολλούς που προσπαθούν το ίδιο Το bench δεν είναι δικό μου απλα το έβαλα σαν πρόταση για να μήν ποστάρει ο καθένας ότι νάναι και να έχουμε μέτρο σύγκρισης ---------- Προσθήκη στις 01:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:39 ---------- εγω του το ειπα για να μην νιωθει αβολα που ενω εχει τετοιο pc νομιζει οτι ειναι αχρηστο ενω στα παιχνιδια κανει παπαδες ---------- Προσθήκη στις 01:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:31 ---------- αν εχεις καθε μερα και καινουργιο hardware για να benchareis συνεχεια και να βρισκεις τα ορια του τοτε ναι ωραιο ειναι αλλα αν εχεις ενα μονο τοτε μια φορα θα τα βρεις τα φουλ θα τρεξεις οτι benchmark υπαρχει και τελειωσες αυτο θελω να πω χεστηκες για τα fps και μας λες για το avp :lol: Eλάτε ρε φιλαράκια πλάκα κάνουμε εδώ μην παρεξηγιόμαστε για λαλακίες Ευχαριστώ ρε sozz για την πρόθεσή σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω προσπαθώ να το κατεβάσω αλλά μάλλον μπούκωσε από τους πολλούς που προσπαθούν το ίδιο Δοκίμασε από εδώ να το κατεβάσεις: http://www.techpowerup.com/downloads/1805/Aliens_vs._Predator_DirectX_11_Benchmark.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα