Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1772

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Είναι πολύ εύκολο να χτυπήσεις 24k στα ίδια ρολόγια. Απλά πρέπει να κάνεις πολλά optimizations:

1) Χρησιμοποίησε Windows XP 32bit.

2) Μπες στο ATI Control Panel και κλείσε όλα τα Anti-Alising/Anisotropic Filtering, όπως επίσης και το VSync. Ενεργοποίησε το Triple Buffering. Το texture filtering και οποιαδήποτε άλλη επιλογή είναι στο quality, βάλε την στο High Performance/Performance.

3) LOD +15

;)

χμμμ... ενδιαφερον

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

965 με στοκ ψύκτρα ,αυριο μπαίνει η megahalem

Πάντως το σετάκι με τον i5 750 pπήγαινε καλυτερα σε αυτήν την συχνότητα

.....................................edit............................

965 με megahalem stock .30 idle 45 load με intel burn test

φιλε μου να σε ρωτησω πώς θα βαλεις τη megahalems στο phenom?

πωλειται ξεχωριστο backplate και αν ναι πού ?

επειδη ενδιαφερεται φιλος μου για τον εξαπυρηνο

φιλε μου να σε ρωτησω πώς θα βαλεις τη megahalems στο phenom?

πωλειται ξεχωριστο backplate και αν ναι πού ?

επειδη ενδιαφερεται φιλος μου για τον εξαπυρηνο

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=46_173&products_id=26507

http://www.eworld.com.gr/

To Ελληνικό κατάστημα έναι πιο ακριβό αλλά το πήρα από εκει γιατί δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω πιστωτική.

Οι θερμοκρασίες που βλέπεις πάνε και πιο κάτω γιατί αυτή την στιγμή δεν έχει ανεμιστήρα εισαγωγής το κουτί.

Χαίρομαι αν βοήθησα λίγο

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=46_173&products_id=26507

http://www.eworld.com.gr/

To Ελληνικό κατάστημα έναι πιο ακριβό αλλά το πήρα από εκει γιατί δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω πιστωτική.

Οι θερμοκρασίες που βλέπεις πάνε και πιο κάτω γιατί αυτή την στιγμή δεν έχει ανεμιστήρα εισαγωγής το κουτί.

Χαίρομαι αν βοήθησα λίγο

ναι φιλε μου με βοηθησες αρκετα γιατι ηξερα οτι μπορει να μπει η megahalems εκτος intel, αλλα δεν ηξερα πώς ακριβως :-D

σε μενα παντως κανει τρομερη δουλεια

occt 57-58 βαθμους οπως και prime 95, intel burn test σαν αυτο που εκανες πιο πανω 61 και intel burn test στο maximum 66 δε μπορεσα να βρω κατι που να ζεσταινει πεσισσοτερο το μηχανημα μου και ειμαι με μολις 2 ανεμιστηρες (στις 1800-2000 σαλ ομως)

βαζω και φωτο

extremia.png

qsis,

δεν το 'ψαξες για παραπάνω; Έχεις headroom ακόμα..

Πρέπει νά χε πεί παλαιότερα ότι τον είχε πάει μέχρι τα 4 αλλά ήθελε γύρω στο 1.30-1.32 βόλτ και αφού του κάτσαν με τόσα λίγα βόλτ τα 3.8 τ άφησε εκεί.

qsis,

δεν το 'ψαξες για παραπάνω; Έχεις headroom ακόμα..

το πηγα μεχρι 4.1 , αλλα μετα θελει δυσαναλογα πολυ ρευμα

εκει που ειναι ειναι μια χαρα για καθημερινο και δροσερο για τα επομενα 3 χρονια που σκοπευω να το κρατησω

Πρέπει νά χε πεί παλαιότερα ότι τον είχε πάει μέχρι τα 4 αλλά ήθελε γύρω στο 1.30-1.32 βόλτ και αφού του κάτσαν με τόσα λίγα βόλτ τα 3.8 τ άφησε εκεί.

ακριβως , εσυ αν θυμαμαι καλα θες 1.30 για τα ιδια GHz

ναι φιλε μου με βοηθησες αρκετα γιατι ηξερα οτι μπορει να μπει η megahalems εκτος intel, αλλα δεν ηξερα πώς ακριβως :-D

σε μενα παντως κανει τρομερη δουλεια

occt 57-58 βαθμους οπως και prime 95, intel burn test σαν αυτο που εκανες πιο πανω 61 και intel burn test στο maximum 66 δε μπορεσα να βρω κατι που να ζεσταινει πεσισσοτερο το μηχανημα μου και ειμαι με μολις 2 ανεμιστηρες (στις 1800-2000 σαλ ομως)

βαζω και φωτο

extremia.png

Κάτι δεν πάει καλα.Τον i5 με την Megahalem μέχρι τα 3900 ποτέ δεν μου ανέβασε πάνω από 57 βαθμούς.Φαντάζομαι την έχεις με ανεμιστήρες σε διάταξη push-pul και δεν χρησιμοποίησες την πάστα της συσκευασίας ..ναι??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...