AGNUSDeI Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Αν όλα πάνε καλά Κυριακή θα είναι up @ hwbox α ωραία.... εύχομαι η Ελλάδα την κυριακή να περάσει τα 32K και γιατί όχι... Θεού θέλοντος και hipro επιτρέποντος η HOT τα 29K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 α ωραία.... εύχομαι η Ελλάδα την κυριακή να περάσει τα 32K και γιατί όχι... Θεού θέλοντος και hipro επιτρέποντος η HOT τα 29K Ο hipro το Σ/Κ θα ειναι στο detroit με kingpin και shamino και πολλους αλλους μεγαλους ocers για ενα event που θα κανουν. Ήδη στις προετιμασιες ριξαν ενα 60Κ στο vantage με 4 X gtx 480... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Καλημέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Καλημέρα... Ρε c το maxmem λιγα σου βγαζει νομιζω... Να οι δικες μου μνημες σχεδον μαμα... εκτος αν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα του tripple channel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGNUSDeI Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ρε c το maxmem λιγα σου βγαζει νομιζω... Να οι δικες μου μνημες σχεδον μαμα... εκτος αν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα του tripple channel. Eυκλείδης, μόλις πρόσβαλες το dual channel... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Eυκλείδης, μόλις πρόσβαλες το dual channel... Με αερα μεχρι εκει πηγαν οι μνημουλες κανει ζεστη εδω μεσα τωρα και εχω βαλει πολυ παστουλα... θα επιστρεψω Δημητριος να πανε μεχρι 2100... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGNUSDeI Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 give up on Eυκλείδης, μόλις πας 2100 θα πάω στα 2200... (αστειεύομαι) no matter, έτσι κ αλλιώς το ξέρουμε ότι το triple channel είναι καλύτερο από το dual, σε clock to clock σύγκριση γι αυτό εξάλλου πήρα και 2000αρες, για να καλύψω (όσο γίνετε) την διαφορα από τους triple channel i7 απλά πιστεύω ότι η διαφορα δεν είναι και τόσο μεγάλη όσο ευαγγελίζεται το marketing της intelas, περισσότερο μου φαίνεται ότι είναι θέμα εύρους bandwidth (QPI link) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Καλησπέρα... Ορίστε το review που είπα ότι θα είναι έτοιμο Κυριακή βράδυ: http://www.hwbox.gr/reviews/8663-kingston-hyperx-4gb-2000-mhz-cl9-ddr3-khx2000c9d3t1k2-4gx-review.html Για δείτε τι κατάφεραν οι μνημούλες Για πιάσε το κύριε euklidi που μου έκανες κόνξες 0xa00ax0xa00axaxxaxaax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 damn george τις έδωσες και κατάλαβαν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZulGa Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Aς δειξω και εγω καποια 3dmark σε "μαμα" pc ακομα...Ελπιζω να βρω χρονο καποια στηγμη να ασχοληθω και να ανεβασω οτι μπορω. Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 ΤΟΥΜΠΑΝΟ τα BBSE ε; Πω πωω... και ωραίο και μπόλικο το review αλλά έχω την εντύπωση ότι είχες πέσει και λίγο σε καλό kit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Όπως αναφέρω και στον επίλογο του review, πρωταρχικό λόγο έπαιξε o Intergrated Memory Controller του 860 που χρησιμοποίησα και έπειτα το ότι βγήκαν καλές οι μνήμες Κρίμα που ο 860 θα φύγει πίσω στον ιδιοκτήτη του πάντως. Είναι εξαιρετικά καλό κομμάτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Σίγουρα ο IMC είναι καλός - και φαίνεται και άψογο κομμάτι Και θα δίνει και πεντακάθαρα ρεύματα η Formula Sweeeeeet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ωραίος ο george! Οι μνημούλες τα σπάνε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) πολυ ωραιο το review σου george ο/c , δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι οι μνημες μου τα σπανε τοσο και τις ειχα παρει χωρις πολλη σκεψη, επειδη ηταν προσφορα, μολις 105 ευρω (εχω την αποδειξη για οποιον δε πιστευει) εγω τις δουλευω πολυ πιο χαμηλα ομως , βασικα δε φτανω καν τα 2000 oριστε και το νουμπο-PI μου.. (ταση 1.648V ) ΥΓ για το θεμα με τη megahalems που σχολιαζεις στο review σου εγω κατεφυγα στην παρακατω λυση, πολυ στριμωξιδι, αλλα τι να κανουμε.. με λιγα λογια ο ανεμιστηρας δεν ειναι τερμα κατω γιατι θα εσπρωχνε πολυ τη μνημη (ακομα και στη θεση 2, που στη δικια μου μητρικη μαλλον για κατι τετοια αυτη που φαινεται ως 2 ειναι η 1 ) , κλιψακια ουτε για αστειο στις asus , δεν ξερω αν εχεις επιπλεον αποσταση, δεν νομιζω οτι εχεις και πολλη παραπανω παντως ωστε ο 12αρης να κατσει τελειως κατω σε φωτο που ειχα ψαξει επειδη με ενδιεφερε το θεμα πριν αγορασω , ειδα οτι υπηρχε και στις asus ενα σχετικο σπρωξιμο αλλα δε χρειαζεται να κατσει μεχρι κατω , τον πας οσο παει , τον δενεις και μια χαρα ψυχει και ετσι παντως υπερβολικα κοντα οι ram στον επεξεργαστη στο 1156 , σε ολες σχεδον τις μητρικες Επεξ/σία 27 Απριλίου 2010 από qsis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα