Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν όλα πάνε καλά Κυριακή θα είναι up @ hwbox ;)

α ωραία....:-) εύχομαι η Ελλάδα την κυριακή να περάσει τα 32K

και γιατί όχι... Θεού θέλοντος και hipro επιτρέποντος η HOT τα 29K :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

α ωραία....:-) εύχομαι η Ελλάδα την κυριακή να περάσει τα 32K

και γιατί όχι... Θεού θέλοντος και hipro επιτρέποντος η HOT τα 29K :P

Ο hipro το Σ/Κ θα ειναι στο detroit με kingpin και shamino και πολλους αλλους μεγαλους ocers για ενα event που θα κανουν. Ήδη στις προετιμασιες ριξαν ενα 60Κ στο vantage με 4 X gtx 480...

Ρε c το maxmem λιγα σου βγαζει νομιζω... Να οι δικες μου μνημες σχεδον μαμα... εκτος αν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα του tripple channel.

Eυκλείδης, μόλις πρόσβαλες το dual channel... :P

klol_01.jpg

Eυκλείδης, μόλις πρόσβαλες το dual channel... :P

klol_01.jpg

Με αερα μεχρι εκει πηγαν οι μνημουλες :( κανει ζεστη εδω μεσα τωρα και εχω βαλει πολυ παστουλα... θα επιστρεψω Δημητριος να πανε μεχρι 2100...

post-22974-129063082073_thumb.jpg

give up on Eυκλείδης, μόλις πας 2100 θα πάω στα 2200... :P (αστειεύομαι)

no matter, έτσι κ αλλιώς το ξέρουμε ότι το triple channel είναι καλύτερο από το dual, σε clock to clock σύγκριση

γι αυτό εξάλλου πήρα και 2000αρες, για να καλύψω (όσο γίνετε) την διαφορα από τους triple channel i7 ;)

απλά πιστεύω ότι η διαφορα δεν είναι και τόσο μεγάλη όσο ευαγγελίζεται το marketing της intelas, περισσότερο μου φαίνεται ότι είναι θέμα εύρους bandwidth (QPI link)

Καλησπέρα... B) Ορίστε το review που είπα ότι θα είναι έτοιμο Κυριακή βράδυ: http://www.hwbox.gr/reviews/8663-kingston-hyperx-4gb-2000-mhz-cl9-ddr3-khx2000c9d3t1k2-4gx-review.html ;)

Για δείτε τι κατάφεραν οι μνημούλες :fear: Για πιάσε το κύριε euklidi που μου έκανες κόνξες 0xa00ax0xa00axaxxaxaax :lol:

4614bd4808f3e9c3.jpg

Όπως αναφέρω και στον επίλογο του review, πρωταρχικό λόγο έπαιξε o Intergrated Memory Controller του 860 που χρησιμοποίησα και έπειτα το ότι βγήκαν καλές οι μνήμες ;)

Κρίμα που ο 860 θα φύγει πίσω στον ιδιοκτήτη του πάντως. Είναι εξαιρετικά καλό κομμάτι!

4614bd49545c4697.jpg

4614bd4954593975.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ ωραιο το review σου george ο/c , δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι οι μνημες μου τα σπανε τοσο :P

και τις ειχα παρει χωρις πολλη σκεψη, επειδη ηταν προσφορα, μολις 105 ευρω :X

(εχω την αποδειξη για οποιον δε πιστευει)

εγω τις δουλευω πολυ πιο χαμηλα ομως , βασικα δε φτανω καν τα 2000 :o

oριστε και το νουμπο-PI μου..

(ταση 1.648V )

asdasdast.png

ΥΓ

για το θεμα με τη megahalems που σχολιαζεις στο review σου εγω κατεφυγα στην παρακατω λυση, πολυ στριμωξιδι, αλλα τι να κανουμε..

dsc00135l.th.jpg

με λιγα λογια ο ανεμιστηρας δεν ειναι τερμα κατω γιατι θα εσπρωχνε πολυ τη μνημη (ακομα και στη θεση 2, που στη δικια μου μητρικη μαλλον για κατι τετοια αυτη που φαινεται ως 2 ειναι η 1 :lol:) , κλιψακια ουτε για αστειο

στις asus , δεν ξερω αν εχεις επιπλεον αποσταση, δεν νομιζω οτι εχεις και πολλη παραπανω παντως ωστε ο 12αρης να κατσει τελειως κατω

σε φωτο που ειχα ψαξει επειδη με ενδιεφερε το θεμα πριν αγορασω , ειδα οτι υπηρχε και στις asus ενα σχετικο σπρωξιμο

αλλα δε χρειαζεται να κατσει μεχρι κατω , τον πας οσο παει , τον δενεις και μια χαρα ψυχει και ετσι

παντως υπερβολικα κοντα οι ram στον επεξεργαστη στο 1156 , σε ολες σχεδον τις μητρικες

Επεξ/σία από qsis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...