phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Αφού τα έχουμε πει ρε fastmanakos, σε real time συνθήκες δε θα πλησιάσεις τέτοια temps. Κάνε μια δοκιμή :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Τερατοφουρφούρια στην hyper & exhaust (με fanmate) και φρέσκες πάστες - όλο και κάτι θα προσέφεραν φαντάζομαι μιλάς για αυτά: http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Scythe-Fan-120Mm-Slip-Stream-1900Rpm-SY1225SL12SH.htm ή έχεις κάποια άλλα να προτείνεις; exhaust (με fanmate) με αυτό εννοείς διάταξη push-pull;Γιατί και τώρα έχω αλλά με ένα ανεμηστιράκι που χα στο παλιό κουτί μου...πάντως παρατήρησα μια πτώση 2-3 βαθμών απ όταν το πρόσθεσα... κάνας άλλος γνώμη για θερμοκρασίες,βόλτ,σκόρ μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ναι, πάρε δύο τέτοια (των 110cfm) ένα για την 212 και ένα για να βγάζει τον αέρα αυτό το κουτί ακριβώς από πίσω του (exhaust). Προαιρετικά, πάρε και 2 zalman fanmate όταν τα ξαναφέρει το e-shop για να έχεις και την ησυχία σου. Τα παραπάνω, μαζί με σωστά περασμένη AS5, θα βελτιώσουν τα temps for sure. Για το score - clockαρε αν θέλεις λίγο την 4670 - ντροπή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 μισό για να καταλάβω.να πάρω αυτά τα 2 ανεμηστίρια αλλά όχι για push-pull αλλά το ένα για την hyper και το άλλο για το κουτί;Κ αυτό το πραγματάκι που μου ποσταρες τι ακριβώς είναι; μπάι δε γούει δεν ξέρω πως να κλοκάρω μια κάρτα γραφικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Είναι για να παίζεις μεταξύ 5 και 11V. Κι εγώ έχω 2 από δαύτους και 2 ZFM και έχω βρει την υγειά μου. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2010 από phanispal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Για το zalman fanmate τα εξήγησε ο phanispal nicely - και ναι, προτείνω ένα στην hyper και έναν ακριβώς από πίσω της. Το push pull είναι λιγότερο σημαντικό από ένα τσαμπουκαλεμένο exhaust Αυτό -> http://www.techpowerup.com/downloads/1383/GPUTool_Community_Technology_Preview_1.html μαζί με furmark (και google) θα σε βοηθήσει να ξεζουμίσεις την κάρτα. Come back with benches Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 χωρις ανταγωνιστικο υφος προς τον george_o/c , το δικο μου συστημα με cellShock gkx 2,75 volt . X38 chipset . 1) Πήρες πολύ από το γεγονός ότι έπαιζες τις μνήμες στα 600MHz+ 2) Εγώ έχασα πολύ γιατί οι μνήμες είναι un-stable εκεί... Anyway πριν τα πουλήσω θα ξαναδοκιμάσω όλα θα ξαναδοκιμάσω μια φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 κ εμεna unstable ηταν , δεν ξερω κατα ποσο μετραει αυτο στo bandwidth . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Όταν οι μνήμες είναι un-stable το Memory Copy είναι μικρότερο και το Latency είναι μεγαλύτερο Όταν λέω un-stable εννοώ ότι το σύστημα είναι έτοιμο να πετάξει μπλε οθόνη επειδή κόλλησαν οι μνήμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά πως σας φαίνεται το σκόρ? Πέφτει μπουκάλι ή είναι η ιδέα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δεν είναι μπουκάλι - απλά θέλει MHz το 3D06 - δώσε ρεύμα για περισσότερο cpu clock και θα ανέβεις Ντροπή το default στην κάρτα πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ό,τι λέει ο caution :Ρ Αν και γενικά θεωρώ πως bottleneck υπάρχει έτσι κι αλλιώς με τέτοιες gpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Παιδία 19780 είναι με τη μία stock και τον 955 στα 3,8 όπως τώρα. Γιαυτό το είπα. Βασικά επειδή θα έχω θέμα με θερμοκρασίες στο case προτιμώ να παίζω τις 5850 stock (άντε λίγο o/c) και τον 955 3,8. Οπότε δεν είναι άσχημα για στόκ έτσι? Ηρέμησα... Πάω να τρέξω ένα unigine και επανέρχομαι... ---------- Προσθήκη στις 01:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:23 ---------- Στο unigine τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα. Βγάζει σχεδόν διπλάσιο αποτέλεσμα με τις δύο σε σχέση με τη μία. Απο 34 fps avg σε 62 fps avg. Not bad. Mία Δύο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Πάντως μόνο και μόνο για την χαρά - κάνε ένα kamikaze run (!) στο 3D06 να δούμε τι θα πιάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Θα προσπαθήσω αυριο να δώ. Πάντως η μία που είχα τεστάρει πάει 850 - 1200, η καινούργια (ίδια) δεν δοκίμασα. Θα πάω και τον 955 στα 3900+ και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα