Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1772

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

φιλε μου παρατηρω οτι οτ qpi liknk σου ειναι στα 3048 και το δικο μου στα 3400

αυτο γιατι συμβαινει? (και ποιες οι διαφορες?)

cpu score παντως βγαλαμε τα ιδια

(sorry για το offtopic , απλα μου κανε εντυπωση μιας και δενκαταλαβαινω ποια η διαφορα, εχει να κανει με το διαφορετικο πολλαπλασιαστη στις μνημες? )

Κι από μενα ένα ss από το σύστημα της υπογραφής μου. Ο i5 πηγαίνει και στα 4.0 αλλά τον άφησα στα 3.8 λόγω θερμοκρασιών (62 max).

30n9kkw.jpg

69371842.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Cellshock Black 1000MHz (PC8000) 4-4-4-12 με D9GKX. Σίγουρα έχουν μέλλον... Αυτά τα πέτυχαν με διαιρέτη 1:2 και 1.525V MCH... Για φαντάσου τι θα γίνει με κάνα 5:6, 2:3, 3:4 και 1.7V MCH... :-D

Για το 1M run οι μνήμες έφαγαν 2.62V. Όπως είπα όμως δεν είχε άλλο MCH η μητρική οπότε αναγκάστηκα να τους δώσω παραπάνω Vdimm.

Cellshock Black 1000MHz (PC8000) 4-4-4-12 με D9GKX. Σίγουρα έχουν μέλλον... Αυτά τα πέτυχαν με διαιρέτη 1:2 και 1.525V MCH... Για φαντάσου τι θα γίνει με κάνα 5:6, 2:3, 3:4 και 1.7V MCH... :-D

Για το 1M run οι μνήμες έφαγαν 2.62V. Όπως είπα όμως δεν είχε άλλο MCH η μητρική οπότε αναγκάστηκα να τους δώσω παραπάνω Vdimm.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

---------- Προσθήκη στις 22:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:10 ----------

Δεν το λυπασαι το hardware σου Γιωργο ε;;;

Πιες του το αιμα..

Τελικα ακυρο το benchmark me ton 640 γιατι μπορει να τον πουλησω σε ενα παιδακι που τον χρειαζεται και ειναι κριμα να του πιω το αιμα με κανα 2 volt :-)

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

---------- Προσθήκη στις 22:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:10 ----------

Δεν το λυπασαι το hardware σου Γιωργο ε;;;

Πιες του το αιμα..

Αφού ξέρω ότι θέλουν πολύ voltage για να λάμψουν οι συγκεκριμένες ;) Τελοσπάντων για λίγο ήταν, ελπίζω να μην τις ξεθέωσα τελείως. Με 2.7V (2.715 έδειχνε το sensor του BIOS) έβγαλαν 1M στα 635MHz - ίδια timings/sub-timings. 640MHz δεν έφτασα ούτε με 2.8V οπότε νομίζω βρήκα το max με 1:2 διαιρέτη και 1.525V MCH.

Είμαι περίεργος να δω που θα φτάσω με 400MHz FSB και διαιρέτη 2:3, θέλω βέβαια ένα άλλο CPU. Έπεται συνέχεια :-D

@caution: Ναι τελικά, κανένα πρόβλημα δεν έχω. Απλά έτσι για το γαμώτο θα ήθελα να δω πως τα πάνε και οι κόκκινες.

@stealth: Χαχαχαχαχα :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Cpu (stock): AMD ATHLON II X3 425 2700MHz.

Cinebench R10 64 bit multicore : 6278

Μετά το ξεκλείδωμα: PHENOM II X4 B25 2700MHz.

Cinebench R10 64 bit multicore : 8778

+O/C @ 3520MHz

Cinebench R10 64 bit multicore : 14851

Ανέβασα το Vcore στα 1.4V από 1.3V που κολλούσε. Ποιο θα λέγαμε ότι είναι το "ασφαλές" όριο; Μέχρι 1,5V;

Η θερμοκρασία της cpu σε full load φτάνει τους 55 βαθμούς περίπου. Η ψύκτρα μου είναι μια Coolermaster Hyper 212.

30hou88.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...