d3m0n Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί τα τα underclock σε 2D εν ώρα gaming που τα βάζεις,που έκανε 1 χρόνο περίπου να τα φτιάξει.(και αν τα έφτιαξε με τους τελευταίους...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Στο vantage παντως ειναι faster οι 8.71. Caution δοκιμασε τους 10.3 preview. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2010 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S3ducer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Ποιοι drivers της nvidia δεν κλοκαραν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 οι τελευταίοι official WHQL είχαν bug, μετά βγήκαν beta που το διόρθωσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S3ducer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Τους 196.21 λες?Τους εχω βαλει κ κλοκαρουν κανονικα απλως δεν εχει ξεχωριστο το shaders Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_32bit_196.34_beta.html New in Version 196.34 * Fixed a bug with v196.21 that prohibited GPU overclocking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S3ducer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Με τους 196.21 ειμαι κ εχω κλοκαρει με το riva απλα δεν εχει shaders Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 άρα έχει πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S3ducer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλα οχι οτι δεν κλοκαρει εντελως.Τεσπα οπως ειπα κ πριν ειμαι ati fun απλα η nvidia μ φενετε καλυτερη στο θεμα των drivers δηλαδη δεν εχει τοσο τραγικα προβληματα οπως νερα στη οθονη που προαναφερθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλα οχι οτι δεν κλοκαρει εντελως.Τεσπα οπως ειπα κ πριν ειμαι ati fan απλα η nvidia μ φενετε καλυτερη στο θεμα των drivers δηλαδη δεν εχει τοσο τραγικα προβληματα οπως νερα στη οθονη που προαναφερθηκε Say What???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλα οχι οτι δεν κλοκαρει εντελως.Τεσπα οπως ειπα κ πριν ειμαι ati fun απλα η nvidia μ φενετε καλυτερη στο θεμα των drivers δηλαδη δεν εχει τοσο τραγικα προβληματα οπως νερα στη οθονη που προαναφερθηκε που να δεις παλιότερους drivers που είχαν πρόβλημα με τα clocks...την αλλαγή ανάμεσα σε 3D Clocks και 2D Clocks, δεν θυμάμαι καν πόσους μήνες τους πήρε να το φτιάξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S3ducer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Τουλαχιστον το εφτιαξαν.H ati θα φτιαξει το gsod? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 ε δεν έχουν περάσει ακόμα μερικοί μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 ...να πούμε και για τον Παναθηναϊκό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S3ducer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Οχι μωρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα