Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι έγινε ρε φίλε σε χάσαμε...

Ακούς εκεί ψηστήρι..... :lol::lol::lol:

21jp40n.jpg :devil::devil:

Βtw τον έχω πλέον σταθερά εκεί 24/7 χωρίς κανένα πρόβλημα.

thanks man. :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1772

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

@caution μια απο τα ίδια. Μία που τους έβαλα και μία που τους έβγαλα. Με τους 9.12 είμαι ακόμα γιατι και οι 10.1 μου έκαναν κάτι κόλπα...

Οι 10.1 μου εμφάνιζαν κάτι watermarks την οθόνη (win 7 x64) τόσο στην 5850 όσο και στην 5750. Δέν ασχολήθηκα άλλο και γύρισα στους 9.12. Προχτές έβαλα τους 10.2 για να δώ τι λένε και όντως είδα μια μικρή διαφορά πρός τα κάτω στο 3dmark, χτύπησα με την 5750 13900+ περίπου και επέστρεψα ξανά στους 9.12. Μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός αλλά με τους 9.12 είμαι καλά και βαριέμαι για πειραματισμούς.... :-D

Κάτι σαν artifacts αλλά όχι ακριβώς καθώς αριστερα και δεξιά εμφανιζαν 2 κάθετες κινούμενες γραμμές, ξέρεις σαν την επιφάνεια του νερού που τρεμοπαίζει, γιαυτό τα ονόμασα watermarks. Ξέρω φαίνεται κουφό αλλά συνέβη και στα 2 συστήματα μου. drivers για win 7 x64. Οι κάρτες δεν είχαν παρουσιάσει το παραμικρό οπότε δεν αγχώθηκα και ξανάβαλα τους 9.12 χωρίς κανένα πρόβλημα whats so ever. Πάντως πραγματικά αυτό συνέβη, πρώτη μου φορά το ομολογώ και αν την κάρτα μόλις την είχα πάρει θα νόμιζα εξ αρχής ότι έχει πρόβλημα..... :-D

Εγω ολα τα χρονια που χρησιμοποιω nvidia καρτες δεν ειχα ποτε προβλημα με τους drivers.Δεν ξερω αλλα νομιζω οτι το κατεχει το θεμα περισσοτερο κ το λεω αυτο παρολο που ειμαι ati fanboy

εδω η nvidia εβγαλε driver που δεν κλοκαρει , τι λεμε τωρα ? offtopic βεβαια αλλα δεν αντεξα να μη το πω .

+1

Ρε παιδιά τη μανία είναι αυτή να τα γενικεύετε όλα.

'Ημαρτον λέμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...