NEKROMA Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας παιδια, πρωτο μου ποστ στο φορουμ, που αλλου... στους κλοκαδες Εχω ενα 6300 κ τον εχω ανεβασει εδω που βλεπετε. Πιστευω καλα ειναι. Θα θελα κ τη γνωμη σας. Ειμαι στο εξης διλλημα. Ενας φιλος εχει εναν 6550 κ εναν 6750. Θα τους αλλαξει συντομα με 4πυρηνους. Εχω λοιπον τη δυνατοτητα να τσιμπησω καποιον απο τους δυο κ λεω για τον 6550. Αυτο που θα θελα να μου πειτε ειναι αν θα δω διαφορα (στα παιχνιδια κυριως)... Η διαφορα ειναι στην cache αλλα πρακτικα στα παιχνιδια θα κανει διαφορα? Εννοειται οτι κ για τον 6550 μιλαμε χρονισμενο σε πανω απο τα 3GHz. Η καρτα γραφ. μου ειναι 8800GT κ παιζω σε αναλυση 1680Χ1050. Παιχνιδια στυλ unreal 3,cod4 κτλ gia multiplayer. Διαφορα κυριως με ενδιαφερει σε fps. Δειτε κ ενα bench απο το τωρινο μου μηχανημα. Ευχαριστω παιδες! thn vga thn exeis anevasei; logika 6550 tha deis diafora logo chache alla den xerw an pai oso 6300, ta games apodedigmena xreiazonte megali chache ama ston dosei ftina axeizei h agora Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amapola Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Ναι την vga στο score που ειδατε στη φωτο ειναι απο 600/1000 σε 720/1020. Σταθερη κ συντομα θα την φλασαρω μονιμα εκει. Γμτ, περιμενα του νεους 4πυρηνους για να παρω ειτε καποιον απο αυτους ειτε κανα μεταχειρισμενο Q6600. Αλλα τους βλεπω να βγαινουν μετα το Μαρτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Ναι την vga στο score που ειδατε στη φωτο ειναι απο 600/1000 σε 720/1020.Σταθερη κ συντομα θα την φλασαρω μονιμα εκει. Γμτ, περιμενα του νεους 4πυρηνους για να παρω ειτε καποιον απο αυτους ειτε κανα μεταχειρισμενο Q6600. Αλλα τους βλεπω να βγαινουν μετα το Μαρτη... Μεινε με αυτον που εισαι και παρε αργοτερα quad. Ομως ολο και κατι θα κερδισεις με το 8χ ratio και την επιπλεον cache, αλλα μπορει να πεσεις και σε πατατα δεν ξερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wishbone Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Ακυρο του brother Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Ακυρο του brother Παρακαλώ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amapola Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Πατησα το Opera Wand με το account του αδερφου μου :0 κ βαριεμαι να τα ξαναγραφω κ ηταν κ πολλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amapola Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Ελεγα λοιπον να μου πειτε αν ειναι λογικο το εξης. Οταν εψαχνα για βελτιστη συχνοτητα/θερμοκρασια κτλ. βρηκα το τωρινο μου config που ειναι 3.36GHz με vcore 1.31 orthos stable. Μετα προσπαθησα για τα 3.5GHz. και για να ειμαι κι εκει orthos stable επρεπε να δινω στο Vcore 1.45 volts. Επαιξα και με λιγοτερο Vcore αυξανοντας τα ΝΒ SB αλλα οτι και να εκανα μονο με 1.45 vcore ηταν σταθερο το μηχανημα. Λεω λοιπον επειδη δεν ειμαι και ο πιο εμπειρος στο o/c μηπως κανω καμια πατατα? μου ξεφευγει κατι? Ειναι φυσιολογικο για τοσο μικρη αυξηση του fsb (απο 480 σε 500) να θελει τοσο μεγαλη αυξηση Vcore? (απο 1.31 σε1.45!). Τι λετε, συμβαινει κατι τετοιο συχνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 όχι λογικό είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amapola Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Μαλιστα, thanx για το αμεσο. Οποτε μεχρι εκει ειμαι απο οτι φαινεται. Απο περιεργεια κ επειδη εχουμε την ιδια μητρικη ο 4300 που εχεις σε τι ρευμα σεληνιαζεται στα 3.6? Φανταζομαι orthos stable εισαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 stable κανονικά στα 1,6Volt για ~3,7 Ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 stable κανονικά στα 1,6Volt για ~3,7 Ghz 1.6vcore? Μηπως τον περασες για athlonXP? Amapola τι ψυκτρα εχεις και το σκεφτεσαι για πανω απο 1.4vcore? Επισεις πιο mobo και τι μνημες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 είναι κάτω από νερό σε μεγάλο ψυγείο μαζί με το board και Gpu και δεν νιώθει 50κάτι σε 100% load τώρα τον χειμώνα 60κάτι το καλοκαίρι τρέχει έτσι όλο το καλοκαίρι και διανύει και τον χειμώνα όσο πιο γρήγορα ψηθεί τόσο το καλύτερο αν και δεν πρόκειται να πάθει κάτι αλλά θα τον αλλάξω σε λίγο πέρα οτι δεν μου φτάνει θα πάω σε penryn PS στους XP έδινα τουλάχιστον 1,8 http://www.ripping.org/database.php?cpuid=300&wr=yes http://www.hwbot.org/result.do?resultId=665213 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amapola Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Amapola τι ψυκτρα εχεις και το σκεφτεσαι για πανω απο 1.4vcore? Επισεις πιο mobo και τι μνημες? Την Thermalright ultra 120, σε Abit IP35 pro,με μνημες 800αρες Xtreem. Βασικα μου εκανε εντυπωση η μεγαλη αυξηση ρευματος που ηθελε. Σκεφτομουν για υδροψυξη και εγω αλλα επειδη δεν εχω δει ποτε μου πως ειναι ενα καλο wc συστημα, τι εξαρτηματα κτλ θελει, και οσο και να διαβασα δε μπορεσα να καταλαβω τις λεπτομερειες δεν το τολμησα. Επισης μου φαινονται αρκετα τα λεφτα τους και εχω την εντυπωση οτι πιανουν χωρο και εκτος κουτιου. Αμα βγουν οι penryn μπορει να το ψαξω και πιο πολυ, αλλα τοτε δε θα χρειαζεται κ τοσο το μεγαλο o/c ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 μπα δν πιανουνε παραπανο χωρο.Χωρανε ανετα μεσα σε ενα κουτι.Μονο που θελει να το κοψεις για το ψυγειο για να μην ειναι αερα πατερα μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 ενω βρισκομαι σε αναζητηση καινουργιας Mobo ας κανω το πρωτο μου bench πειτε μου, ποσο χαλια ειμαι μολις μπορεσω να ανεβασω την vga θα βαλω κι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα