panakos_thess Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2 hours ago, Xoroxronis said: Δεν έχουν κάνα ιδιαίτερο oc, περισσότερο για να δούμε το βάρος του παιχνιδιού σε maxed settings. 3440x1440 maxed, dlaa 100% maxed, dlss Q 65% maxed, dlss Q 65%, fg on maxed, dlss B 60%, fg on Tα ίδια ακριβώς σε 2560x1440 κανε restart το παιχνιδι οταν ανοιγοκλινεις το Ray Traycing θα πεσεις στα 40fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 30 λεπτά πριν, panakos_thess είπε κανε restart το παιχνιδι οταν ανοιγοκλινεις το Ray Traycing θα πεσεις στα 40fps Καπού έχεις μπερδευτεί μάλλον ή δεν πάει η απάντηση σε μένα. Αν τώρα θέλεις να δεις κάποιο απ αυτά χωρίς rt, πες το μου και μόλις μπορέσω θα στο τρέξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 35 λεπτά πριν, panakos_thess είπε κανε restart το παιχνιδι οταν ανοιγοκλινεις το Ray Traycing θα πεσεις στα 40fps αδερφέ μου πανακο δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα... όταν ανοίγω ή κλείνω το rt πρέπει να κάνω restart ή οχι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 3 minutes ago, Tambas91 said: αδερφέ μου πανακο δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα... όταν ανοίγω ή κλείνω το rt πρέπει να κάνω restart ή οχι? μαλλον θελει restart το PC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Tambas91 είπε αδερφέ μου πανακο δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα... όταν ανοίγω ή κλείνω το rt πρέπει να κάνω restart ή οχι? Κατεβαζεις γενικό. Αν είσαι σε πολυκατοικία κατεβάζεις και όλα τα ρολόγια. Επεξ/σία 13 Αυγούστου από Retromaniac 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Στις 13/8/2024 στις 10:25 ΜΜ, Xoroxronis είπε Καπού έχεις μπερδευτεί μάλλον ή δεν πάει η απάντηση σε μένα. Αν τώρα θέλεις να δεις κάποιο απ αυτά χωρίς rt, πες το μου και μόλις μπορέσω θα στο τρέξω. Ναι αλλα να κανεις restart το παιχνιδι ,μην το ξεχασεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Κάτι πήρε και το Far Cry 6 (720p Ultra + RT) 102MHz BCLK, 3666 15-15-15 (effective ~3740) 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Τώρα με το patch έγιναν σοβαρές λύσεις τα AMD. Για να δούμε αν θα καταφέρουν να πετύχουν τελικά parity με την Intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Y-cruncher 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου AMD R5 5600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, aetos1988 είπε AMD R5 5600 Τι βλέπουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 52 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Τι βλέπουμε; Το latency σε ns μεταξύ των πυρήνων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Το latency σε ns μεταξύ των πυρήνων Με ποιο πρόγραμμα γίνεται αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 11 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Με ποιο πρόγραμμα γίνεται αυτό; https://github.com/CXWorld/MicroBenchX/releases MicroBenchX 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα