papatsonis Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Retromaniac είπε Θα το δοκιμάσω με μνήμη χωρίς o/c και με +2000 να δω αν κάνει διαφορά. Ακόμη και σε raster οι gpu έχουν μέρη που μπορει να είναι καλύτερα από άλλη κάρτα ενώ γενικά είναι χειρότερες. Αν χρησιμοποιεί πολύ αυτά τα μέρη επειδή τα effects που έχει τα χρειάζονται, ίσως οφείλεται εκεί η διαφορα. 700mv 1500mhz flat - stock ram (1750mhz) AVG 3 runs 2450 (2248- 2454) 700mv - 1500mhz +1850ram (2213mhz) AVG 3 runs 2530 (2527-2532) Κράτησα χαμηλό core, για να μην έχω κόφτη σε βαττ... με μεγαλύτερο core, ίσως ήταν μεγαλύτερη η διαφορά. Επεξ/σία 23 Μαϊου από papatsonis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Σίγουρα, και θα μπορούσε να είναι μια εξήγηση. Αλλά σε όλες τις γενιές το ίδιο? Δες παραπίσω την 1080 που έβαλε ο ultra...η διαφορά της από την δική μου έπεσε επίσης κατακόρυφα. Στο κάτω-κάτω, άμα βγάζεις ένα "γενικό" bench, θες να δεις τη γενική διαφορά, όχι τη διαφορά που κάνει "ένα" κύκλωμα. Πιθανών γιατί η αρχιτεκτονική που ακολουθεί στο Raster η nvidia δεν έχει πολύ αλλάξει, απλά έχει ενισχυθεί με περισσότερα cores.... Και λίγο δύσκολο ένα benchmark να σου δείξει συνολικά την ισχύ μίας κάρτας εκτός και αν δείχνει αχταρμά στην οθόνη. Για αυτό και υπάρχουν διαφορές και στα διάφορα games. Το θέμα είναι να μην μένουμε σε ένα benchmark/game αλλά να κοιτάμε συνολικά την εικόνα όπως είπες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου Τώρα που ανέβηκαν μερικά scores, καιρός να νιώσω λίγο Barney Stinson. 3 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ένα κι από μένα σε dx12 https://www.3dmark.com/sn/135033 Επεξ/σία 29 Μαϊου από billeiros 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ένα cpu z από το rog ally. Normal priority και εξισορρόπηση από windows Επεξ/σία 12 Ιουνίου από billeiros 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4070 super ventus 2x vs 4070 ti super gallardo Επεξ/σία 15 Ιουνίου από johnmt2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου you vs the guy she told you not to worry about 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Αλφαδι εχει πανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Maximum preset, απλά έχω βάλει το resolution scaling στο 50% για να μην κόβει η κάρτα. Που ακόμη και έτσι υπάρχουν σημεία που κόβει. Spoiler και αυτό είναι με το default maximum Spoiler 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 6 ώρες πριν, just_a_dude είπε Maximum preset, απλά έχω βάλει το resolution scaling στο 50% για να μην κόβει η κάρτα. Που ακόμη και έτσι υπάρχουν σημεία που κόβει. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου και αυτό είναι με το default maximum Απόκρυψη περιεχομένων ιδιο σκορ βγαζουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 18 ώρες πριν, just_a_dude είπε Maximum preset, απλά έχω βάλει το resolution scaling στο 50% για να μην κόβει η κάρτα. Που ακόμη και έτσι υπάρχουν σημεία που κόβει. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου με 50% res scale κερναει τσαι ο 3d ,ακους @Tambas91 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 41Κ με την 4070 που κόβει σε αρκετά σημεία. Ποιος θα μου δανείσει την 4090 και ένα τροφοδοτικό να δοκιμάσω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 25 λεπτά πριν, akoinonitos είπε με 50% res scale κερναει τσαι ο 3d ,ακους @Tambas91 Το μόνο που τον σώζει τον Γιάννη και τα υπόλοιπα 3D είναι ότι δε ξέρω να φτιάχνω μνήμες … πάντως εχθές με κάτι timings που έβγαλα απ το κεφάλι μου νομίζω 38κ έβγαλα … στείλε τίποτα νούμερα ρε ακοινώνητε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου Μόλις τώρα, Tambas91 είπε δε ξέρω να φτιάχνω μνήμες Ναι, σε καμαρώσαμε και στα υπόλοιπα... 😛 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 25 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ναι, σε καμαρώσαμε και στα υπόλοιπα... 😛 Πέτρο μήπως έχεις εσυ να μου δώσεις κάνα νουμερακι ;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα