caution Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Είναι διερευνητικό το run, δεν έχω finetunάρει - 1280mV με το καλημέρα έβαλα... ...από ότι βλέπω οι μνήμες έχουν πολλλύ δρόμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 ναι οι μνημες τραβανε πολυ . τωρα που την εχεις εκει δεν μας λες κ τι μαρκα ειναι οι μνημες . επισης το 1,280 mv το φοβαμαι γτ λενε οτι δεν δινει σταθερα ρευματα το software . αν δεν σου κανει κοπο μιας κ το κατεχεις μετρησε την μια μερα . κ κατι τελευταιο . η δικη μου περναει 3dmark με τις μνημες 1250+ ., ψαξε το λιγο . καλημερα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) ...όταν βρω χρόνο θα ρίξω πολύμετρο να δω τι παίζει με τα ρεύματα και αν βρω εύκολα τα schematics από τα regulators να δω αν βγαίνει κανένα pencil - to be continued ...μέρα σαςςςς! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2010 από caution Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VKostas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Είπα να δοκιμάσω κι εγώ την τύχη μου με το 3dmark06. Σας φαίνεται νορμάλ το αποτέλεσμα ή να αρχίσω να ψάχνομαι; Το σύστημα είναι αυτό: Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenom 965BE, 4GB OCZ BE AMD ready DDR3-1600, ATI HD5850 1GB, Intel X25-M Postville 80GB + Samsung F3 1TB. (Όλα σε στοκ συχνότητες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Για στοκ καλά είσαι,βέβαια έχεις δυνατότητες για πολύ παραπάνω,συνεπώς άρχισε να ψάχνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VKostas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Edit: Το 3dmark το εγκατέστησα στον Samsung, δεν ξέρω αν μετράει ο δίσκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μα καλά έχεις ssd και εγκατέστησες το λειτουργικό σου σε μηχανικό δίσκο ; Όπως και να ΄χει στα οι ssd δεν δίνουν fps,νομίζω μόνο στα minimum ( fps ) δίνουν κάτι ψιλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VKostas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μα καλά έχεις ssd και εγκατέστησες το λειτουργικό σου σε μηχανικό δίσκο ; Όπως και να ΄χει στα οι ssd δεν δίνουν fps,νομίζω μόνο στα minimum ( fps ) δίνουν κάτι ψιλά. Read again... Τα παράθυρα, φυσικά και είναι στον ssd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Οπ σόρρυ,το διάβασα λίγο βιαστικά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ROUD@S Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Αφου καηκε η 4850 γυρισα στη παλια καλη 9600... Μια χαρα τα καταφερνει ετσι; Πιστευω οτι το 13 ειναι εφικτο αλλα το ψαχνω ακομα... Σε λιγο καταφθανει και Ε8400 Ε0... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί δεν χώνεις κανάν Quad και παίρνεις Ε8400 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ROUD@S Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Γιατι θα γινει ανταλλαγη με το δικο μου συν ενα ποσο το οποιο ο αλλος το εχει αναγκη αλλα δεν θελει να ριξει τον εγωισμο του και να το παραδεχτει...οποτε δυο σε ενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Σχεδόν στα 4GHz :devil::devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) ( Nice, αλλά μήπως τρέχεις χαμηλά το RV770; Γιατί εγώ 16k+ θυμάμαι με δαύτες... ) Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2010 από caution Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VKostas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Τελικά η 5850 κάνει τεράστια διαφορά... Edit: Να κι ένα 3d mark με λίγο o/c (cpu στα 19χ200 και η 5850 όσο φαίνεται): Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2010 από VKostas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα