akoinonitos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 43 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε ryzen 5 7600x -20co με γειες ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου ryzen 5 7600x -20co ram 32 giga 6200 cas 30/6700xt 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου ενα v-ray 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 48 λεπτά πριν, akoinonitos είπε ενα v-ray Με διέλυσες 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Με διέλυσες Λογικο ρε ,ειναι σχεδον τα διπλασια threads 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) RTX επάνω και CUDA κάτω Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από Retromaniac 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Με τα ecores off 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Πρέπει με πηδαει η χαμηλη ταχυτητα μνημης σε αυτά τα τεστ με cpu rt, λόγω ενός ccd. Έχω τη μισή ταχύτητα σε read και το 1/4 σε write... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Πρέπει με πηδαει η χαμηλη ταχυτητα μνημης σε αυτά τα τεστ με cpu rt, λόγω ενός ccd. Έχω τη μισή ταχύτητα σε read και το 1/4 σε write... καλα εγω ddr4 εχω ρε Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 7600x 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε καλα εγω ddr4 εχω ρε σα δε ντρέπεσαι λέω εγώ. πόσο βγάζεις AIDA; εγώ 67gb/s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου cpu cuda + cpu cuda rtx 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Retromaniac είπε σα δε ντρέπεσαι λέω εγώ. πόσο βγάζεις AIDA; εγώ 67gb/s 4200Mhz 4400Μhz Το ετρεξα το Vray και με τα δυο ,δεν εχουν διαφορα Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από akoinonitos 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Ένα και από εμένα μετά από αλλαγή των μνημών (τρέχουν σε XMP): 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Ένα και από εμένα μετά από αλλαγή των μνημών (τρέχουν σε XMP): καλυτερα να τις ριξεις χαμηλοτερα σε συχνοτητα με 1:1 ratio , χανεις πολυ με 1:2 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα