akoinonitos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 29 λεπτά πριν, nvidiafan είπε 14900k quick testing με custom wc (stock ihs/no delid) + ddr5 8600c36 Συγκριτικά με 13th gen, o 14th (τουλάχιστον στο δικό μου κομμάτι) έχει αρκετά δυνατότερα p-cores, λίγο χειρότερα e-cores, καλύτερο ring, imc περίπου στα ίδια και καλύτερα thermals Προφανώς και δεν είχε νόημα η μετάβαση, αλλά ενέδωσα 🤣 Aida R23 R20 Τimespy custom cpu test only https://www.3dmark.com/spy/42538851 Cpu profile https://www.3dmark.com/cpu/1514604 με γειες ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvidiafan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε με γειες ! Ευχαριστώ, επίσης! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, nvidiafan είπε 14900k quick testing Με γεια Σταύρο, καλοδούλευτος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvidiafan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε Με γεια Σταύρο, καλοδούλευτος! Ευχαριστώ Βαγγέλη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 cpu stock ram 4300c16 gpu oced 1080p 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1080p Extreme και 1080p Extreme + 4x MSAA Από περιέργεια έκλεισα HT. Είναι GPU bound το παιχνίδι ακόμη και σε 1080p αλλά ήθελα να δω πόσο θα ανέβουν τα fps της cpu. Η διαφορά είναι μετρήσιμη αλλά δεν αξίζει τον κόπο.... Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από Retromaniac 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 https://www.3dmark.com/pr/2638063 https://www.3dmark.com/spy/42885952 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvidiafan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ένα ycruncher με τα dimms σε νεράκι, αρκετά σφικτά timings ddr5 8000 32-45-44-32 Πολύ δυνατό bin ο 14900K (delidded πλέον) Edit: το σχετικό tm5 run Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από nvidiafan 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 54 λεπτά πριν, nvidiafan είπε Edit: το σχετικό tm5 run Από temps πώς είναι με το νεράκι; Επίσης, επειδή έχω ίδιο κιτ, με τι vDimm είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvidiafan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Από temps πώς είναι με το νεράκι; Επίσης, επειδή έχω ίδιο κιτ, με τι vDimm είναι αυτό; Το συγκεκριμενο ειναι με 1.605v (vdd,vddq) οποτε για daily δε το κοβω, καλυτερα 8266c36 με 1.45-1.47.. Θερμοκρασιες εξαιρετικες 27idle-29 max μετα απο 1ωρα tm5. Εβαλα extreme odyssey pads στα chip και κυριως στα pmic (οπου το στοκ ψυκτρακι απλως υπηρχε για να μπλοκαρει το airflow χωρις pads). Επιπλεον χρησιμοποιησα παστα στο σημειο που καθεται το waterblock πανω στα dimm αντι για pads και ειδα τρομερο delta idle load. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 @nvidiafan Με γεια ρε. Πολύ ωραίο το copper kit. Έχω βάλει τα φτηνά αλουμινένια (ήθελα silver για το look) της Iceman. Τα έβαλα με tp3 pads, πολύ μαλακά ιδανικά θα έλεγα για τέτοιες δουλειές. Spoiler Spoiler Spoiler 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvidiafan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε @nvidiafan Με γεια ρε. Πολύ ωραίο το copper kit. Έχω βάλει τα φτηνά αλουμινένια (ήθελα silver για το look) της Iceman. Τα έβαλα με tp3 pads, πολύ μαλακά ιδανικά θα έλεγα για τέτοιες δουλειές. Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Ευχαριστω φιλε! Πολυ ωραια και τα δικα σου αλλα και το build πανεμορφο και τακτοποιημενο! Δεν ειναι τα copper τα δικα μου (προσωπικα bare copper look δε μου αρεσει) ειναι chrome mirror finish απο iceman. Στην παρακατω φωτο φαινονται καλυτερα πριν μπει το μπλοκ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, nvidiafan είπε Δεν ειναι τα copper τα δικα μου Βρε copper είναι και τα μανίκια και τo block που πήρες. Δε μιλάω για το φινίρισμα. Το φινίρισμα το βγάζει σε μαύρο ή νίκελ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvidiafan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε Βρε copper είναι και τα μανίκια και τo block που πήρες. Δε μιλάω για το φινίρισμα. Το φινίρισμα το βγάζει σε μαύρο ή νίκελ. Το μπλοκ ειναι σιγουρα εσωτερικα copper αλλα για τα ψυκτρακια δεν ημουν σιγουρος λογω βαρους και αισθησης κατα την αφη. Αλλα οκ! Edit: το ξαναειδα εχεις δικιο full copper λεει και για τα heatsinks. 👌 Αρχικα νομιζα οτι ελεγες το φινιρισμα οτι στη φωτο ισως τα ειδες λογω φωτισμου bare copper χαχαχα Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από nvidiafan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, nvidiafan είπε Ένα ycruncher με τα dimms σε νεράκι, αρκετά σφικτά timings ddr5 8000 32-45-44-32 Πολύ δυνατό bin ο 14900K (delidded πλέον) Edit: το σχετικό tm5 run Τρομερο νουμερο! Σκεφτομαι να το γυρισω παλι σε custom αλλα οι τιμες της ek εχουν ξεφυγει εντελως σε σχεση με το παρελθον ,εχετε να προτεινετε καμια εταιρια? Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα