akoinonitos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Ac mirage 1440p ultra high 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Ac mirage 1440p ultra high Από γραφικά τι λέει αυτό; Μου φαίνεται ότι δεν έχει απολύτως καμία βελτίωση από την εποχή του AC Origins. Έτσι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, kkatzos είπε Από γραφικά τι λέει αυτό; Μου φαίνεται ότι δεν έχει απολύτως καμία βελτίωση από την εποχή του AC Origins. Έτσι είναι; ακριβως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Είπα να γεμίσω λιγο τα στατιστικά της ομάδας... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Forza Motorsport 3440 Max Settings + Max RT Δείχνει καλό και για cpu bench. 1080 Max Settings + Max RT 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Xoroxronis είπε Δείχνει καλό και για cpu bench. 1080 Max Settings + Max RT Τρέξε το και με DLSS γιατί εδώ βλέπω είσαι και κάμποσο GPU limited. Εκτός αν εννοείς το CPU Simulation average Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Τρέξε το και με DLSS γιατί εδώ βλέπω είσαι και κάμποσο GPU limited. Εκτός αν εννοείς το CPU Simulation average Όχι δε λέω το simulation. Nαι Θέλει dlss, αλλά για την ώρα είναι broken τα dlss/fsr στο game. Οπότε μόλις τα φτιάξουν. 720 Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από Xoroxronis 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 gpu @2950mhz vram @2600mhz ft 1080p 4k 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 4 hours ago, Xoroxronis said: Όχι δε λέω το simulation. Nαι Θέλει dlss, αλλά για την ώρα είναι broken τα dlss/fsr στο game. Οπότε μόλις τα φτιάξουν. 720 Εδώ με και χωρίς DLSS - δεν βλέπω να κάνει δουλειά - καλή CPU μπουκάλα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Herald είπε Εδώ με και χωρίς DLSS - δεν βλέπω να κάνει δουλειά - καλή CPU μπουκάλα Είσαι με ultra performance και στα δύο run.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο μιας και δεν το έχω το game μιας και αναφέρει ο xoroxronis ότι είναι broken Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από BabisTs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, BabisTs said: Είσαι με ultra performance και στα δύο run.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο μιας και δεν το έχω το game μιας και αναφέρει ο xoroxronis ότι είναι broken Oύπς, εδώ native 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε Oύπς, εδώ native Αναμενόμενο....ίδιο result για αυτό το ανάφερα παραπάνω αφού δεν δουλεύει στην ουσία το dlss. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 6 minutes ago, BabisTs said: Αναμενόμενο....ίδιο result για αυτό το ανάφερα παραπάνω αφού δεν δουλεύει στην ουσία το dlss. Δεν είμαι σίγουρος για το DLSS, απλά μπορεί να έχει τερματίσει το CPU. Ο xoroxronis να δοκιμάσει με DLSS γιατί φαίνεται να έχει περιθώριο το CPU του για παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrit86 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 On 11/10/2023 at 22:05, Herald said: Δεν είμαι σίγουρος για το DLSS, απλά μπορεί να έχει τερματίσει το CPU. Ο xoroxronis να δοκιμάσει με DLSS γιατί φαίνεται να έχει περιθώριο το CPU του για παραπάνω παλιωσε ο 12900k ?? και σε 4κ ? δε νομιζω κυριε Herald .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dem Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 On 02/10/2023 at 20:04, akoinonitos said: ενα fc6 (gpu oced) 1440p ultra hd+rt FidelityFX CAS , variable Shading Anti aliasing και FSR mode πως τα έχεις αν θυμάσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα