caution Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Γιατί όχι; Για ξεκίνα να δούμε, vintage benchmarking ( που να 'ναι ο prescott μου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nellos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 πιο πρόγραμμα είναι για να μετρήσει το pc? για benchmark? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Είναι σχετικά ελεύθερο το νήμα.... . . . Super Pi WPrime Geekbench 3D Mark Aquamark Everest . . . choose your poison! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) με 10 sec στο τεστ 1Μ του super PI είμαι καλά ? EDIT FOTO μετα την δουλεια Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2010 από aliakas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 με 10 sec στο τεστ 1Μ του super PI είμαι καλά ? screenshots παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grimpr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Παιξτε και άλλο το SuperPi τσουτσουνάκι μαζι με τα closed source ψωροbenchmarks στα Windows. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=11DnD4-BBEU[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 και εσύ ρε grimpr τι πρόβλημα έχεις δηλαδή??μήπως αντιβαίνουν τα παιδιά που χρησιμοποιούν το super pi τους κανόνες του thread και δε το ξέρουμε?χαλάρωσε να πούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Απ΄ότι ξέρω το thread αναφέρει σαν τίτλο Benchmarking ... Let's see how good we are ... Aρα ? (Ανοίξτε τη βάνα (όχι τη μπάρπμα), του super pi και όλων των υπόλοιπων benches στο φούλ! Εμπρός όλοι αδέρφια! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Απο οτι εχω καταλαβει δεν γουσταρει τους benchmarkers και τα intel fanboys. Lionheart ο 8400 σου κατεβαινει συνεχεια γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Απο οτι εχω καταλαβει δεν γουσταρει τους benchmarkers και τα intel fanboys.Lionheart ο 8400 σου κατεβαινει συνεχεια γιατι? (το πρόσεξες έ? Εκανα μια προσπάθεια να δώ που μπορεί να φτάσει με stock (1.272v - vid 1.30 o δικός μου), και ενώ για τα 3,8 θέλω 1,30v, για τα 3,9 πολύ περισσότερο. Είναι σταθερότατος με 1,27 στα 3,74 (415x9). Οπότε μένω εδώ δεν υπάρχει λόγος για παραπάνω σιγά τη διαφορά που θα δω...) p.s.Δεν παραπονιέται και το athloni τώρα που είναι ίσα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Αρχικά καταχωρημένο από aliakas Εμφάνιση Μηνύματοςμε 10 sec στο τεστ 1Μ του super PI είμαι καλά ? screenshots παρακαλώ ανεβαίνει κι άλλο απλά δεν μου αρέσει ο θόρυβος 7.4 δίνουν τα windows για την 5770 για την 5970 πόσο θα έδιναν ? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2010 από aliakas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 nice aliakas!...ο δείκτης των windows είναι για τον π..... μη δίνεις ιδιαίτερη σημασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Για δοκιμασε φιλε μου και με performance test απο passmark να δούμε αποτελέσματα....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 μπορεί και κάποιος άλλος να βάλει τα δικά του έτσι για σύγκριση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) -Τρέχε spi1 mod-1.5 xs. -73C με spi1M πήγε ??? -ποίο SSD έχεις; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2010 από caution Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα