Vatos_locos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 κατέβασε timings σε 4-4-4-4 και δοκίμασε πάλι κάτι θα σου δώσει σίγουρα οι μνήμες πάνω από 800 δεν πάνε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 sta xp sigura dinoun parapanw alla den tha trexoun ola ta grafika sta game, tha dokimasw kai ths mnimes na piraxw kai an ginete tha bgalw bench Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 κανε ενα partition 5gb και χωσε μεσα τα ΧP για benches μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 ε κοιτα vatos, δεν θελω να δωσω και παρα πολλα...ουτως η αλλως καποια στιγμη θα γινει αναβαθμιση αλλα αργει λιγο...παντως, τι υπαρχει? για πειτε ρε παιδια κανα board καλο μπας και δουμε ασπρη μερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 με καμιά S3 θα είσαι οκ αλλίως αν θες να γλυτώσεις το board αργότερα κάποιο με p35 ( και support για penryn ) / X38 / X48 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 με καμιά S3 θα είσαι οκ αλλίως αν θες να γλυτώσεις το board αργότερα κάποιο με p35 ( και support για penryn ) / X38 / X48 υπαρχει μοντελο μου υποστηριζει και πεντιουμ 4 και penryn???? για πες για πες δωσε και κανα ονομα να το δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 όπα μαλακίες λέω sorry έχω σκαλώσει σήμερα άσχημα 478 είναι ο cpu σου ε ? δεν υπάρχει τέτοιο board κοίτα αν βρείς καμιά Asus P4P800 ή Abit IC7-Max3 used εκεί θα ταβανίασει o cpu σου θέλει δεν θέλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 υπαρχει μοντελο μου υποστηριζει και πεντιουμ 4 και penryn????για πες για πες δωσε και κανα ονομα να το δουμε ox oeo τα μπερδεψες λιγο. Μαλλον ο βατος εννοει να παρεις κατι τετοιο για μελλοντικη χρηση*αφου θα περνει και πενριν)Για σενα απο οτι καταλαβα(s478 p4 ετσι?)ψαξε να βρεις καμια ASUS P4P800. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 to anevasa elaxista tha prospathisw kai aurio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amapola Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας παιδια, πρωτο μου ποστ στο φορουμ, που αλλου... στους κλοκαδες Εχω ενα 6300 κ τον εχω ανεβασει εδω που βλεπετε. Πιστευω καλα ειναι. Θα θελα κ τη γνωμη σας. Ειμαι στο εξης διλλημα. Ενας φιλος εχει εναν 6550 κ εναν 6750. Θα τους αλλαξει συντομα με 4πυρηνους. Εχω λοιπον τη δυνατοτητα να τσιμπησω καποιον απο τους δυο κ λεω για τον 6550. Αυτο που θα θελα να μου πειτε ειναι αν θα δω διαφορα (στα παιχνιδια κυριως)... Η διαφορα ειναι στην cache αλλα πρακτικα στα παιχνιδια θα κανει διαφορα? Εννοειται οτι κ για τον 6550 μιλαμε χρονισμενο σε πανω απο τα 3GHz. Η καρτα γραφ. μου ειναι 8800GT κ παιζω σε αναλυση 1680Χ1050. Παιχνιδια στυλ unreal 3,cod4 κτλ gia multiplayer. Διαφορα κυριως με ενδιαφερει σε fps. Δειτε κ ενα bench απο το τωρινο μου μηχανημα. Ευχαριστω παιδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 όπα μαλακίες λέω sorry έχω σκαλώσει σήμερα άσχημα 478 είναι ο cpu σου ε ? δεν υπάρχει τέτοιο board κοίτα αν βρείς καμιά Asus P4P800 ή Abit IC7-Max3 used εκεί θα ταβανίασει o cpu σου θέλει δεν θέλει αρα να ψαξω να βρω μια απο τις δυο??εσυ ποια θα προτιμουσες? θελω να τον ταβανιασω τον ατιμο τον Northy:devil: ox oeo τα μπερδεψες λιγο.Μαλλον ο βατος εννοει να παρεις κατι τετοιο για μελλοντικη χρηση*αφου θα περνει και πενριν)Για σενα απο οτι καταλαβα(s478 p4 ετσι?)ψαξε να βρεις καμια ASUS P4P800. ρε συ sadman μπερδευτικα ετσι οπως μου το ειπε και εσυ asus λεσ ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 red7genius σορρυ εγώ το έγραψα περίεργα εγώ θα έπερνα την Abit αλλά την asus θα την βρεις πιο εύκολα Amapola καλος ήρθες εγώ θα έπερνα τον πιο μεγάλο 6750 αν έχεις καλό board αν όχι πάρε τον 6550 που clockάρει πιο εύκολα διαφορά από αυτόν που έχεις θα δεις αλλά μην περιμένεις τίποτα τρελά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 red7genius σορρυ εγώ το έγραψα περίεργα εγώ θα έπερνα την Abit αλλά την asus θα την βρεις πιο εύκολα μαλιστα...θα δω τι μπορω να κανω...παντως, μεχρι ποσα λεφτα να δωσω?ειναι παλια μοντελα?επειδη δεν τα ειχα ξανακουσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 40 50 max όποιος σου πει για παραπάνω πάει να σου πιάσει τον κώλο δες εδώ στις αγγελίες πρέπει να είχανε βγάλει μια asus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 40 50 max όποιος σου πει για παραπάνω πάει να σου πιάσει τον κώλο δες εδώ στις αγγελίες πρέπει να είχανε βγάλει μια asus ok thnx:-) θα δω τι μπορω να κανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα