euklidis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Aλλο ενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ψύχρανε ο καιρός ε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grimpr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μπράβο σου, κερδίζεις ένα κουλούρι. Να και το δικό μου, τώρα που σφύξαν τα κρύα: Σαν παιδάκι και ΄γω και όχι σαν άντρακλας, έτρεξα spi και όχι Wprime και Prime95 10+ ώρες για να τρώω BSOD στην μάπα αφού περάσει, σε normal χρήση.. Α ναι, και για να την βγω πάνω από έναν X4 (όπως όλοι μας βέβαια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Athens Digital Week 2009 @ Τεχνόπολις Γκάζι Motherboard: EVGA X58 SLI Classified E760 CPU: Intel Core i7 750 3.07GHz @ 5.25GHz με υγρό άζωτο στους -85*C RAM: 3 x 2GB Corsair Dominator GT 1866 CAS8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Athens Digital Week 2009 @ Τεχνόπολις Γκάζι Motherboard: EVGA X58 SLI Classified E760 CPU: Intel Core i7 750 3.07GHz @ 5.25GHz με υγρό άζωτο στους -85*C RAM: 3 x 2GB Corsair Dominator GT 1866 CAS8 Mια χαρα. αλλα ειναι ο 950 οχι ο 750 που εγραψες... Ο Hipro τι εκανε εκει; Κανενα καλο σκορακι βαρεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Όταν έφυγα εγώ, ο Γιώργης είχε ήδη σπάσει το παγκόσμιο στο SuperPi 1M. Από 'κει και πέρα, δεν ξέρω τι έκανε. Περιμένουμε και εμείς με ανυπομονησία να βάλει πάνω τον δίσκο του και να ανεβάσει τα scores στα διάφορα forums. Θα ενημερώσω μόλις έχω νεότερα. Ο Core i5 750 δεν δοκιμάστηκε ακόμα. Έτσι και αλλιώς την Παρασκευή τον αγόρασα καινούριο, ούτε καν σε αέρα μπήκε. Τώρα ψάχνω για μητρική και βλέπουμε. Θα μιλήσω και με τον zafiropo, αν γίνεται να μου δανείσει το μονοβάθμιό του για κάνα δίμηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Όταν έφυγα εγώ, ο Γιώργης είχε ήδη σπάσει το παγκόσμιο στο SuperPi 1M. Από 'κει και πέρα, δεν ξέρω τι έκανε. Περιμένουμε και εμείς με ανυπομονησία να βάλει πάνω τον δίσκο του και να ανεβάσει τα scores στα διάφορα forums. Θα ενημερώσω μόλις έχω νεότερα. Ο Core i5 750 δεν δοκιμάστηκε ακόμα. Έτσι και αλλιώς την Παρασκευή τον αγόρασα καινούριο, ούτε καν σε αέρα μπήκε. Τώρα ψάχνω για μητρική και βλέπουμε. Θα μιλήσω και με τον zafiropo, αν γίνεται να μου δανείσει το μονοβάθμιό του για κάνα δίμηνο Θελει προσοχη η επιλογη της μητρικης γιατι πολλες σκανε ακομα και με 1.36 ρευμα. Υπαρχει αντιστοιχο θεμα με πληροφοριες. Θα βρεις και σε toms hardware Και anandtech. Aντα να δουμε τι εκανε ο Γιωργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 αν δεν κάνω λάθος όλοι με την EVGA έπαιζαν, δεν νομίζω να σκάει με 1.36 μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 αν δεν κάνω λάθος όλοι με την EVGA έπαιζαν, δεν νομίζω να σκάει με 1.36 μόνο ειναι οσες εχουν foxconn parts πανω. Αυτες παρουσιασαν προβληματα. Αshrock, MSI και δεν θυμαμαι ποιες ακομα... http://www.tomshardware.com/reviews/budget-p55-motherboard,2436-15.html ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:54 ---------- http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3661 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 ναι το ξέρω τα έχω διαβάσει, απλά αναφέρθηκαν στις συγκεκριμένες του event Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μπα εγώ δεν θα παίζω με πολύ ρεύμα. Άντε να βάλω το μονοβάθμιο πάνω και να δώσω 1.5V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 ενα spi ακομα χωρις tweaks ισως με λιγο tweaking να επιανε κατω απο 9s:X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 ( unstable ηζ ον φαηεερρρ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 ( unstable ηζ ον φαηεερρρ ) Και κάτσε να πιάσουν και τα καλά τα κρύα, θα περάσει σε "open-window" o/c mode μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grimpr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Weeee! Πάει και το Linpack, πήγε στην GPU. http://www.culatools.com/ [ame]http://www.youtube.com/watch?v=gAvKRf_f9zQ[/ame] Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2009 από grimpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα