Steliosviper Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, dem είπε Μέντορ, εδώ αυτό το δυνατό 19195 στα Graphics θυμάσαι περίπου με τι avg GPU core clock το έβγαλες? ωραίος! δυνατός πυρήνας, στα αποτελέσματά σου βλέπω avg ~ 2090 timespy, λογικά δεν πρέπει να πάει παραπάνω το σκορ? και μια απορία έβαλα και εγώ το timespy, αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό το drop Το βλέπω ανεξαρτήτως clock , στο ίδιο σημείο, 1800-1900, που δεν το βλέπω στα δικά σας. Έχει κανείς καμιά εξήγηση ? Ή να μην το δίνω σημασία? Όχι μέχρι +125 στον πυρήνα παίζει. 130 κρασάρι.
Herald Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, nvidiafan είπε Ενα πρωιμο Timespy με την νεοαφιχθεισα καρτουλα 3090 Strix oc on air (εν αναμονη του waterblock) https://www.3dmark.com/spy/17491567 Oύτε με λάσο δεν πιάνεσαι. Τουλάχιστον έσπασα τα ρεκόρια μου Indigo και SUPO. 83.309 combined στο Indigo, +200 core + 1900 vram 20.043 supo4k https://benchmark.unigine.com/results/rid_8a9120279c88469fb888d401d2b151ac 2
nvidiafan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 46 λεπτά πριν, Herald είπε Oύτε με λάσο δεν πιάνεσαι. Ειναι σε πρωιμο σταδιο η καρτουλα με στοκ bios, ερχεται και το waterblock για ωραια runs. 47 λεπτά πριν, Herald είπε Δεν το βρισκω στη λιστα του Τimespy, λογικα δεν εισαι valid λογω driver. Eχεις το λινκ του run μηπως; 51 λεπτά πριν, Herald είπε Temp min 7 xD 1
Herald Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, nvidiafan είπε Ειναι σε πρωιμο σταδιο η καρτουλα με στοκ bios, ερχεται και το waterblock για ωραια runs. Δεν το βρισκω στη λιστα του Τimespy, λογικα δεν εισαι valid λογω driver. Eχεις το λινκ του run μηπως; Temp min 7 xD Ναι είμαι με developers δεν γινεται validate.. Μπαλκονατο το pc. Κυριολεκτικά 😂 Η αλήθεια ειναι δεν έκανε τόση διαφορά όσο περίμενα. Σε supo από 63 πηγα 54-55. Βλεπω τους τύπους από πάνω πάνω μου στο leader board και ειναι απο 10 έως 30. Πως διάβολο.... Σιβηρία και έτσι? 47 λεπτά πριν, nvidiafan είπε Ειναι σε πρωιμο σταδιο η καρτουλα με στοκ bios, ερχεται και το waterblock για ωραια runs. Δεν το βρισκω στη λιστα του Τimespy, λογικα δεν εισαι valid λογω driver. Eχεις το λινκ του run μηπως; Temp min 7 xD Στο cpu τι τρέχεις? Μέχρι 16500 βγάζω με 5.2 / 4.9. Είσαι 5.4-5.5? Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από Herald
nvidiafan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Herald είπε Ναι είμαι με developers δεν γινεται validate.. Μπαλκονατο το pc. Κυριολεκτικά 😂 Η αλήθεια ειναι δεν έκανε τόση διαφορά όσο περίμενα. Σε supo από 63 πηγα 54-55. Βλεπω τους τύπους από πάνω πάνω μου στο leader board και ειναι απο 10 έως 30. Πως διάβολο.... Σιβηρία και έτσι? Στο cpu τι τρέχεις? Μέχρι 16500 βγάζω με 5.2 / 4.9. Είσαι 5.4-5.5? Ε με custom wc τρεχουν. Ορισμενοι και με chillers 5.6 στο timespy Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από nvidiafan 1
Herald Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, nvidiafan είπε Ε με custom wc τρεχουν. 5.6 Τι 5.6, ok, παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω Πάντως νόμιζα η Φανή είναι δυνατή, τελικά οι Strix OC πυροβολάνε. Και οι 3 που έχουμε εδώ στο forum έχουν βγεί δυνατές.
nvidiafan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Herald είπε Τι 5.6, ok, παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω Πάντως νόμιζα η Φανή είναι δυνατή, τελικά οι Strix OC πυροβολάνε. Και οι 3 που έχουμε εδώ στο forum έχουν βγεί δυνατές. Οι strix ειναι κορυφαιες υλοποιησεις, αλλα το silicon παραμενει τυχη Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από nvidiafan 2
dem Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Steliosviper είπε Όχι μέχρι +125 στον πυρήνα παίζει. 130 κρασάρι. εννοούσα ότι κρατάει καλά το core , και βλεποντας αποτελέσματα στο 3dmark θα μπορούσε να βγάλει και παραπάνω στο graphics score. 1 ώρα πριν, Herald είπε Πάντως νόμιζα η Φανή είναι δυνατή, τελικά οι Strix OC πυροβολάνε. Και οι 3 που έχουμε εδώ στο forum έχουν βγεί δυνατές. δεν έχει να κάνει, κανείς δεν κάνει bin στο silicon, ότι σου κάτσει είναι. Για το 1-2,5% παραπάνω απλά θέλεις να μη σε κόβει και το pl. O σχεδιασμός όλων των εταιριών στα μεγάλα μοντέλα είναι ο ίδιος , αλλά και τα πιο φθηνά αν έχουν silicon κρατάνε μια χαρά. Από την άλλη μπορείς να πάρεις "και καλά το τοπ μοντελο" να μην σου κάτσει silicon ότι pl και να έχεις δεν θα σου τραβάει. @nvidiafan καλορίζικο το παιχνίδι !!! Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από dem 1 1
Herald Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Λογικά θα κάνουν binning, δεν είναι σαν τα CPU που όλα ονομάζονται πχ. 10900k και τρέχα γύρευε. Εδώ η κάθε εταιρεία έχει 3-4-5 μοντέλα (πχ. TUF , TUF OC , STRIX , STRIX OC, dual fan κλπα). Το θεωρώ δύσκολο δηλαδή να σου κάτσει TUF που να είναι καλύτερη από chipaki σε strix oc.
mcrae13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Στις 17/1/2021 στις 8:28 ΜΜ, Herald είπε Λογικά θα κάνουν binning, δεν είναι σαν τα CPU που όλα ονομάζονται πχ. 10900k και τρέχα γύρευε. Εδώ η κάθε εταιρεία έχει 3-4-5 μοντέλα (πχ. TUF , TUF OC , STRIX , STRIX OC, dual fan κλπα). Το θεωρώ δύσκολο δηλαδή να σου κάτσει TUF που να είναι καλύτερη από chipaki σε strix oc. Γίνεται εύκολα να σου κάτσει κορυφαίο binning σε φτηνή ή μέτρια υλοποίηση. Το αντίθετο δεν γίνεται. Να σου κάτσει μπανάνα σε strix πχ. Γιατί λογικά δεν κάνουν διαλογή σε όλα τα τσιπάκια. Βάζουν τα σίγουρα καλά, εκεί που πρέπει και τα υπόλοιπα στην τύχη. Τα παραπάνω δεν είναι κανόνας φυσικά. Έχω δει αρκετές μαλακιες από κατασκευαστές σε μοντέλα υποτίθεται binned που τελικά μόνο binned δεν ήταν. Ή 2080ti που είχα μέχρι χθες. Η πιο απλή της evga και έφτανε 2200+ και με Samsung μνήμες. Όνειρο. Βέβαια μόνο με νερό τα έβλεπες αυτά τα νούμερα γιατί η ψύξη της είναι για 2070 3
Herald Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, mcrae13 είπε Γίνεται εύκολα να σου κάτσει κορυφαίο binning σε φτηνή ή μέτρια υλοποίηση. Το αντίθετο δεν γίνεται. Να σου κάτσει μπανάνα σε strix πχ. Γιατί λογικά δεν κάνουν διαλογή σε όλα τα τσιπάκια. Βάζουν τα σίγουρα καλά, εκεί που πρέπει και τα υπόλοιπα στην τύχη. Τα παραπάνω δεν είναι κανόνας φυσικά. Έχω δει αρκετές μαλακιες από κατασκευαστές σε μοντέλα υποτίθεται binned που τελικά μόνο binned δεν ήταν. Ή 2080ti που είχα μέχρι χθες. Η πιο απλή της evga και έφτανε 2200+ και με Samsung μνήμες. Όνειρο. Βέβαια μόνο με νερό τα έβλεπες αυτά τα νούμερα γιατί η ψύξη της είναι για 2070 Ετσι που το εξηγείς συμφωνώ. Σε μένα πχ πρέπει να έκατσε πολύ μπανάνα ο πυρήνας, απίστευτα χαμηλά ρολόγια ακόμα και με μπαλκονατο το pc. 1
Coppermine Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Η Rtx 3080 strix oc από εχθές δουλεύει όπως πρέπει, απλά έκανα bios update με το τελευταίο V2 και πλέον in games π.χ. pc 2077 2020-2055mhz απόλυτα σταθερά. Εδώ ένα timespy 7
BabisTs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, mcrae13 είπε Ή 2080ti που είχα μέχρι χθες. 3080/3090 bro? 1
Coppermine Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, mcrae13 είπε Το αντίθετο δεν γίνεται. Να σου κάτσει μπανάνα σε strix πχ. Γιατί λογικά δεν κάνουν διαλογή σε όλα τα τσιπάκια. Βάζουν τα σίγουρα καλά, εκεί που πρέπει και τα υπόλοιπα στην τύχη. ROG strix GTX 1080, πάνω από 1910 insta crash Gigabyte 1080Ti aorus extreme......με το οc bios out of the box, κράσαρε μετά από 20 δευτερόλεπτα σε οποιοδήποτε παιχνίδι... Δεχόντουσαν RMA μετά από επικοινωνία ΑΛΛΑ courier αναμονή και μαλακίες, τελικά της φλάσαρα το bios της απλής aorus και φυσικά δούλευε μια χαρά και απόλυτα σταθερά πωλήθηκε έτσι εις γνώση του αγοραστή και επειδή είναι γνωστός και ο τωρινός της ιδιοκτήτης συνεχίζει ακάθεκτη 3 χρόνια μετά απόλυτα σταθερή, απλά ο πυρήνας ήταν ΓΤΠ
mcrae13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 53 λεπτά πριν, Coppermine είπε ROG strix GTX 1080, πάνω από 1910 insta crash Gigabyte 1080Ti aorus extreme......με το οc bios out of the box, κράσαρε μετά από 20 δευτερόλεπτα σε οποιοδήποτε παιχνίδι... Δεχόντουσαν RMA μετά από επικοινωνία ΑΛΛΑ courier αναμονή και μαλακίες, τελικά της φλάσαρα το bios της απλής aorus και φυσικά δούλευε μια χαρά και απόλυτα σταθερά πωλήθηκε έτσι εις γνώση του αγοραστή και επειδή είναι γνωστός και ο τωρινός της ιδιοκτήτης συνεχίζει ακάθεκτη 3 χρόνια μετά απόλυτα σταθερή, απλά ο πυρήνας ήταν ΓΤΠ Τα ξερω. Ειχα και εγω την aorus και ευτυχως ειχε κατσει golden sample. Αλλά διάβαζα τον χαμό που γινοταν στο oc.uk . 1 ώρα πριν, BabisTs είπε 3080/3090 bro? Αυτό το κορίτσι πήρα bro 😋 Spoiler 13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα