Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billeiros είπε

267 σε 720p Ειχα.Μπερδευεσαι.για πηγαινε ξαναδες λίγο τα cpu render.

Ποιό render ρε συ, για games δεν λέμε? Αμά είναι να δούμε render ε τρέχουμε cinebench τότε, το SOTR θα τρέξουμε? :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Ποιό render ρε συ, για games δεν λέμε? Αμά είναι να δούμε render ε τρέχουμε cinebench τότε, το SOTR θα τρέξουμε? :P 

105607804_(87).png.28fa017bd2d25eecb1bea5f2a92ede1a.png

Βάλε το δικό σου να δούμε διαφορά fps.θαντο βάζα εγώ αλλά σβήστηκαν για έναν περίεργο λογο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

105607804_(87).png.28fa017bd2d25eecb1bea5f2a92ede1a.png

Nαι οκ, στην 292 που έτρεξα εγώ τόσα έβγαζες? Κάπου στα 245 δεν έβγαζες? 

3 λεπτά πριν, billeiros είπε

Βάλε το δικό σου να δούμε διαφορά fps.θαντο βάζα εγώ αλλά σβήστηκαν για έναν περίεργο λογο

Αμα βάλεις και συ το δικό σου στην ίδια έκδοση :) 

Τέσπα αμα είναι να πουλάμε τρέλα μεταξύ μας άστο δεν πειράζει. Άπιαστος ο 5950, θα συμφωνήσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Herald είπε

Nαι οκ, στην 292 που έτρεξα εγώ τόσα έβγαζες? Κάπου στα 245 δεν έβγαζες? 

Μόλις τώρα, billeiros είπε

Βάλε ένα δικό σου με όποιους driver θες και έκδοση παιχνιδιου.3% αποκλείεται.γιατι τα έσβησες αληθεια?

Επεξ/σία από billeiros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, billeiros είπε

Βάλε ένα δικό σου με όποιους driver θες.3% αποκλείεται.γιατι τα έσβησες αληθεια?

Δεν τα έσβησα εγώ μαν, δεν μπορείς να σβήσεις ποστ από όσο ξέρω. Μόνο ο moderator. 

στην 292 βγάζεις 267? Κρίμα είναι να τρολαριζομαστε μεταξύ μας...

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν τα έσβησα εγώ μαν, δεν μπορείς να σβήσεις ποστ από όσο ξέρω. Μόνο ο moderator. 

Τελευταία φορά ρωτάω, στην 292 βγάζεις 267? Κρίμα είναι να τρολαριζομαστε μεταξύ μας...

Εσύ τρολλαρεις με το 3%.παραδεξου και μερικά πράγματα.δεν είναι κακό.οχι και σαπακι ο 10900. Κ αφού τον πας 5.2 και βάλε.ποσο έπρεπε να πιάνει δλδ.και με καλές ραμ μάλιστα.δλδ αυτοί που τρέχουν στοκ κ με 3200 μνήμες να τους πετάξουν στα σκουπίδια ? Μόνο να ξέρω σε ποιο κάδο να πάω.😛

Για να σου φρεσκαρω τη μνήμη πάντως γύρω στα 230 κάτι είχες.δλδ 15% περίπου παραπάνω βγάζει ο 5950

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billeiros είπε

Εσύ τρολλαρεις με το 3%.παραδεξου και μερικά πράγματα.δεν είναι κακό.οχι και σαπακι ο 10900. Κ αφού τον πας 5.2 και βάλε.ποσο έπρεπε να πιάνει δλδ.και με καλές ραμ μάλιστα.δλδ αυτοί που τρέχουν στοκ κ με 3200 μνήμες να τους πετάξουν στα σκουπίδια ? Μόνο να ξέρω σε ποιο κάδο να πάω.😛

Eγω θυμάμαι στην 292 ανέβασες ένα run στα ~220, ανέβασα ένα στα 237 και μετά ανέβασες ένα τελευταίο στα 245. Διαφορά 3% περίπου. Μετά ανέλαβε δουλειά ο moderator. 

Ντάξει σαπάκι εννοώ σε σχέση με του babi και του nvidiafan δεν πάει τοσό ψηλά, ούτε σε μνήμες ούτε σε κλοκια. Ο nvfan έχει ανεβάσει run στα 240 με 2080ti στην ίδια έκδοση με σένα btw. Διαφορά 10%, αλλά τον κόβει κάργα η κάρτα. 

5 λεπτά πριν, billeiros είπε

Για να σου φρεσκαρω τη μνήμη πάντως γύρω στα 230 κάτι είχες.δλδ 15% περίπου παραπάνω βγάζει ο 5950

Δεν χρειάζεται, θυμάμαι πόσο είχα, και θυμάμαι πόσο είχες. Στην ίδια έκδοση. Τωρα αν το επιχείρημα σου είναι οτι ο 5950 είναι άπιαστος σε διαφορετικές εκδόσεις SOTR ε ναί οκ, συμφωνώ :P 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Herald είπε

Eγω θυμάμαι στην 292 ανέβασες ένα run στα ~220, ανέβασα ένα στα 237 και μετά ανέβασες ένα τελευταίο στα 245. Διαφορά 3% περίπου. Μετά ανέλαβε δουλειά ο moderator. 

Ντάξει σαπάκι εννοώ σε σχέση με του babi και του nvidiafan δεν πάει τοσό ψηλά, ούτε σε μνήμες ούτε σε κλοκια. Ο nvfan έχει ανεβάσει run στα 240 με 2080ti στην ίδια έκδοση με σένα btw. Διαφορά 10%, αλλά τον κόβει κάργα η κάρτα. 

240 σε 720 ναι.το 267 με το 240 απέχει.γιατι έμενα δε με έκοβε η κάρτα δλδ σε 720p?εσυ είχες πιο λίγο μαλιστα.κ ο φίλος τρέχει με τρελλές ψύξεις.αστο.δεν το σώζεις.οσο για τους 11000 μακαρι να ναι καλοι να πάρω έναν .αλλά στην καλύτερη θα φτάσουν τους 5000 σε single με τρελλη κατανάλωση και με πόσους πυρήνες λιγότερους.Η ιντελ χρειάζεται ανασχεδιασμό άμεσα.κ ξέρεις η amd θα βγάλει κι αυτή ξανα cpus .δεν το κλείσε το μαγαζι🤔

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέσπα, το σταματάω εδώ, έβαλα να κατέβει η official από steam, μεγάλη η χάρη σου :P 

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Herald είπε

Συνεχίζεις να πουλάς τρέλα.....

Ναι σε έκοβε και σένα η κάρτα, αλλά αυτός είναι με 2080ti. Προφανώς τον έκοβε παραπάνω. 

Εγώ είχα πιο λίγο (237) γιατί έτρεχα την 292....εσύ στην 292 πόσα έβγαζες, δεν μας είπες ακόμα ;)

Άσε το τι θυμάσαι κλπ κ ποσταρε εδω τώρα που Σάι ζεστός κ ανεβαζεις,να δούμε πόσο κάτω εισαι .τα δικά μου υπάρχουν.αν με περάσεις σε 720p η 1080p θα στον χαρίσω τον 5950. Καλό βράδυ.θα περιμενω

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν υπάρχουν τα δικά σου 720p στην 292 ;) 

Χτες εντομεταξύ μου την έλεγες που είμαι τόσο χαμηλά σε 1440p sotr και οτι είναι σκιώδες το σκορ και δεν ξέρω να κλοκάρο. Στο SOTR 292 αυτά. Να και το δικό σου run στην ίδια έκδοση...

Τι να πω τώρα...

IMG_20201129_224522.jpg.75ec6dd1c86af31f

Mε κάρτα που πιάνει 23k timespy και 19k supo το 185 που βγάζεις είναι χαμηλό αρκετά ναι.σε 1440 έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή η gpu.190 φεύγα έπρεπε να βγάζεις για να ναι υγιές το σκορ.σε 4κ εσκισες και στο αναγνωρισα.κατεβασε κάποια στιγμή την τελευταία έκδοση του sotr .είναι πολύ φθηνο και είναι πολυεργαλειο🙂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, billeiros είπε

Mε κάρτα που πιάνει 23k timespy και 19k supo το 185 που βγάζεις είναι χαμηλό αρκετά ναι.σε 1440 έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή η gpu.190 φεύγα έπρεπε να βγάζεις για να ναι υγιές το σκορ.σε 4κ εσκισες και στο αναγνωρισα.κατεβασε κάποια στιγμή την τελευταία έκδοση του sotr .είναι πολύ φθηνο και είναι πολυεργαλειο🙂

60€ το πήρα, απλά ήταν 30gb και βαριόμουνα να κατεβάζω με 50αρα dsl. Τώρα το έβαλα

Μα σου εξηγώ στην 292 ΔΕΝ γίνεται να βγάλεις 190 φεύγ,α δες και το δικό σου run. Το CPU μπουκαλιάζει οτι και να κάνεις, στα 5.3ghz έτρεχα, με HT OFF δοκίμασα, τίποτα. Μέχρι 185 έγραψε. Τέσπα, όταν κατέβει βλέπουμε.

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Herald είπε

60€ το πήρα, απλά ήταν 30gb και βαριόμουνα να κατεβάζω με 50αρα dsl. Τώρα το έβαλα

Μα σου εξηγώ στην 292 ΔΕΝ γίνεται να βγάλεις 190 φεύγ,α δες και το δικό σου run. Το CPU μπουκαλιάζει οτι και να κάνεις, στα 5.3ghz έτρεχα, με HT OFF δοκίμασα, τίποτα. Μέχρι 185 έγραψε. Τέσπα, όταν κατέβει βλέπουμε.

Ο Μπάμπης βγάζει 193 🤔 Τεσπα.κατεβασε το με το καλό κ ξαναμιλαμε

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...