Herald Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, dem είπε Και πριν 115 πως έβγαλες ρε συ με oced το CPU , τι ήταν ; under clock η κάρτα ; Αφού ήταν στοκ . Hehehehe. Ναι έχω 11900 , φούσκωσε σε λίγο βγαίνει από το φούρνο και θ απλώσω τ αμύγδαλα τώρα. Με αλεύρι ειδικη παραγγελία Ρε συ θέλω να δω real αποτελέσματα από setup αλλά και χωρίς διαφορετικά oc, που μπορώ να τα διαβάσω καλύτερα , για να έχω περισσότερες κοινές συνισταμένες. Να ψιλοκαλαταβω τι μπορουν να δώσουν συνδυασμοί 3080 3090 ένας zen 3 10900 11900 Σου έδωσα real αποτελέσματα... Τι δεν σου άρεσε? Όχι πάλι τα ίδια... Να σου βγάλω video την επόμενη φορά μαν... Updated drivers btw, το 115 είναι με τους παλιούς. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από Herald 1
dem Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Herald είπε Σου έδωσα real αποτελέσματα... Τι δεν σου άρεσε? Όχι πάλι τα ίδια... Να σου βγάλω video την επόμενη φορά μαν... Μη βαράς , δεν θέλω video , ούτε σου ζήτησα ποτέ video, σιγά ... να έβλεπα συνδιασμούς ήθελα, και αυτά που έβαλες πολλά ήταν thx ! αλλά τώρα μπερδευτηκα περισσότερο xexexe
Herald Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, dem είπε Μη βαράς , δεν θέλω video , ούτε σου ζήτησα ποτέ video, σιγά ... να έβλεπα συνδιασμούς ήθελα, και αυτά που έβαλες πολλά ήταν thx ! αλλά τώρα μπερδευτηκα περισσότερο xexexe Για να σε ξεμπερδέψω. Το 115 είναι με παλιούς drivers και κλοκαρισμενο το cpu. Τα 122 είναι το ένα με stock cpu το άλλο με oced.. Όπως σου είπα είναι gpu bound το run, και συγκεκριμένα τα RT cores μπουκαλιαζουν το raster γιαυτό και ότι και να κάνεις στη gpu ίδια νούμερα βγάζει πάνω κάτω 1
dem Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, Herald είπε Για να σε ξεμπερδέψω. Το 115 είναι με παλιούς drivers και κλοκαρισμενο το cpu. Τα 122 είναι το ένα με stock cpu το άλλο με oced.. Όπως σου είπα είναι gpu bound το run, και συγκεκριμένα τα RT cores μπουκαλιαζουν το raster γιαυτό και ότι και να κάνεις στη gpu ίδια νούμερα βγάζει πάνω κάτω Νταξ νταξ Απλά επειδή εσύ είπες ότι είναι gpu bound το run και δεν μετράει το oc του CPU , δεν φαντάστηκα ότι αλλάζοντας drivers θα ξανά έκανες oc στο oc πάλι το CPU.....στο πρώτο 122 .... γιατί όταν σου είπα αν μπορείς δώσε stock , μου είπες ότι δεν μετράει το oc , ε λέω ο άνθρωπος δοκίμασε drivers μπορεί να έκανε και oc την κάρτα. Λογικό να μπερδευτεί κάποιος ... Μην αρπαζομαστε κάρτες και CPU είναι... Δουλευουν full RT drivers δηλαδή εκεί στην Nvidia Σου έδωσαν 5.7 % πάνω με RT on αυτοί με τους προηγούμενους . Nice 1
Herald Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, billeiros είπε Δυνατό σκόρ. Το CPU stock? Βάζω 3η. Σε λίγο θα ξεμείνει το κιβώτιο 4 λεπτά πριν, dem είπε Νταξ νταξ Απλά επειδή εσύ είπες ότι είναι gpu bound το run και δεν μετράει το oc του CPU , δεν φαντάστηκα ότι αλλάζοντας drivers θα ξανά έκανες oc στο oc πάλι το CPU.....στο πρώτο 122 .... γιατί όταν σου είπα αν μπορείς δώσε stock , μου είπες ότι δεν μετράει το oc , ε λέω ο άνθρωπος δοκίμασε drivers μπορεί να έκανε και oc την κάρτα. Λογικό να μπερδευτεί κάποιος ... Μην αρπαζομαστε κάρτες και CPU είναι... Δουλευουν full RT drivers δηλαδή εκεί στην Nvidia Σου έδωσαν 5.7 % πάνω με RT on αυτοί με τους προηγούμενους . Nice Mα δεν ξαναέκανα OC το CPU. Ρε σύ, από ποιο αμπέλι το παίρνεις το κρασάκι? Φιλικά. Το 115 είναι με OC cpu. Μετά έκανα update τους drivers. Αλλάζοντας drivers δεν ξεκάνει OC το CPU, παρέμεινε OCed. Γιατί οι drivers της GPU να κάνουν το CPU stock??? Για το αν κάνει διαφορά το CPU, μάλλον όχι από όσο καταλαβαίνω. Είχα βέβαια μικρότερο GPU usage, κάπου 97% με το CPU σε stock, αλλά στο γράφημα στο τέλος δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Τι να σου πώ τώρα είναι και το SOTR αρκετά κακό παιχνίδι για να τεστάρις το οτιδήποτε, πολύ περίεργα τα αποτελεσμάτα του κάθε φορά. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από Herald 1
billeiros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, Herald είπε Δυνατό σκόρ. Το CPU stock? Βάζω 3η. Σε λίγο θα ξεμείνει το κιβώτιο Mα δεν ξαναέκανα OC το CPU. Ρε σύ, από ποιο αμπέλι το παίρνεις το κρασάκι? Φιλικά. Το 115 είναι με OC cpu. Μετά έκανα update τους drivers. Αλλάζοντας drivers δεν ξεκάνει OC το CPU, παρέμεινε OCed. Γιατί οι drivers της GPU να κάνουν το CPU stock??? Για το αν κάνει διαφορά το CPU, μάλλον όχι από όσο καταλαβαίνω. Είχα βέβαια μικρότερο GPU usage, κάπου 97% με το CPU σε stock, αλλά στο γράφημα στο τέλος δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Τι να σου πώ τώρα είναι και το SOTR αρκετά κακό παιχνίδι για να τεστάρις το οτιδήποτε, πολύ περίεργα τα αποτελεσμάτα του κάθε φορά. Ναι.daily με uv -7 all cores και μόνο το ppt 1000.stock max boost Gpu oced αλλά daily.140 /750 max pl
dem Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Herald είπε Δυνατό σκόρ. Το CPU stock? Βάζω 3η. Σε λίγο θα ξεμείνει το κιβώτιο Mα δεν ξαναέκανα OC το CPU. Ρε σύ, από ποιο αμπέλι το παίρνεις το κρασάκι? Φιλικά. Το 115 είναι με OC cpu. Μετά έκανα update τους drivers. Αλλάζοντας drivers δεν ξεκάνει OC το CPU, παρέμεινε OCed. Γιατί οι drivers της GPU να κάνουν το CPU stock??? Πολλά και τώρα τελευταία από τα Σιάτιστα Κοζάνης Χαχαχαχα βρε άσε το δουλεματακι τώρα με τα κρασάκια και τους drivers που κάνουν στοκ το gpu... μια χαρά τα διάβασα τα προηγούμενα .... , περιμένω να πάει 12 να κατεβάσω τους νέους drivers που δίνουν κοντά +6% .... Πίνοντας λευκό πάντα , στο κόκκινο με πειράζουν οι τανίνες
Herald Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, dem είπε Πολλά και τώρα τελευταία από τα Σιάτιστα Κοζάνης Χαχαχαχα βρε άσε το δουλεματακι τώρα με τα κρασάκια και τους drivers που κάνουν στοκ το gpu... μια χαρά τα διάβασα τα προηγούμενα .... , περιμένω να πάει 12 να κατεβάσω τους νέους drivers που δίνουν κοντά +6% .... Πίνοντας λευκό πάντα , στο κόκκινο με πειράζουν οι τανίνες Επειδή μάλλον συνεχίζεις να μη πιστεύεις, μπορείς να το δεις και απο το screenshot ότι η καρτα τουλάχιστον είναι στοκ. Για το cpu όντως δεν φαίνεται. Δες τα ρολόγια της κάρτας από το hwinfo πάνω αριστερά.... 7 λεπτά πριν, billeiros είπε Ναι.daily με uv -7 all cores και μόνο το ppt 1000.stock max boost Gpu oced αλλά daily.140 /750 max pl Aυτά τα -7 και τα ppt εμένα μου είναι άνγωστες λέξεις 1
billeiros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, Herald είπε Επειδή μάλλον συνεχίζεις να μη πιστεύεις, μπορείς να το δεις και απο το screenshot ότι η καρτα τουλάχιστον είναι στοκ. Για το cpu όντως δεν φαίνεται. Δες τα ρολόγια της κάρτας από το hwinfo πάνω αριστερά.... Aυτά τα -7 και τα ppt εμένα μου είναι άνγωστες λέξεις Τα δυνατά μου σκορ βγαίνουν με manual oc τον cpu και smt disabled.Εκει ο 5950 δεν έχει αντίπαλο σε χαμηλές αναλυσεις
dem Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Herald είπε Επειδή μάλλον συνεχίζεις να μη πιστεύεις, μπορείς να το δεις και απο το screenshot ότι η καρτα τουλάχιστον είναι στοκ. Για το cpu όντως δεν φαίνεται. Δες τα ρολόγια της κάρτας από το hwinfo πάνω αριστερά.... Ρε συ εγώ πρώτος δεν ειπα μπορεις και αρκετά παραπάνω από το 115; Αλλά όντως τελείωσα δουλειά κατά τις 8 γύρισα σπίτι και πλάκωσαν τηλεδιασκεψεις , τι να τους πω; βαρέθηκα για σήμερα φτάνει θέλω να κατεβάσω drivers που δίνουν 5,7% παραπάνω στο benchmark, θα τους στείλω αδιαβαστους χεχεχε
Herald Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, xrit86 είπε τον κανει μια χαρα validate νατος... https://www.3dmark.com/3dm/56395435? σε σοτρ θα παρεις απ οτι ειδα 2-3 fps @dem και άλλος το έγραψε. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από Herald
ultraex2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 valid run με τις γριες !!! Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από ultraex2003 6
Herald Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, billeiros είπε Τα δυνατά μου σκορ βγαίνουν με manual oc τον cpu και smt disabled.Εκει ο 5950 δεν έχει αντίπαλο σε χαμηλές αναλυσεις Καλά κλαιν διάφορες, μου ρίχνες 3% σε 720p. Και έχω και σαπακι 10900k. Λογικά τα 11th gen θα ξεφύγουν πάλι.
billeiros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, Herald είπε Καλά κλαιν διάφορες, μου ρίχνες 3% σε 720p. Και έχω και σαπακι 10900k. Λογικά τα 11th gen θα ξεφύγουν πάλι. 267 σε 720p Ειχα.Μπερδευεσαι.για πηγαινε ξαναδες λίγο τα cpu render.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα