red7genius Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 αυτα ειναι τα τιμινγκσ...να τα ανεβασω ολα κατα μια μοναδα??to 2.5 ας πουμε τι θα το κανω?? να πειραξω vdimm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 3.0-3-3-8 αλλά δεν πρέπει να σε κόβουν οι μνήμες σου οπότε μάλλον ταβάνιασε το board σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 3.0-3-3-8 αλλά δεν πρέπει να σε κόβουν οι μνήμες σου οπότε μάλλον ταβάνιασε το board σου λες ε?ε το καταραμενο το mobo...απο διαιρετες εχω 1,25, 1,33, 1,66, 2, Auto:p να βαλω 1,33? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 κάνε τις δοκιμές σου με τον ποιο μικρό αλλά δεν πιστεύω να βγάλεις κάτι παραπάνω οι μνήμες σου είναι ήδη κάτω από τα 400 οπότε δεν σε έκοψαν αυτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 vate με 3 3 3 8 το pc δεν bootare καν..εκανα restore bios...επομενως rest in 240 fsb? ΥΓ μηπως ηθελε λιγο ρευμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desolatorXT Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Ok, μετά την βοήθεια για να λειτουργήσουν τα benchmanrks στο pc μου ιδού τα αποτελέσματα για: CPU: AMD 64 x2 6000+ (no o/c, stock cooling) VGA: Sapphire Radeon 2600XT RAM: 1Gb DDR2 @ 667Mghz (είχα 2 GB αλλα το υπόλοιπο 1 Gb έκανε φτερά, ένα module χάλασε, και το άλλο module πήγε σε ένα άλλο pc...) ΜΟΒΟ: ASUS M2R32-MVP HDD (C:/) : Western Digital SATA1 80Gb 3D Mark 05: 3D Mark 03: (δεν πρέπει να είναι σωστά τα αποτελέσματα γιατί στο τεστ nature έβγαλε ένα παράθυρο ότι έκανε update το antivirus και το framerate απο 250 πήγε 3 για λίγη ώρα, αλλά βαριέμαι να το ξανακάνω) PC Mark 05: Κάνοντας πρώτη φορά τα τεστ αυτά, μετά από 6 μήνες απο το τελευταίο φορμάτ, μπορώ να πώ ότι είμαι υπέρ-ευχαρηστημένος από το σύστημα μου... Αν σκεφτεί κανείς ότι η VGA που έχω κάνει 90 ευρώ (99 την πήρα), ο CPU 120 ευρώ, και γενικά πως είναι ένα φτηνό σύστημα, Οι επιδόσεις του είναι πολύ καλές... Θα μπορούσα βέβαια να κάνω διάφορα για να ανεβάσω την απόδοση, να βγάλω το Theme και το StyleXp που έχω, να απενεργοποιήσω processes, να κάνω ανασυγκροτήσεις κτλπ... Αλλα δεν σκοπεύω να μπώ στην διαδικασία για 100 άντε 200 βαθμούς παραπάνω... Το pc δεν έχει overclocking κτλπ... Επίσης παίζω άνετα με Full γραφικά σχεδόν κάθε νέο Game, όπως NFS Pro Street, χωρίς προβληματικό framerate... Πάντως, ξέρετε τι θα ήθελα να δω? Να κάνετε όλοι τα ίδια τεστ στο 3ΔΜαρκ, και τώρα να βάλετε τα γραφικά στο full (antiliasing 8x, anisotropic filtering 16x, 1280x960), και να παρουσιάσετε το νέο σκόρ. ΓΙα να συγκρίνομε το παλιό με το νέο σας σκόρ... Εκει λοιπόν θα δείτε ότι η πτώση των καρτών ΑΤΙ στην απόδοση θα είναι κατα πολύ μικρότερη από αυτή των Nvidia σε σχέση με την προηγούμενή τους απόδοση. Αυτός είναι και ο λόγος που τις προτιμάω. (ίσχυε τουλάχιστον για τις vga προηγούμενης γενιάς) Τέλος, ξέρατε ότι το 3DMark 2001, στην αρχική του έκδοση εμφάνιζε τις κάρτες ΑΤΙ 20% χειρότερες από τις πραγματικές τους δυνατότητες? Το είχα διαβάσει σε ένα περιοδικό της εποχής, και είχε γίνει ντόρος με το θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 χρεαιζομαι επειγοντως mobo...εχει κανεις καμια ιδεα για κανενα δυνατο board για o/C?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 χρεαιζομαι επειγοντως mobo...εχει κανεις καμια ιδεα για κανενα δυνατο board για o/C?? abit/asus vres kapoio me intel chipset,an kai tha sou protina na alaxeis pleura kai na pas se phenom cpu/mobo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 χρεαιζομαι επειγοντως mobo...εχει κανεις καμια ιδεα για κανενα δυνατο board για o/C?? με πόσα φράγκα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 3D Mark 05: Πολλή καλή επίδοση στο 3dM05:-D. Κάτω άλλος συνάδελφος με Q6600. Δοκίμασε το 3dM06 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Πολλή καλή επίδοση στο 3dM05:-D.Κάτω άλλος συνάδελφος με Q6600. Δοκίμασε το 3dM06 dokimase kai sto 06 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Καλα δεν εχω ακομα την 1900GT(r580) των 169ε (πριν 1.5 χρονο) να δειτε πως πηγαινε σε σχεση με τις επομενες γενιες! Θυμαμε κοντα 9.000 σε crossfire στο 06, αλλα δεν εχω σχετικη φωτο. Ξεθαψα λιγο και το 03, ειχα να το τρεξω σε pc μου απο την τραγικη εποχη τωνFX5900 που ηταν πολυ κατω απο τα 10.000points. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 με πόσα φράγκα ? ε κοιτα vatos, δεν θελω να δωσω και παρα πολλα...ουτως η αλλως καποια στιγμη θα γινει αναβαθμιση αλλα αργει λιγο...παντως, τι υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 alli mia foto an kai den mporo telika na piasw 13000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 ΝΕΚΡΟΜΑ ριξε και μια προσπαθεια σε Windows XP(απο οτι θυμαμε τα vista κοβουνε λιγους ποντους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα