Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1772

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

3.0-3-3-8 αλλά δεν πρέπει να σε κόβουν οι μνήμες σου οπότε μάλλον ταβάνιασε το board σου

λες ε?ε το καταραμενο το mobo...απο διαιρετες εχω 1,25, 1,33, 1,66, 2, Auto:p

να βαλω 1,33?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάνε τις δοκιμές σου με τον ποιο μικρό αλλά δεν πιστεύω να βγάλεις κάτι παραπάνω οι μνήμες σου είναι ήδη κάτω από τα 400 οπότε δεν σε έκοψαν αυτές

Ok, μετά την βοήθεια για να λειτουργήσουν τα benchmanrks στο pc μου ιδού τα αποτελέσματα για:

CPU: AMD 64 x2 6000+ (no o/c, stock cooling)

VGA: Sapphire Radeon 2600XT

RAM: 1Gb DDR2 @ 667Mghz (είχα 2 GB αλλα το υπόλοιπο 1 Gb έκανε φτερά, ένα module χάλασε, και το άλλο module πήγε σε ένα άλλο pc...)

ΜΟΒΟ: ASUS M2R32-MVP

HDD (C:/) : Western Digital SATA1 80Gb

3D Mark 05:

dsadasdakn2.th.jpg

3D Mark 03: (δεν πρέπει να είναι σωστά τα αποτελέσματα γιατί στο τεστ nature έβγαλε ένα παράθυρο ότι έκανε update το antivirus και το framerate απο 250 πήγε 3 για λίγη ώρα, αλλά βαριέμαι να το ξανακάνω)

dsadasdajj0.th.jpg

PC Mark 05:

dsadasdaib6.th.jpg

Κάνοντας πρώτη φορά τα τεστ αυτά, μετά από 6 μήνες απο το τελευταίο φορμάτ, μπορώ να πώ ότι είμαι υπέρ-ευχαρηστημένος από το σύστημα μου... Αν σκεφτεί κανείς ότι η VGA που έχω κάνει 90 ευρώ (99 την πήρα), ο CPU 120 ευρώ, και γενικά πως είναι ένα φτηνό σύστημα, Οι επιδόσεις του είναι πολύ καλές... Θα μπορούσα βέβαια να κάνω διάφορα για να ανεβάσω την απόδοση, να βγάλω το Theme και το StyleXp που έχω, να απενεργοποιήσω processes, να κάνω ανασυγκροτήσεις κτλπ... Αλλα δεν σκοπεύω να μπώ στην διαδικασία για 100 άντε 200 βαθμούς παραπάνω... Το pc δεν έχει overclocking κτλπ... Επίσης παίζω άνετα με Full γραφικά σχεδόν κάθε νέο Game, όπως NFS Pro Street, χωρίς προβληματικό framerate...

Πάντως, ξέρετε τι θα ήθελα να δω? Να κάνετε όλοι τα ίδια τεστ στο 3ΔΜαρκ, και τώρα να βάλετε τα γραφικά στο full (antiliasing 8x, anisotropic filtering 16x, 1280x960), και να παρουσιάσετε το νέο σκόρ. ΓΙα να συγκρίνομε το παλιό με το νέο σας σκόρ... Εκει λοιπόν θα δείτε ότι η πτώση των καρτών ΑΤΙ στην απόδοση θα είναι κατα πολύ μικρότερη από αυτή των Nvidia σε σχέση με την προηγούμενή τους απόδοση. Αυτός είναι και ο λόγος που τις προτιμάω. (ίσχυε τουλάχιστον για τις vga προηγούμενης γενιάς)

Τέλος, ξέρατε ότι το 3DMark 2001, στην αρχική του έκδοση εμφάνιζε τις κάρτες ΑΤΙ 20% χειρότερες από τις πραγματικές τους δυνατότητες? Το είχα διαβάσει σε ένα περιοδικό της εποχής, και είχε γίνει ντόρος με το θέμα...

χρεαιζομαι επειγοντως mobo...εχει κανεις καμια ιδεα για κανενα δυνατο board για o/C??

abit/asus vres kapoio me intel chipset,an kai tha sou protina na alaxeis pleura kai na pas se phenom cpu/mobo

Καλα δεν εχω ακομα την 1900GT(r580) των 169ε (πριν 1.5 χρονο) να δειτε πως πηγαινε σε σχεση με τις επομενες γενιες! :P

Θυμαμε κοντα 9.000 σε crossfire στο 06, αλλα δεν εχω σχετικη φωτο.

Ξεθαψα λιγο και το 03, ειχα να το τρεξω σε pc μου απο την τραγικη εποχη τωνFX5900 που ηταν πολυ κατω απο τα 10.000points.

post-32889-129062957211_thumb.jpg

με πόσα φράγκα ?

ε κοιτα vatos, δεν θελω να δωσω και παρα πολλα...ουτως η αλλως καποια στιγμη θα γινει αναβαθμιση αλλα αργει λιγο...παντως, τι υπαρχει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...