NOPSTRIM Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 με αυτην την καρτα.. δεν θα μπορουσες να πας και πολυ παραπανω.. επανερχομαι κι εγω με phase και καλυτερα oc σε λιγες μερες Ρε μεγάλε που θα πάει; θα την φας την σκόνη μου! Την έφαγες μια φορά, θα την ξανά φας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theos_Gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 εχετε να πειτε κατι για μενα?καλο ειναι αυτο το score? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω σου απάντησε ο swiftech check out my quote... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theos_Gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Γιατι,πιστευεις οτι ειναι κακη καρτα αυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 καλά δεν τα σπέρνει κιόλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grhgorhs1976 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Γιατι,πιστευεις οτι ειναι κακη καρτα αυτη? Δεν νομιζω οτι σου ειπε κανεις οτι η καρτα σου ειναι κακη,απλα σου ειπαν οτι με αυτην δεν μπορεις να πας παραπάνω,αν βαλεις π.χ την 285 θα πας παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Από την στιγμή που η κάρτα πιστεύεις ότι καλύπτει τις ανάγκες σου καλή είναι και άσε τους άλλους τι λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μα δεν του είπε κανένας ότι η κάρτα του δεν είναι καλή η δεν τον καλύπτει για τα games που μπορεί να παίζει, απλά με αυτήν την κάρτα δεν θα βγάλει μεγαλύτερο score... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Πήγατε και μπλέξατε κι εσείς με το Vantage. Τραβήξτε εκεί κάνα 2k1 να χαρείτε tweaking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 ναι τρέξτε και κάνα Doom 1, να δείτε 304304982049823049823049284023948 fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 εβαλε κανενας την 5870 να δουμε τι κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 εβαλε κανενας την 5870 να δουμε τι κανει? Σάμπως την έχει πάρει κανένας στα χέρια του από αυτούς που την έχουν παραγγείλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 εγώ ξέρω έναν Βασιλάκη που έχει μία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 απο 2 και πανω βλεπεις διαφορα απο τα reviews που εχω διαβασει.. κανενας i5 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 απο 2 και πανω βλεπεις διαφορα απο τα reviews που εχω διαβασει..κανενας i5 ? i5 έχουν αρκετοί από εδώ μέσα αλλά βαριούνται να bencharουν. Swift βλέπω πουλάς το σύστημα σου τι θα πάρεις τώρα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα