Herald Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, BabisTs είπε Βάλε kingpin......+20watt ακόμα......μην την λυπηθείς την Φανή δεν παθαίνει κάτι...... ΠΩΩ 520 λέει. Θα ρίξεις κανά γενικό στο τετραγώνο οταν το ανάβεις αυτό το πράμα. Δεν θα έχω θέμα λες που είναι palit με το bios της evga ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Herald είπε ΠΩΩ 520 λέει. Θα ρίξεις κανά γενικό στο τετραγώνο οταν το ανάβεις αυτό το πράμα. Δεν θα έχω θέμα λες που είναι palit με το bios της evga ε? Dual bios δεν είσαι? 4 λεπτά πριν, malakudi είπε Είναι μόνο για insider Windows build; Κάτι τέτοια διαβάζω στο guru3d. Βάλτο πάνω ......αλλά επίπεδα πρόσφυσης και σε κανονικά windows.....🤣 Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από BabisTs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, BabisTs είπε Dual bios δεν είσαι? Nαί, quiet και performance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Herald είπε Nαί, quiet και performance Βάλε τότε το kingpin σε ένα από τα δύο....δεν έχεις θέμα....δεν νομίζω να παει κάτι στραβά Αντέχουν watt οι κάρτες ...έξω παίζουν όλοι με shunt και 600ρια χαλαρά..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, BabisTs είπε Βάλε τότε το kingpin σε ένα από τα δύο....δεν έχεις θέμα....δεν νομίζω να παει κάτι στραβά Αντέχουν watt οι κάρτες ...έξω παίζουν όλοι με shunt και 600ρια χαλαρά..... To τροφοδοτικό να αντέξει και όλα καλά Από που το κατέβαζω το kingpin? ΄Μόνο το ftw 3 ultra βρήκα το 500αρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrit86 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 ΜΠΑΜΠΗ .. δωσε συγκριτικο με 520 w bios time spy να δουμε απο περιεργια .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmtvman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, BabisTs είπε Βάλε τότε το kingpin σε ένα από τα δύο....δεν έχεις θέμα....δεν νομίζω να παει κάτι στραβά Αντέχουν watt οι κάρτες ...έξω παίζουν όλοι με shunt και 600ρια χαλαρά..... Μπαμπη έχεις και 1000αρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τον δοκίμασα τον 465.12, δεν είδα διαφορά σε απόδοση με τον 457, στα ίδια είναι πάνω κάτω Ίσως έχει βελτιώσεις στις 3090 μόνο Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από malakudi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, mjmtvman είπε Μπαμπη έχεις και 1000αρι? Ο Κινέζος μιλάει από μόνος του.......🤣 21 λεπτά πριν, Herald είπε To τροφοδοτικό να αντέξει και όλα καλά Από που το κατέβαζω το kingpin? ΄Μόνο το ftw 3 ultra βρήκα το 500αρι. Overclock.net 21 λεπτά πριν, xrit86 είπε ΜΠΑΜΠΗ .. δωσε συγκριτικο με 520 w bios time spy να δουμε απο περιεργια .. Δεν παίζει στην δική μου το συγκεκριμένο....λόγω pcb....βλέπεις μην πάμε κοντά σε ολόκληρη kingpin με την ftw3...... βέβαια ένας που ξέρω που φοράει διαφορετικό pcb evga ftw3 θα του δουλέψει και θα ρίξει κανονιές......δουλεύει σε όλες τις κάρτες πέρα από evga..... κλασσικά σαν το xoc...... 20 λεπτά πριν, malakudi είπε Τον δοκίμασα τον 465.12, δεν είδα διαφορά σε απόδοση με τον 457, στα ίδια είναι πάνω κάτω Ίσως έχει βελτιώσεις στις 3090 μόνο Στον @akoinonitos δούλεψαν ....3080 εχει ο bro...... Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από BabisTs 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Herald είπε Εγώ μόλις πέρασα τον 465.12, άρχισε να σπάει ρεκόρ το καρτόνι. Τι σκατά έχει αυτός ο driver και πάει έτσι? Πολύ δυνατές Θερμοκρασίες η palit εύγε. Ξεπερνάει και καρτουλα με νερό και 480-500w bios. Ιdle 31c και Μαξ σε αέρα 60c Απίστευτο ...στις 5000rpm δουλευουν τα φανάκια της μαλλον Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από azazil1190 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Πολύ δυνατές Θερμοκρασίες η palit εύγε. Ξεπερνάει και καρτουλα με νερό και 480-500w bios. Ιdle 31c και Μαξ σε αέρα 60c Απίστευτο ...στις 5000rpm δουλευουν τα φανάκια της μαλλον Aυτό ήταν για ζέσταμα μαν. Εδώ τα καλά σκόρ 😛 YΓ1. Η Palit ποιά είναι? Την Φανή λες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Herald είπε Aυτό ήταν για ζέσταμα μαν. Εδώ τα καλά σκόρ 😛 YΓ1. Η Palit ποιά είναι? Την Φανή λες? Κάτσε ρε ποια έχεις ? Gamerock? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, malakudi είπε Τον δοκίμασα τον 465.12, δεν είδα διαφορά σε απόδοση με τον 457, στα ίδια είναι πάνω κάτω Ίσως έχει βελτιώσεις στις 3090 μόνο εγω παλι ειδα αρκετη διαφορα σε sottr ,firestrike, unigine πιο μικρη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Κάτσε ρε ποια έχεις ? Gamerock? Φανή palit πετραλια 😋 Με το 500αρι bios βγάζω ελαφρώς χειρότερα νούμερα στο indigo αλλά κερνάει πάστες σε supo / timespy. Κρατάει 2130 σε 4k extreme supo. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Herald είπε Φανή palit πετραλια 😋 Αυτή ναι. Εξαιρετική σε Θερμοκρασίες να χεσω τις aio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα