Πέτρος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, CometRyzen είπε Η ανάλυση που έβαλα ειναι 900p man, απλά λόγω windowed mode τρώγει λίγα pixel η μπάρα από πάνω, και άρα προσαρμόζει και τα πλαινά για να κρατηθούν οι αναλογίες. 1440*900 βάλε σε windowed και θα σου βγεί η ανάλυση που τρέχω. Τα υπόλοιπα είναι με crazy preset vulkan. Εσύ δίκιο έχεις, εγώ όμως άκρη δεν έβγαζα. Ποιά 900p? Νομίζεις μου το έδινε σαν επιλογή? Γιατί νομίζεις πήγα να το φτιάξω από το .ini? Το Vulkan επιτρέπει μόνο borderless...οπότε εξαρτάσαι αποκλεισιτκά από την native της οθόνης σου. Εγώ είμαι σε 16:9, εσύ σε 16:10...δεν γίνεται με αυτόν τον τρόπο να έχουμε ίδια ανάλυση. Τα υπόλοιπα που γράφω, πάντως, σε δικαιώνουν ως προς το game logic. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Εσύ δίκιο έχεις, εγώ όμως άκρη δεν έβγαζα. Ποιά 900p? Νομίζεις μου το έδινε σαν επιλογή? Γιατί νομίζεις πήγα να το φτιάξω από το .ini? Το Vulkan επιτρέπει μόνο borderless...οπότε εξαρτάσαι αποκλεισιτκά από την native της οθόνης σου. Εγώ είμαι σε 16:9, εσύ σε 16:10...δεν γίνεται με αυτόν τον τρόπο να έχουμε ίδια ανάλυση. Τα υπόλοιπα που γράφω, πάντως, σε δικαιώνουν ως προς το game logic. Κάτσε ρε συ, εγώ με vulkan έτρεξα windowed. Όχι borderless. Δεν έχω 16:10, 32:9 έχω 😋 Τεσπα δεν είναι θέμα ποιος έχει δίκιο, δοκιμές κάνουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 @kkatzos με tiltare τώρα το ram setup ότι νανε μου βγάζει το calculator βάζω τα φαστ τα κατέβασα και ένα τσακ και τίποτα.. αν έχεις να προτείνεις ποια timmings να αλλάζω μόνο τα οποία θα δείξει και διάφορα τώρα κάνω ένα τεστ απλά με το xmp να δω τι σκορ θα βγάλει σε μερικά σημεία πάντως υπάρχει διαφορά με 20-25 fps προς τα κάτω 😂 Άντε να παίρνει λίγο ακόμα η RAM ... αύριο το πρωί θα είναι η πάστα στο eshop για να φτιαχτεί το μπλοκ αλλά δεν νομίζω να είναι το θέμα εκεί σε αυτό το bench μαξ 64 πήγε το CPU μπορεί να είναι λόγο απο την έκδοση του game εσύ έχεις είδα 292 ενώ εμενα είναι 505 @kkatzos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 13 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε @kkatzos με tiltare τώρα το ram setup ότι νανε μου βγάζει το calculator βάζω τα φαστ τα κατέβασα και ένα τσακ και τίποτα.. αν έχεις να προτείνεις ποια timmings να αλλάζω μόνο τα οποία θα δείξει και διάφορα τώρα κάνω ένα τεστ απλά με το xmp να δω τι σκορ θα βγάλει σε μερικά σημεία πάντως υπάρχει διαφορά με 20-25 fps προς τα κάτω 😂 Άντε να παίρνει λίγο ακόμα η RAM ... αύριο το πρωί θα είναι η πάστα στο eshop για να φτιαχτεί το μπλοκ αλλά δεν νομίζω να είναι το θέμα εκεί σε αυτό το bench μαξ 64 πήγε το CPU μπορεί να είναι λόγο απο την έκδοση του game εσύ έχεις είδα 292 ενώ εμενα είναι 505 @kkatzos ειναι απο την εκδοση μην ασχολεισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 18 λεπτά πριν, akoinonitos είπε ειναι απο την εκδοση μην ασχολεισαι Άρα τσάμπα κάθομαι και σφίγγω 2 ώρες 😂 20-30clear cmos έγιναν πάνω από 3800 mhz δεν πάει πάντως θα πρέπει να χαλαρώσω timmings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 35 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Άρα τσάμπα κάθομαι και σφίγγω 2 ώρες 😂 20-30clear cmos έγιναν πάνω από 3800 mhz δεν πάει πάντως θα πρέπει να χαλαρώσω timmings πανω απο 3800 δεν προκειται να πας οτι και να κανεις , εκτος αν κατεβασεις το if που δεν λεει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε ειναι απο την εκδοση μην ασχολεισαι To 59% gpu bound? Ο 8700 έβγαζε 99 σε μενα. Η demo δεν είναι αυτή? Στις 16/6/2020 στις 5:45 ΜΜ, kkatzos είπε Για βρες ένα run από τη 292. -------------------- Εδώ ενός φίλου με 8700Κ στη 237 έκδοση στοκ και @4.8 και τα δύο με μνήμες 3200 XMP. Εδώ ίδια έκδοση με του φίλου σου. Βέβαια τρέχω άλλα settings, πάνω από τα highest. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από CometRyzen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, CometRyzen είπε To 59% gpu bound? Ο 8700 έβγαζε 99 σε μενα. Η demo δεν είναι αυτή? Εδώ ίδια έκδοση με του φίλου σου. Βέβαια τρέχω άλλα settings, πάνω από τα highest. ειναι η 505 του demo που δεν εχει καμια σχεση με την τελευταια official και η 237 βγαζει παραπανω απο την τελευταια ,γενικα αν δεν εχεις ιδια εκδοση διαφερουν τα νουμερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε πανω απο 3800 δεν προκειται να πας οτι και να κανεις , εκτος αν κατεβασεις το if που δεν λεει αν είχα λεφτά για να αλλάξω ραμ θα τις είχα στείλει στο miami με σφεντόνα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε αν είχα λεφτά για να αλλάξω ραμ θα τις είχα στείλει στο miami με σφεντόνα 😂 μια χαρα ειναι οι μνημες σου ρε και Bdie Να ειχες παλι μεχρι 3800 θα πηγαινες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε μια χαρα ειναι οι μνημες σου ρε και Bdie Να ειχες παλι μεχρι 3800 θα πηγαινες από σφιξιμο δεν παίρνουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 52 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε από σφιξιμο δεν παίρνουν.. ποια μητρικη εχεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε ποια μητρικη εχεις ? b450 tomahawk την απλή θα ανεβάσω σε λίγο με τα 100% stable. που έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Πόσα πόντια βγάζει μια oc 1080ti στο timespy? Εδώ την έβαλα στο νέρο και κλοκαρα λίγο, 10.634 graphics και 50 βαθμοί peak temperature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 game version 505 beta αν μπορεί να κάνει κάποιος με ίδια έκδοση να δούμε καμιά διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα