NOPSTRIM Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 οχι φιλε μου! θα δεις αλλα εχω μπλεξει (κοπελα στο σπιτι) και καταλαβαινεισ...:lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 χαχα για αυτο ειχα εξαφανιστει κι εγω.. ειχα να ανοιξω το pc 2 ολοκληρες μερες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaNcU Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 ...και το μετάνιωσες που ήσουν με την κοπέλα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 φυσικα και οχι αλλιως θα το ανοιγα το καημενο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 ...και το μετάνιωσες που ήσουν με την κοπέλα ; Μετά από μια βδομάδα όμως το μετανιώνεις(προσωπική εμπειρία):lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Παίδες help! Είπα να δοκιμάσω πάλι κάνα bench να κοντράρω τον swift:p αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα... Ότι και να κάνω, όσο και να clockάρω κάρτα και επεξεργαστή και στο furmark και στο 3dmark 06 τα FPS κολλάνε μεταξύ 59-61 Τι σκατά γίνεται; σε χρονισμούς είμαι λίγο πιο πάνω από την υπογραφή μου αυτή τη στιγμή... οι κάρτες είναι σε sli mode WTF:shock::shock: μόνο μνήμες έχω ρίξει από 1600 @ 1333 και το τρομερό score που έβγαλα 16Κ Win 7 πάντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 vsync λογικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Παίδες help! Είπα να δοκιμάσω πάλι κάνα bench να κοντράρω τον swift:p αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα... Ότι και να κάνω, όσο και να clockάρω κάρτα και επεξεργαστή και στο furmark και στο 3dmark 06 τα FPS κολλάνε μεταξύ 59-61 Τι σκατά γίνεται; σε χρονισμούς είμαι λίγο πιο πάνω από την υπογραφή μου αυτή τη στιγμή... οι κάρτες είναι σε sli mode WTF:shock::shock: μόνο μνήμες έχω ρίξει από 1600 @ 1333 και το τρομερό score που έβγαλα 16Κ Win 7 πάντα! Μαλλον τα win7 εχουν θεματακι με τα προιοντα futuremark. βγαζουν πιο χαμηλα scores. εγω με τον ι7 920 στα 4 μου βγαζει χαμηλοτερα score στον επεξεργαστη απο ι7 920 μαμα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:20 ---------- Tωρα που το ειδα... στα 4.2 με 1.2V πως τον πηγες. Εκει μου ζηταει περιπου 1.35+ και δεν ειναι τοσο stable. Ανοιγει αλλα αν τον παω με Linpack μετα απο καμια ωρα εχω BSOD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 @ ThReSh το vsync το έχω force off... @ euklidis καλό κομμάτι και ένα βράδυ με έναν μαύρο Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει... EDIT: Τώρα που το θυμήθηκα ακόμα και με vsync off στα test συμπεριφέρεται σαν να είναι on δεν βγάζει δηλαδή τις γραμμές που βγαίνουν χωρίς vsync, ενώ παλιά το έκανε! Λέω να κάνω επανεγκατάσταση τους οδηγούς, μπορεί να μην κάτσανε καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 @ ThReSh το vsync το έχω force off...@ euklidis καλό κομμάτι και ένα βράδυ με έναν μαύρο Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει... Aπο θερμοκρασιες τι εχεις; Εγω με το ιδιο case με εσενα και V8 στα 4 εχω ταβανι 86 με καμια 25αρα βαθμους στο δωματιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 κάπου εκεί παίζω και εγώ... αν βρω τι φταίει θα Postάρω photos να δεις... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:40 ---------- Τελικά μικρό το κακό παιδιά... έγινε μπέρδεμα με RT & GPU-Z ενώ στο πρώτο για κάποιο λόγο είχε γίνει uncheck το overclock στη μια από τις δυο, στο δεύτερο μου τις έδειχνε και τις 2 clockαρισμένες... Τώρα όλα οκ... πάω να Benchάρω!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 και σε μενα το κανει μετα απο πολλες μπλε οθονες και τετοια.. βαλε ξανα drivers και το 3dmark ξανα εγκατασταση και θα στρωσει και μεινε χαμηλα γιατι οσο και να το παω πανω απο 30167 δεν εχω παει με τον 950 στα 4400 μονο βεβαια εκτος αμα με περασει κανενας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 και σε μενα το κανει μετα απο πολλες μπλε οθονες και τετοια..βαλε ξανα drivers και το 3dmark ξανα εγκατασταση και θα στρωσει και μεινε χαμηλα γιατι οσο και να το παω πανω απο 30167 δεν εχω παει με τον 950 στα 4400 μονο βεβαια εκτος αμα με περασει κανενας Εγω ενα 17000 βγαζω. αλλα που να παω με την GTS250; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 καλα ειναι.. οχι σαν κατι nop που βγαζουν κατι τρελα 28ρια με μια καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Και πρωτος ειναι ο hipro5. Δικο μας το παλικαρι Eλληναρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα