Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 απλά δεν κατάλαβα γιατί τον κράζουνε... που είδες κράξιμο? στην τελική χαβαλέ κάνουμε όχι διαγωνισμό μεγαλύτερου e-penis;) yeah right...τώρα τα άκουσα όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Αφήστε τα παιδιά να παίξουνε ρε τι τρώγεστε... όποιος μπορεί καλύτερα ας τα χώσει όλοι χεστήκαμε από τη χαρά μας όταν βγάλαμε μεγάλα νούμερα πόσο μάλλον όταν πήραμε και κυπελλάκια μια χαρά είναι εδώ στο insomnia ας παίζουν παραέξω και να πάνε θα δούνε οτι φεύγεις από το στάδιο του "παιζω" οπότε κλάιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 σωστος ο nopstrim σχεδον ετσι τον δουλευω και 24/7 (4405 με 28675 στο μαρκ) οποτε ειναι καλο σκορ.. αλλοστε καπου εκει ανεβαινουν δυσκολα τα νουμερα.. παραπανω δεν τραβαει με νερο.. και εχω καλουτσικο συστηματακι με μια λουπα ολη κι ολη με μονο τον i7 πανω! και γινεται ψητος και τον λυπαμαι γιατι παιζουνε τρελλα ρευματα ! θελει και 1.60 σχεδον απο τα 4750 και πανω.. και για χαλαρο pc δεν λεει να πας σε phase φαση.. αν και ειδα κατι tec ετοιμα που πρεπει να ψιλολενε.. δεν φερνουν και το xpressar ακομη εδω.. αμα με περασει καποιος απο δω (κανας nop μονο λογικα) βλεπουμε για παραπανω με sli για να παιζουμε μεχρι να βγουνε οι καλες DX11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 γιατι οταν παω να ανοιξω το 3dmark στο λαπτοπ κολλανε ολα;... δε κουνιεται ουτε το ποντικι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) ηθελα κι εγω να τρεξω σε ενα λαπτοπακι αλλα με 75 βαθμους χωρις τιποτα αμα ετρεχα και μαρκ μηπως θα ψηνοταν? η δευτερη 295 ειναι στον δρομο απο Αγγλια.. σορρυ nop:-D.. τελικα sli σε 2 μερες το πολυ θα εχει φτασει .. για να δουμε Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2009 από swiftech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Αυτα ειναι τα 'ψιψιψινια' που περιμενεις απο αγγλια ε??Κατι καλωδιακια μωρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 στο sli πρεπει να αναβουν ολα τα λαμπακια και στις 2 καρτες? το ενα μπλε βασικα ειναι κλειστο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Να και εγω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 στο sli πρεπει να αναβουν ολα τα λαμπακια και στις 2 καρτες? το ενα μπλε βασικα ειναι κλειστο.. προβλήματα; προβλήματα; γιατί δεν κοιτάς από το control panel να δεις τι σου λέει; είναι ενεργοποιημένο; αν είναι λογικά δεν έχεις πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) :lol:29500 μονο επιασα (+1500 δηλαδη περιπου στα 4.405 που τον εχω για 24/7).. δεν εδωσε πολυ στο 3dmark06 μονο στο vantage εσκισε.. μαλλον απο οτι ειδα μονο στην μια πρεπει να αναβει.. θα επανελθω με σκορακια Quad-SLI λεει.. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2009 από swiftech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grhgorhs1976 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Αντε swiftech τα 30000+ τα εχεις για πλακα,καλοριζικη κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 να και τα πρωτα σκορακια με τον 950 στα 4405.. και Quad-SLI με αργοκινητες μνημες ακομα μιας και ειναι ακομα σε rma οι 2000ρες.. 29739 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 γιατι οταν παω να ανοιξω το 3dmark στο λαπτοπ κολλανε ολα;...δε κουνιεται ουτε το ποντικι Οταν το ανοιγεις κανει ενα scan στο συστημα σου ,για να συλλεξει πληροφοριες σχετικα με το hardware/software και κολλαει για λιγο.Τωρα αν κολλαει μονιμα δεν ξερω τι φταει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 κάντο reinstall και θα φτιάξει το εχω πάθει αρκετές φορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) να και ενα δικο μου score με Ε8400@4,3ghz/[email protected]/Dfi x48/οcz@1001(1:1)@2.4v καταραμενη 4870 βημα δεν ανεβαινει... (φοβαμαι να δωσω και ρευμα επειδη δεν εχω και εγγυηση) Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2009 από eSATA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα