BabisTs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Να προτιμήσω 3800mhz / cl15 (38.7s latency) ή 4100mhz /cl16 (39.7s latency) ?Και εδώ είμαι stable πάντως........μάλλον θα προτιμήσω το καλύτερο latency έναντι του καλύτερου bandwith..... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Στο νήμα πήραμε την νίκη από τον Lewis..... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, BabisTs είπε Στο νήμα πήραμε την νίκη από τον Lewis..... Δεν πιστεύω να έκανες ό,τι κι ο Vettel προσφάτως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 27 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Δεν πιστεύω να έκανες ό,τι κι ο Vettel προσφάτως.... Nop.......προσπέρασμα στα ίσια μόλις αλλάξαμε λάστιχα (με βόλευαν καλύτερα τα πιο σκληρά ελάστικα εμένα στους πρώτους γύρους) .......αλλά δεν κατάφερα να ανοίξω διαφορά λόγω φορτίου καυσίμων.....πραγματικά όριο ήμουν σε αυτόν τον αγώνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 22 ώρες πριν, BabisTs είπε Να προτιμήσω 3800mhz / cl15 (38.7s latency) ή 4100mhz /cl16 (39.7s latency) ?Και εδώ είμαι stable πάντως........μάλλον θα προτιμήσω το καλύτερο latency έναντι του καλύτερου bandwith..... Στους ιντελ δε μετραει λίγο περισσότερο η ταχύτητα παρά στους ryzen που το χρειάζονται ( latency ) λόγω IF; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Στους ιντελ δε μετραει λίγο περισσότερο η ταχύτητα παρά στους ryzen που το χρειάζονται ( latency ) λόγω IF; Βασικά τσεκάρω gaming perfomance ........ακόμα βλέπω τι συμφέρει καλύτερα.....δεν έχω κατασταλάξει......αν έμπαιναν τα subs των 3800mhz στο setup των 4100mhz θα πυροβόλαγαν......αλλά θέλουν αρκετό ρευματάκι που για daily δεν δίνω.... Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από BabisTs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Κλειδώσαμε finally για daily ....38.4s latency 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Tweakarisma στα primary και subs όσο παίρνει για daily χρονισμούς στα 3800mhz/cl15_1.45vdimm......37.9S latency Εδώ θα μείνω για daily........ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, BabisTs είπε Tweakarisma στα primary και subs όσο παίρνει για daily χρονισμούς στα 3800mhz/cl15_1.45vdimm......37.9S latency Εδώ θα μείνω για daily........ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό πάει να πεί όριο (πήρε φωτιά η τιμονιέρα)......Αναμένεται σκληρός αγώνας! Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από BabisTs 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 μερικα run !! 3770K @ 4.4 2X290 @ 1000 /1250 drivers 19.7.1 win 10 insider/ 1903 build 18932 World War Z Undead Sea VULCAN PRESET/ULTRA SETTINGS/CF DISABLE DX 11 PRESET/ULTRA SETTINGS/CF ENABLE DX 11 PRESET/ULTRA SETTINGS/CF DISABLE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Να σας ρωτησω ρε παιδες, με ψησατε για την Corona, τρεχω με 9700Κ στα 5Ghz για αρχη και βγαζω αποτελεσμα 2'20'' , βγαινω στα results 14os λεω at least top10 τι ειναι αυτα? Βαζω το stable 5.1Ghz και βγαζω αποτελεσμα 2'28'' ερωτω εγω λοιπον ποτς γκινεν αυτο? Μηπως παιζει ρολο στο προγραμμα οι μνημες παρα η ταχυτητα του cpu? Και οι μνημες μου 3200 cl14 χλωμο να μπορω να κανω κατι καλυτερο απο αυτο 😕 Παιζουν αλλα κολπα που δεν γνωριζω για το προγραμμα αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Prospector8 είπε Να σας ρωτησω ρε παιδες, με ψησατε για την Corona, τρεχω με 9700Κ στα 5Ghz για αρχη και βγαζω αποτελεσμα 2'20'' , βγαινω στα results 14os λεω at least top10 τι ειναι αυτα? Βαζω το stable 5.1Ghz και βγαζω αποτελεσμα 2'28'' ερωτω εγω λοιπον ποτς γκινεν αυτο? Μηπως παιζει ρολο στο προγραμμα οι μνημες παρα η ταχυτητα του cpu? Και οι μνημες μου 3200 cl14 χλωμο να μπορω να κανω κατι καλυτερο απο αυτο 😕 Παιζουν αλλα κολπα που δεν γνωριζω για το προγραμμα αυτο? Μήπως δε είσαι σταθερός εκεί στα 5.1 η να σου ρίχνει συχνότητα καποιος /κάποιοι πυρήνες δεν παίζουν ψηλά/συνέχεια συνήθως μου συμβαίνει όταν δε είμαι σταθερός να παίζω χαμηλότερο σκορ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, Prospector8 είπε Να σας ρωτησω ρε παιδες, με ψησατε για την Corona, τρεχω με 9700Κ στα 5Ghz για αρχη και βγαζω αποτελεσμα 2'20'' , βγαινω στα results 14os λεω at least top10 τι ειναι αυτα? Βαζω το stable 5.1Ghz και βγαζω αποτελεσμα 2'28'' ερωτω εγω λοιπον ποτς γκινεν αυτο? Μηπως παιζει ρολο στο προγραμμα οι μνημες παρα η ταχυτητα του cpu? Και οι μνημες μου 3200 cl14 χλωμο να μπορω να κανω κατι καλυτερο απο αυτο 😕 Παιζουν αλλα κολπα που δεν γνωριζω για το προγραμμα αυτο? Μήπως δεν είναι σταθερός στα 5,1ghz είτε σε core είτε σε cache core.....εκτός αν έτρεχε τίποτα άλλο από πίσω background και δεν το είχες δει.......Γενικά στο bench τον μεγαλύτερο ρόλο για να διεκπεραιωθεί γρήγορα το τέστ είναι ο cpu....από τις μνήμες άντε να κερδίσεις γύρω στα 3sec ........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Εκανα Oc τις μνημες το μαξ που καταφερα ηταν 3466 στα 1.5V me 18-19-19-38 σταθεροτατες.Τρεχω και κανω ιδιο σκορ,ελεος δλδ τοσο κοπο εκανα Oποτε ναι αυτο που ειπατε με το CAche δεν ξερω αλλα οτι ειμαι σταθερος ειναι σιγουρα στα 5 τωρα στο 5.1 θα επρεπε να ειχα φαει κρας αν δεν ημουν? Εντομεταξυ βλεπω στο πινακα οτι με δειχνει να εχω 4.97 και αλλοι να ειναι με 5.08 αλλος με 5.18, και να μην εχουν τοσο καλα σκορ ακομα με μεγαλυτερο frequency δηλαδη. Αρα ειναι κατι παραπανω το οποιο παιζει ρολο και δεν ξερω τι ειναι. Ισως να πειραξω λιγο Cache αν και δεν ξερω τα πρεπει και τι πρεπει να αποφυγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα