panakos_thess Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Τσέκαρε τα με memtest ,έχω ανεβάσει εδω το testmem5 ,κατέβασε το και τρεξτο σαν διαχειριστής. Τρέχει 10 κύκλους. Αν σου βγάλει error η δώσε ένα τσακ στην τάση η χαλάρωσε σιγά σιγά ότι έχεις πολύ χαμηλό. Τα ξερω αυτα πολες φορες το κανω με memtest86 και AIDA 64 και ειναι ΟΚ!!!απλα για στρες τα ξερω τα τα sub δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, panakos_thess είπε Τα ξερω αυτα πολες φορες το κανω με memtest86 και AIDA 64 και ειναι ΟΚ!!!απλα για στρες τα ξερω τα τα sub δεν ξερω μια χαρα εινα τα subs σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Βεβαια στης High end Μητρικες π.χ asus rampage κλπ σε χ99 χ299 ζ390 εχει να βαλεις mode 1-2-3 αλλα αυτα ειναι σκ@τα παντα MANUAL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε 2Κ δε παίζεις ρε συ; Κλάιν είν'όλα αυτά για την ανάλυση σου. Άντε να πάρεις 3-5fps Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Σε 2Κ δε παίζεις ρε συ; Κλάιν είν'όλα αυτά για την ανάλυση σου. Άντε να πάρεις 3-5fps Δεν με νοιαζουν τα FPS ουτε σαν συστημα δεν προκιτε να κερδισεις τιποτα ουτε FPS ουτε τπτ!!ειδικα στο Quad channel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Απλά πειραματιζεσαι με τις ραμ δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Απλά πειραματιζεσαι με τις ραμ δηλαδή; Ναι για benchakia!μονο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Όπως μπήκαν πάνω οι G.SKILL FLAREX 16gb 3200 cl 16, απλά ενεργοποίησα το XMP, καμιά ρύθμιση σε sub timmings και auto PBO. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, STORM1978 είπε Όπως μπήκαν πάνω οι G.SKILL FLAREX 16gb 3200 cl 16, απλά ενεργοποίησα το XMP, καμιά ρύθμιση σε sub timmings και auto PBO. Και εγώ αυτές έχω. Δοκίμασε να αλλάξεις τα συγκεκριμένα timings, όπως αυτά που έχω στη φώτο. Τα υπόλοιπα όπως είναι auto και καθόλου ρεύμα. Εγώ είμαι σταθερός, λογικά και εσύ δε θα έχεις θέμα... Θα σκαλιστούν λίγο περισσότερο σιγά - σιγά Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από outlaw star 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, outlaw star είπε Και εγώ αυτές έχω. Δοκίμασε να αλλάξεις τα συγκεκριμένα timings, όπως αυτά που έχω στη φώτο. Τα υπόλοιπα όπως είναι auto και καθόλου ρεύμα. Εγώ είμαι σταθερός, λογικά και εσύ δε θα έχεις θέμα... Θα σκαλιστούν λίγο περισσότερο σιγά - σιγά Κάπου χάνω και κάπου κερδίζω.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 με πιο σφιχτα timings... περίεργο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 ενα και απο μενα😀 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slzr Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Ένα πείραμα και από μένα με custom timmings στις Ripjaws V 3200 με το προγραμματάκι που βρήκα εδώ. Χωρίς παραπάνω τάση πήγαν 3333. Το ψάχνω ακόμα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, outlaw star είπε με πιο σφιχτα timings... περίεργο!! καλα να κατεβεις στα αρχικα timings απο 18 σε 17 δεν θα δεις καμια φοβερη διαφορα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) νεο MSI Afterburner 4.6.2 Beta 1 Version 4.6.2 https://www.guru3d.com/files-details/msi-afterburner-beta-download.html Added new MSI Steampunked skin by Drerex design Improved skin engine: Optimized skin rendering performance for skins using multiple overlapped animated indicators Added position smoothing support to skinned indicators Now skinned applications can forcibly disable indicator animation if necessary Skin format reference guide has been updated to v1.8 to document these changes Notes on Animated Steampunk Skin - 4.6.2 is optimized to improve performance of background animation rendering of new Steampunked skin, however, skin animation can still be rather performance hungry on old slow CPUs. So keep your eyes on CPU usage when using this skin, and if it is too high for you, you may try to do the following things to reduce it: Set skin composition mode to "layered with colorkey" (the fastest one) if you were using "layered with alpha" mode. Layered skin composition mode with alpha channel is the slowest one and the most CPU hungry due to using per-pixel transparency Reduce skin scaling factor in UI properties of MSI AB, higher skin scaling values cause higher CPU load Disable animation completely, currently there is no dedicated option for it in GUI, however you can do it via editing the config and setting EnableAnimatedIndicators to 0 Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από ultraex2003 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα