Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να 'μαι και γω συντηρητικά ακόμα.

image.png.c3fcd9212a8af0139114b9c08b43f0d0.png

Τα 4.9 με -0.07v offset και XMP μνήμες. Καμια πρόταση για timings και volt για τις μνήμες για 3200cl14?

• Like 9
  • Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1775

• ultraex2003

1489

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.
Στις 28/3/2019 στις 6:53 ΜΜ, akoinonitos είπε

κατι καναμε σημερα

3666.png.1a5b287c1ea6398f35bb5c46a9655ad1.png

Αυτό το τεστακι για τις ραμ κάνει κ για ιντελ συστήματα;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Αυτό το τεστακι για τις ραμ κάνει κ για ιντελ συστήματα;

Ναι για όλα ανεξαρτήτως επεξεργαστή.

2 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Δεν με έχει βολέψει. Όσο το έχω δοκιμάσει ούτε τα safe δεν παίζουν.

Μάλλον εσύ λες για το dram calculator , όχι για το tm5 

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Δεν με έχει βολέψει. Όσο το έχω δοκιμάσει ούτε τα safe δεν παίζουν.

Karhu memtest αλλα ειναι επι πληρωμη.. Το καλυτερο και το πιο αξιοπιστο και ευκολο στην χρηση..

Υπαρχει και το HCI memtest αλλα ειναι πιο pita να το τρεχεις με οσα iterations εχεις ανα thread της cpu σου.. 

• Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Karhu memtest αλλα ειναι επι πληρωμη.. Το καλυτερο και το πιο αξιοπιστο και ευκολο στην χρηση..

Υπαρχει και το HCI memtest αλλα ειναι πιο pita να το τρεχεις με οσα iterations εχεις ανα thread της cpu σου.. 

https://github.com/integralfx/MemTestHelper/blob/master/README.md

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Επειδή τα έχω δοκιμάσει τα περισσότερα το tm5 με το config του 1usmus  είναι πολύ πιο γρήγορο και αποτελεσματικό και από το Karhu και απο το hci κατά την γνώμη μου. Συν ότι είναι free. 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Επειδή τα έχω δοκιμάσει τα περισσότερα το tm5 με το config του 1usmus  είναι πολύ πιο γρήγορο και αποτελεσματικό και από το Karhu και απο το hci κατά την γνώμη μου. Συν ότι είναι free. 

Ολα πανω κατω την ιδια αποτελεσματικοτητα εχουν δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη, αργα ή γρηγορα βγαινουν οτι θεματα υπαρχουν. Δεν ξερω για πιο γρηγορο το karhu στο μισαωρο εχει τσεκαρει το 95% της μνημης και στο 8000% ειναι βεβαιο οτι ειναι σταθερη.. Δηλαδη κανα διωρο περιπου..To winforms δεν το ηξερα και ετσι ναι βοηθαει για το HCI memtest που ειναι και αυτο παρα πολυ καλο..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, IoaZ είπε

Για mem test πρώτα κάνω ένα με tm5 και μετά με HCI memetest  στα 1000% 

ασχετο ,ετρεξα το sottr demo, τα ιδια με εσενα ,επεσα 3fps και το cpu score γ@μηθηκε...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

ασχετο ,ετρεξα το sottr demo, τα ιδια με εσενα ,επεσα 3fps και το cpu score γ@μηθηκε...

Με πόσο CPU % kai GPU % ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καινούργια daily (ζήτησε κάτι παραπάνω σε vcore για σταθερότητα σε occt/ibt σε σχέση με το realbench που τεστάριζα παλιά μόνο που θέλει πιο λίγο vcore) για να είμαστε σε όλα τα stress test κομπλέ ......realbench/ibt/occt...........οπότε κλείδωμα στα 5.0ghz(4.7ghz cache)_1.25v........60 βαθμοί σε ibt με το daily custom fun curve από το bios (δεν ακούστηκαν καθόλου τα άτιμα τα φουρφούρια)............μια χαρά για αέρα!

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...