Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα ασυνήθιστο benchmark από το 2008 με real time global illumination. Τίποτα pre-baked, με βάση τον Τσέχο που ανέπτυξε τον αλγόριθμο. Φόρτωνες όποια σκηνή ήθελες εσύ.

Ενημερωτικά, με τις τότε κάρτες(την GTX 260 πρέπει να' χα τότε) έπεφτες κάτω από τα 100 καρέ στο 01:46. Τώρα ίσως και να με κόβει το CPU. Ολο το βάρος είναι φυσικά από τον GI αλγόριθμο.

Επεξ/σία από pirmen56
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, GeorgeSmirlis είπε

Να σε κανω και μια αλλη ερωτηση, δινω +75 ρευμα με πυρηνα 1150 και μνημη 1300, κρασαρει. Να κραταω μια αναλογια πυρηνα/μνημης ή δεν παιζει τοσο ρολο?   

(Σκεψου ειναι η πρωτη καρτα που κλοκαρω μετα την 6950 που ειχα χρονια πριν)

Κάτι άλλο σε κρασαρει. Δώσε +100 και δες. Οι μνήμες στην δικιά μου πήγαιναν μέχρι 1650 και ο πυρήνας μέχρι 1300 με +143.

Πρώτα βρες το μέγιστο στον πυρήνα σου , κατέβασε -25mhz και μετά βρες τις μνήμες σου χωρίς ρεύμα. Αφού τα βρεις αυτά, δοκιμασε 1200/1400 με +125.

7 ώρες πριν, kostas_anes είπε

@STORM1978 Ο 8350 παντως σε κραταγε πολυ πισω. Τα ζουσα και εγω με τον δικο μου.

Ναι σε αυτά τα bench, αλλά για όλα τα άλλα δεν είχα πρόβλημα. Αν δεν είχαν βγει οι Ryzen, ακόμη με τον παππού θα ήμουν από το 2013. 5ghz με 1.38v ήταν διαμαντι!

• Like 1

8 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Ένα ασυνήθιστο benchmark από το 2008 με real time global illumination. Τίποτα pre-baked, με βάση τον Τσέχο που ανέπτυξε τον αλγόριθμο. Φόρτωνες όποια σκηνή ήθελες εσύ.

Ενημερωτικά, με τις τότε κάρτες(την GTX 260 πρέπει να' χα τότε) έπεφτες κάτω από τα 100 καρέ στο 01:46. Τώρα ίσως και να με κόβει το CPU. Ολο το βάρος είναι φυσικά από τον GI αλγόριθμο.

Πωω που το θυμηθηκες αυτο το ειχα δει στο B3D πριν αιωνες αν δεν κανω λαθος..

9 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Νεες μνημες 3600c15 b-die gskill

Booted up @4000 C16 with 1.4V

Μια χαρα ο mem controller και ας ειμαι στο Z370 με 9900k. Τα timings ειναι εντελως απειραχτα θα πεσει tweaking οταν εχω λιγο χρονο να ασχοληθω.. 

Ανεβαζω απλα κανα δυο σκορακια ετσι.. 9900k@5GHz 

mem.JPG

r15.JPG

aida64.JPG

Στη βάρεσε και αγόρασες μνήμες τελικά ε ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι βραχος οπως βλεπεις κρατησα .. Ενταξει πιο πολυ για εγκυκλοπαιδικους λογους γιατι ηθελα να βγαλω καποια δικα μου συμπερασματα για το scaling αλλιως μια χαρα ημουν. 

Τουμπανο ειναι αυτες παντως..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Παίξε κάνα δύωρο σερί Division 2, αν δεν φας CTD είσαι μια χαρά.

Επαιξα εχθες ολα οκ εκτος απο το προβλημα που αντιμετωπιζαν καποιοι στην εξοδο οταν κανεις logout και κανει minimize το παραθυρο και κρασαρει μετα..Weird issue..

Το θεμα που ειχα ηταν ενα error απο το anticheat 03 νομιζω λεγονταν επειδη αλλαξα μνημες και ηθελε να κανω verify integrity των files για να ξαναπερασει το directx και να δει την αλλαγη h/w 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

10 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Μια χαρα ο mem controller και ας ειμαι στο Z370 με 9900k. Τα timings ειναι εντελως απειραχτα θα πεσει tweaking οταν εχω λιγο χρονο να ασχοληθω.. 

mem.JPG

r15.JPG

aida64.JPG

Με γειες

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, GeorgeSmirlis είπε

Να σε κανω και μια αλλη ερωτηση, δινω +75 ρευμα με πυρηνα 1150 και μνημη 1300, κρασαρει. Να κραταω μια αναλογια πυρηνα/μνημης ή δεν παιζει τοσο ρολο?   

(Σκεψου ειναι η πρωτη καρτα που κλοκαρω μετα την 6950 που ειχα χρονια πριν)

bro !!!οντως σε κοβει ασχημα ο FX 8350 ;)

1490573.jpg

1509361.jpg

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 2

12 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

mem.JPG

r15.JPG

aida64.JPG

Καλορίζικα τα πιστόλια.... Καλά κλοκια man! 

• Thanks 1

22 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Καλορίζικα τα πιστόλια.... Καλά κλοκια man! 

Ευχαριστω φιλος εμεις θα ειμαστε σε συνεχη επικοινωνια ηθελα κατι να τρωγομαι βλεπεις δεν ηθελα να κατσω στα αυγα μου.. 🤣

• Like 1

42 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ευχαριστω φιλος εμεις θα ειμαστε σε συνεχη επικοινωνια ηθελα κατι να τρωγομαι βλεπεις δεν ηθελα να κατσω στα αυγα μου.. 🤣

κάτι μου λέει :ph34r:.........ότι πάει για απογείωση το ήδη τουμπανιασμένο σου rig!B)

• Like 2

5 λεπτά πριν, BabisTs είπε

κάτι μου λέει :ph34r:.........ότι πάει για απογείωση το ήδη τουμπανιασμένο σου rig!B)

Κατι ξερεις εσυ για να το λες.. Εχουμε και κοινα γουστα παντως και φανηκε στο οτι δεν υπηρχε συννενοηση 🤣😎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...