Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε

ερωτηση  πια καρτα εχεις και πως κλειδωνεις το undervolt στα  850 mv; 

εαν το παμε αναποδα τωρα εαν ανεβασεις το ρευμα πχ με το msi ab στο μαx  σου ριχνει ρολογια και το ρευμα σε idle  650mv (σε μενα το κανει δοκιμασμενο)

cvhcvh cv.JPG

Εχω τη 1070 ti της Palit.Για να κλειδωσω τα volt παταω εκει που δειχνει τις 3 μπαριτσες αριστερα απο το core clock και πατωντας Ctrl+L βαζω εγω με τι volt θα παει τα αναλογα mhz.Παραδειγμα στοκ εχει 1876mhz στα 1050mv και στα benchmark εχει σκορ πολυ χαμηλοτερο απ οτι στα 850mv στα 1936mhz.Οσο κατεβαζω τα volt μου ανεβαζει αυτοματα τη συχνοτητα στα ρολογια.Εκανα αυτο που μου ειπες αλλα οταν φορτωνω τις δικες μου ρυθμισεις κατ ευθειαν παει στο μαξ και η καρτα ειναι λες και δουλευει συνεχεια.Η καταναλωση στο GPU-Z δειχνει απο τα 8.6w στις στοκ ρυθμισεις και οταν βαζω τις δικες μου να πηγαινει μονιμα στα 40w!

Λοιπον το βρηκα,το λαθος ηταν το Ctr+L,αναγκαζει την καρτα να δουλευει μονιμα εκει.Αν απλα μεταφερεις το διαγραμμα απο τα volt που θελεις στα επιθυμητα hz και απλα πατησεις οκ τοτε κραταει μονο αυτη τη τιμη.Θα κανω βιντεακια να μοιραζω τις γνωσεις μου 😂

Επεξ/σία από LeonV12
  • Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1774

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, LeonV12 είπε

Εχω τη 1070 ti της Palit.Για να κλειδωσω τα volt παταω εκει που δειχνει τις 3 μπαριτσες αριστερα απο το core clock και πατωντας Ctrl+L βαζω εγω με τι volt θα παει τα αναλογα mhz.Παραδειγμα στοκ εχει 1876mhz στα 1050mv και στα benchmark εχει σκορ πολυ χαμηλοτερο απ οτι στα 850mv στα 1936mhz.Οσο κατεβαζω τα volt μου ανεβαζει αυτοματα τη συχνοτητα στα ρολογια.Εκανα αυτο που μου ειπες αλλα οταν φορτωνω τις δικες μου ρυθμισεις κατ ευθειαν παει στο μαξ και η καρτα ειναι λες και δουλευει συνεχεια.Η καταναλωση στο GPU-Z δειχνει απο τα 8.6w στις στοκ ρυθμισεις και οταν βαζω τις δικες μου να πηγαινει μονιμα στα 40w!

Λοιπον το βρηκα,το λαθος ηταν το Ctr+L,αναγκαζει την καρτα να δουλευει μονιμα εκει.Αν απλα μεταφερεις το διαγραμμα απο τα volt που θελεις στα επιθυμητα hz και απλα πατησεις οκ τοτε κραταει μονο αυτη τη τιμη.Θα κανω βιντεακια να μοιραζω τις γνωσεις μου 😂

Bro !!! Οκ κάνε ένα θεματακι νέο και βαλε τα βιντεάκια σου και ότι έχεις βρει θα είναι ότι πρέπει για το forum

Επίσης Μη τα  βάλεις εδώ γιατί μετά από 2-3 ποστ θα χαθουνε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατέβασα και εγώ αυτό το πρόγραμμα αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα 😂😂😂

Χωρίς τίτλο 4.jpg

Επεξ/σία από Twoface
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ποση ταση ζητησαν τα μανουλια?

1.47 προς το παρών. Παίζω με τα timings+sub του αδερφού @BabisTs με τη διαφορά πως εκεινος παίζει στα 4000.

Θα δείξει,μάλλον θα μεινω εδώ για daily και βλέπουμε. 

• Like 2
Δημοσ.

Ανεβαίνουν τρελά οι b-die. Αλλά παρατήρησα ότι το 1T είναι λίγο δύσκολο όταν ανέβεις αρκετά στα Mhz.

Στις 14/1/2019 στις 11:10 ΜΜ, BabisTs είπε

1080P / STOCK RTX 2080 / CPU:5.1GHZ

VULKAN PRESET WITH ULTRA SETTINGS

Χωρίς τίτλο.png

1080P / STOCK RTX 2080 / CPU:5.1GHZ

DX12 PRESET WITH ULTRA SETTINGS

Χωρίς τίτλο.png

VULCAN (193FPS) VS DX12 (177FPS)

Μπάμπη, είναι το γνήσιο παιχνίδι ;

Ο John2gr στο performance analysis, έγραψε ότι το DX12 αποδίδει λίγο καλύτερα και στους δύο.

https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/strange-brigade-pc-performance-analysis/

''As we’ve already reported, AMD’s graphics cards run slightly better in DX12 than in Vulkan and NVIDIA’s graphics cards run significantly better in DX12. As such, we’ve decided to benchmark our GPUs with Microsoft’s API.''

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mcrae13 είπε

Trident Z rulez 😎

Καλορίζικες bro.....Πολύ καλά σε βλέπω με 3866mhz/cl16.......ότι άλλο θες ρώτα και εδώ είμαι........βλέπω πήρες ζωντάνια και στα χαμηλά 1080P στην άλλη ενότητα....στα έλεγα......Τουμπάνιασες τον 7700Κ για τα καλά......μην ανέβεις παραπάνω για daily από 1,47v που είσαι.....

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ανεβαίνουν τρελά οι b-die. Αλλά παρατήρησα ότι το 1T είναι λίγο δύσκολο όταν ανέβεις αρκετά στα Mhz.

Μπάμπη, είναι το γνήσιο παιχνίδι ;

Ο John2gr στο performance analysis, έγραψε ότι το DX12 αποδίδει λίγο καλύτερα και στους δύο.

https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/strange-brigade-pc-performance-analysis/

''As we’ve already reported, AMD’s graphics cards run slightly better in DX12 than in Vulkan and NVIDIA’s graphics cards run significantly better in DX12. As such, we’ve decided to benchmark our GPUs with Microsoft’s API.''

Εννοείται το συγκεκριμένο game είναι από θείο και ήρθε μόνο για κανένα νουμεράκι.......Στα των b-die με 1Τ μια χαρά stable παίζουν μέχρι 3866mhz και 1Τ οι gskill.......αλλά προτίμησα να παίξω παραπάνω σε mhz (4000mhz/cl16_2Τ_1.42v) και εκεί ούτε λόγος για 1T και stability με φυσιολογικό vdimm .......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα κουμπωνεις πανω, τραβας ενα firestrike Extreme στα μαμα τους και βλεπεις: 24.091 😁 

Fire-Strike-Extreme.jpg

FireStrike Ultra 4Κ ειμαι στα 13.500 για την ιστορια! 

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

Μαγκες εγω εχω μνημες quad channel Corsair Vegeance στα 1.4v λετε να της παω 1.45v και να δοκιμασω 3200?

Αν είναι b-die άνετα. Αλλιώς με ρεγουλα το ρεύμα..

Για τι σύστημα μιλάμε;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...